Hartelijk welkom op de website van Rotary Schagen

Opbrengst Gambia Smile avond

Play videoVideo Gambia Smile

 Op zaterdag 17 september 2016 hield Rotary Schagen “The Gambia Smile avond” in het Regius College in Schagen. Bijzonder omdat op deze avond ook een delegatie van onze zusterclub Tewkesbury uit Engeland aanwezig was. Deze zeer kleurrijke benefiet avond heeft dankzij de gulle gevers voldoende geld opgebracht om twee talentvolle meisjes gedurende drie jaar volledig te ondersteunen met hun studie. Deze meisjes worden geholpen door de Stichting Study4GirlsGambia. 

Het exacte bedrag wordt binnenkort bekend gemaakt door Rotary Schagen. En we gaan nog even door om het streven van drie meisjes te behalen. Bedankt alvast namens de meisjes… Onze dank gaat daarbij uit naar alle gulle gevers maar ook aan het Regius College en de leerlingen. En bedankt iedereen die we hier niet specifiek noemen maar op eigen wijze zijn of haar best heeft gedaan bij de organisatie. 

Donaties zijn nog steeds van harte welkom!

Lees verder..

Geef u assistent een compliment!

Tulpenproject voor secretaressedag

Op 19 april 2018 was het nationale secretaressedag, hét moment om uw gewaardeerde werknemer nog eens extra in het zonnetje te zetten. Rotaryclub Schagen hielp u graag om uw secretaresse, assistent(e) of medewerker te verrassen met een leuk presentje.


Voor 10 euro per tas verzorgde de Rotaryclub voor u een prachtig boeket met 30 lokaal geteelde tulpen uit de Kop van Noord Holland, in een praktische en stijlvolle verpakking.


De bestelde tulpenboeketten werden op de zaak afgeleverd.

Een mooie actie dankzij de inzet van diverse Rotary leden waarbij de opbrengst ten goede kwam aan het Hospice in Schagen!

Lees verder ...