© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Rotary Schagen ondersteunt actie Foppe ten Broek voor ShelterBox
Lees verder
Wij maken graag kennis met u
Volg ons
Kijk mee

Hartelijk welkom op de website van Rotary Schagen

Amaryllis project Rotary Schagen

Amaryllis bollen.

In  2016 is Rotaryclub Schagen gestart met de verkoop van Amaryllisbollen voor het goeden doel. 2020 is een jubileumjaar voor deze actie en dat willen we niet niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De opbrengst zal net als in het 1e jaar ten gunste komen van het Hospice in Schagen

In voorgaande jaren konden de cadeauverpakkingen, met daarin de bollen in verschillende kleuren, worden uitgestald op de kraampjes voor Mulder Optiek aan de Gedempte Gracht in Schagen. Door leden van de Rotaryclub werd het winkelend publiek enthousiast gemaakt om de actie te ondersteunen en werden veel bollen verkocht.

 Als gevolg van Covid-19 acht Rotaryclub Schagen het niet gepast om ook dit jaar de bollen in de losse verkoop op straat aan te bieden. Om een bestelling te plaatsen verzoeken wij u om een email te sturen naar een van de hieronder aangegeven mailadressen, bij voorkeur vóór maandag 7 december.

De Amaryllisbollen worden aangeboden in 3 kleuren, rood , wit of rood/wit gestreept. De bollen zitten in een cadeauverpakking,incl. pot en een tablet potgrond. 

De prijs is 10 euro per stuk.

Uw bestelling wordt door leden van de Rotaryclub op zaterdag 12 december bij u thuis bezorgd.

Bestellen?
Frank de Jong:  frank@nldejong.nl
Peter Groeneveld:  dnp@dnpgroeneveld.nl

Lees verder..

Informatie over Rotary Schagen?

Rotaryclub Schagen is een club met ongeveer 30 leden, die via een afwisselend programma veel plezier beleven aan het lidmaatschap van Rotary en daarbij ook hun steentje bijdragen aan de maatschappij. Vaak gebeurt dit door via persoonlijke inzet geld bijeen te brengen wat geschonken wordt aan goede doelen, maar ook tijd vrijmaken voor de projecten behoort hiertoe: “Service above Self”.

Rotary Schagen betekent samenkomen op de bijeenkomsten die op dit moment niet meer elke week zijn. Op deze bijeenkomsten vertelt een Rotarylid wat over zichzelf of bedrijf, worden bedrijfsbezoeken georganiseerd, hebben we een externe interessante spreker of worden er activititeiten georganiseerd.

Daarnaast organiseert Rotary Schagen diverse projecten waarbij de opbrengsten naar een (lokaal) goed doel gaat. Bekijken op de site onder onze projecten welke dat de afgelopen tijd zijn geweest.

Bekijk ook het filmpje over Rotary via deze link.

Hieronder kunt u verder alle informatie lezen over Rotary Schagen.

Lees verder ...