© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
xx

Puzzel 900 jaar Raalte


De "Raalte 900 jaar puzzel" is eindelijk beschikbaar en u kunt hem nu bemachtigen.

Maar wees er snel bij, want we hebben nog maar een beperkt aantal puzzels beschikbaar!


Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor


Wees er snel bij, op = op!

 Als u deze bijzondere puzzel nog wilt bemachtigen, wacht dan niet langer! Door het grote enthousiasme van onze gemeenschap zijn de puzzels snel gegaan, en op dit moment hebben we nog slechts een paar exemplaren over.

Alleen op 29 juli nog verkrijgbaar bij de Voedselbank in Raalte:

Kom langs op zaterdag 29 juli tussen 9.00 en 16.00 uur bij de Voedselbank in Raalte en pak uw kans om de Raalte 900 jaar puzzel te bemachtigen!  Klik hier voor de route naar de Voedselbank

Hier is uw unieke kans om niet alleen van een bijzondere puzzelervaring te genieten, maar ook het goede doel te steunen. Ter plekke kunt u de puzzel aanschaffen voor slechts €24,95 via een qr-code betaling. Wees er snel bij, want dit is een van de laatste kansen om deze speciale puzzel te verkrijgen!

Op=Op! Later verkrijgbaar bij de Bruna in Raalte:

Als u niet in staat bent om op 29 juli bij de Voedselbank te zijn, weet dan dat de puzzels later beschikbaar zullen zijn bij de Bruna in Raalte. Maar wees gewaarschuwd, de voorraad is beperkt en op=op!

De puzzel bestaat uit wel 1000 stukjes met tekeningen van historische gebouwen en activiteiten uit het centrum van Raalte.

De puzzel bestaat uit wel 1000 stukjes met tekeningen van historische gebouwen en activiteiten uit het centrum van Raalte.

De opbrengst van de puzzel is voor de actie Sallandse Kinderen in de Knel de sinterklaasactie die ieder jaar georganiseerd wordt en in de december maand vele blije kinderen oplevert. Ook ontwikkelen we een aandenken voor de gemeenschap aan 900 jaar Raalte.

Puzzel ook mee voor het goede doel!

De puzzel staat garant voor vele uren puzzelplezier. De puzzel is een leuk cadeau voor de vakanties, feestdagen of als verjaardagscadeau. En ook een ‘must’ voor de echte puzzelaar. De tekenaar, Martin Geuzendam komt uit gemeente Raalte. Zijn stijl staat garant voor levendige en kleurrijke tekeningen. Leer hem kennen en volg zijn tekenproces, previews en verhalen via de social media.