• Onze derde Hubertus Party!
  • Met wederom mooie optredens van Introdans!
  • Zowel in groep als ook solo
  • Niet alleen dans, maar ook live muziek
  • Ook dit keer gaat de opbrengst naar Stichting Leergeld!
  • Vele mooi verklede artiesten
  • En veel zang op een mooie locatie: villa Sonsbeek in Arnhem
  • Kortom: een geslaagd evenement!
  • Veel uitdossingen in stijl!

Introdans project

Rotaryclub Rozendaal Veluwezoom brengt jongeren met verschillende achtergronden via dans bij elkaar

Hoe brengen we jongeren, die opgroeien in een leefomgeving die weinig te bieden heeft, in aanraking met cultuur? Hoe bereiken we die jongeren? Dat zijn de twee vragen waarmee de Rotaryclub Rozendaal Veluwezoom in 2015 een nieuw project voor jongeren in de regio Arnhem opstartte. Introdans Interactie, de educatieve poot van het internationale dansgezelschap Introdans uit Arnhem, bedacht naar aanleiding van deze vraag een concept voor een lessenserie dans. Het doel is dat de jongeren na dit traject doorgeleid worden naar reguliere dansscholen in hun omgeving. Maar door het grote enthousiasme voor dit project van de internationale schakelklassen van het VMBO én van leerlingen van het V.W.O., blijkt het tevens een integratieproject te zijn geworden. Deelnemers uit diverse culturen komen met elkaar in aanraking. 

Voor het volledige bericht klik hieronder op LEES MEER


Lees meer

Dansen met Introdans gestart!

Introdans project voor jongeren gestart!

Het Introdansproject voor jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar is gestart. 

Woensdag 31 oktober 2018 om 15.00 uur vond de kick off en inschrijving plaats in het sportlokaal van 't Venster. 
Iedere woensdag van 7 november tot en met 12 december 2018 geeft dansgezelschap Introdans workshops van 15 tot 17 uur in de studio's van Introdans, Vijfzinnenstraat 82 in Arnhem (vlakbij NS station Arnhem CS).  
Deze serie van 6 workshops, bestaat uit dansen en een kijkje achter de schermen in het Stadstheater en bij de verschillende afdelingen van Introdans. Verder zijn de deelnemers van harte welkom om de Introdans voorstelling 'Gekkigheid' bij te wonen in het Stadstheater op 25 november.

Dit project wordt de jongeren aangeboden door Rotaryclub Rozendaal Veluwezoom in samenwerking met Introdans en het Jeugdfonds Cultuur.

Kids in Concert

Weer een succesvolle editie van Kids in Concert!

Ook nu weer kunnen we terugkijken op een erg succesvolle editie van Kids in Concert!


Evenals de vorige keer was ook nu weer het stadhuis van Arnhem de sfeervolle locatie. Het Arnhems Interscolair Orkest onder leiding van Jan Schoonenberg, heeft samen met kinderen van drie basisscholen een fantastisch concert ten gehore gebracht!


Na afloop konden de kinderen nog lang met de orkestleden op de instrumenten spelen!