Hartelijk welkom op de website van Rotary Schagen

Amaryllis project voor Hospice

Amaryllis verkoop voor Hospice

Rotary Schagen is weer een mooie nieuwe actie gestart. De bedoeling is om zoveel mogelijk Amarylissen te verkopen, waarbij de opbrengst naar het Hospice in Schagen gaat.

De Amaryllis brengt als fonkelende bloem warmte in koude dagen. Je kunt er zelfs de ster van de feestdagen van maken. Maar ook in het prille voorjaar doet ze 't goed. Mag deze langstelige en statige schoonheid ook stralen in jouw huis? Of misschien breng je de feestdagen wel over door hem weg te geven aan vrienden, familie of als relatiegeschenk.

De Amaryllis met pot en compost in geschenkverpakking of als mega grote bol kosten slechts € 10,- per stuk. En de opbrengst gaat naar het Hospice in Schagen. Je kunt ze per e-mail bestellen via rotaryschagen@gmail.com of langs komen op zaterdag 1 december, 15 december of 22 december naar de Gedempte Gracht dan staan we voor Mulder Optiek.

Lees verder..

Informatie over Rotary Schagen?

Wij zijn Rotary

Rotaryclub Schagen is een club met ongeveer 30 leden, die via een afwisselend programma veel plezier beleven aan het lidmaatschap van Rotary en daarbij ook hun steentje bijdragen aan de maatschappij. Vaak gebeurt dit door via persoonlijke inzet geld bijeen te brengen wat geschonken wordt aan goede doelen, maar ook tijd vrijmaken voor de projecten behoort hiertoe: “Service above Self”.

Rotary Schagen betekent samenkomen op de bijeenkomsten die op dit moment niet meer elke week zijn. Op deze bijeenkomsten vertelt een Rotarylid wat over zichzelf of bedrijf, worden bedrijfsbezoeken georganiseerd, hebben we een externe interessante spreker of worden er activititeiten georganiseerd.

Daarnaast organiseert Rotary Schagen diverse projecten waarbij de opbrengsten naar een (lokaal) goed doel gaat. Bekijken op de site onder onze projecten welke dat de afgelopen tijd zijn geweest.

Bekijk ook het filmpje over Rotary via deze link.

Hieronder kunt u verder alle informatie lezen over Rotary Schagen.

Lees verder ...