© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Bestel nu die prachtige Amaryllisbollen voor de feestdagen
Lees verder
Wij maken graag kennis met u
Amaryllisactie 2022
Lees verder
Volg ons
Kijk mee

Hartelijk welkom op de website van Rotary Schagen

Amaryllis project Rotary Schagen

Amaryllis bollen.

In 2016 is Rotaryclub Schagen rond de feestdagen gestart met de verkoop van Amaryllisbollen. Met de opbrengst van de verkoop ondersteunt de Rotaryclub goede doelen, voornamelijk in Schagen en omgeving. 

Elk jaar vinden zo vele Amaryllisbollen in een luxe cadeauverpakking een weg naar de huiskamers. Het is een leuk cadeau om aan familieleden en vrienden te geven voor Sinterklaas of met Kerst. Daarnaast is het ook een prima optie voor bedrijven om de Amaryllisbollen aan te bieden als relatiegeschenk.

De goede doelen die dit jaar worden ondersteund:

Het Max Plazier huis te Schagerbrug,
Hier wordt zorg geleverd aan mensen met dementie

De Westfriese Folklore,
Ondersteuning bij de uitgave van een jubileumboek: Folklore 70 jaar

Assortiment
De Amaryllisbollen worden aangeboden in 4 kleurvarianten: rood, rood-wit, rose-wit en rose-wit gestreept. De bollen zitten in een luxe cadeauverpakking, inclusief pot en een tablet potgrond. De prijs per verpakking is 10 euro.

Verkoop in Schagen
Op zaterdag 3 en 17 december worden de bollen in verschillende kleuren uitgestald in het portiek van Mulder Optiek aan de Gedempte Gracht te Schagen.
Leden van Rotaryclub Schagen helpen u graag

Bestelling per e-mail
U kunt ook een bestelling plaatsen per mail via Rotarybollen@gmail.com.

Graag bestellen voor 15 december

In Schagen en omstreken worden de per mail bestelde Amaryllisbollen thuisbezorgd door leden van Rotaryclub Schagen op zaterdag 17 december


Lees verder..

Informatie over Rotary Schagen?

Rotaryclub Schagen is een club met ongeveer 30 leden, die via een afwisselend programma veel plezier beleven aan het lidmaatschap van Rotary en daarbij ook hun steentje bijdragen aan de maatschappij. Vaak gebeurt dit door via persoonlijke inzet geld bijeen te brengen wat geschonken wordt aan goede doelen, maar ook tijd vrijmaken voor de projecten behoort hiertoe: “Service above Self”.

Rotary Schagen betekent samenkomen op de bijeenkomsten die op dit moment niet meer elke week zijn. Op deze bijeenkomsten vertelt een Rotarylid wat over zichzelf of bedrijf, worden bedrijfsbezoeken georganiseerd, hebben we een externe interessante spreker of worden er activititeiten georganiseerd.

Daarnaast organiseert Rotary Schagen diverse projecten waarbij de opbrengsten naar een (lokaal) goed doel gaat. Bekijken op de site onder onze projecten welke dat de afgelopen tijd zijn geweest.

Bekijk ook het filmpje over Rotary via deze link.

Hieronder kunt u verder alle informatie lezen over Rotary Schagen.

Lees verder ...