© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Bestel nu die prachtige Amaryllisbollen voor de feestdagen
Lees verder
Rotary Schagen 2023-2024
Meer informatie
Amaryllis bloembollenactie
Lees verder
Volg ons
Kijk mee

Hartelijk welkom op de website van Rotary Schagen

Amaryllis project Rotary Schagen

Amaryllis bollen.

In 2016 is Rotaryclub Schagen rond de feestdagen gestart met de verkoop van Amaryllisbollen. Met de opbrengst van de verkoop ondersteunt de Rotaryclub goede doelen, voornamelijk in Schagen en omgeving. 

Elk jaar vinden zo vele Amaryllisbollen in een luxe cadeauverpakking een weg naar de huiskamers. Het is een leuk cadeau om aan familieleden en vrienden te geven voor Sinterklaas of met Kerst. Daarnaast is het ook een prima optie voor bedrijven om de Amaryllisbollen aan te bieden als relatiegeschenk.

De drie goede doelen die in 2023 werden ondersteund:

Het Max Plazier huis te Schagerbrug,
Hier wordt zorg geleverd aan mensen met dementie. Dit keer wordt het opgehaalde geld besteed voor de aanschaf van een sta-op stoel.

De Westfriese Folklore
Geldelijke ondersteuning bij al het werk van de stichting ter bevordering van de Westfriese Folklore, maar in het bijzonder het verwezenlijken van een betere werkplek voor het team dat de kostuums en pakken onderhoudt.

Het inloophuis in Burgerbrug

Mensen die geraakt zijn door kanker of hun naasten kunnen behoefte hebben aan een goed gesprek, een natuurlijke omgeving waar ze tot rust kunnen komen of letterlijk lucht om het leven weer op te pakken. Dit kan bij Inloophuis Burgerbrug. 


Assortiment
De Amaryllisbollen worden aangeboden in 4 kleurvarianten: rood, rood-wit, rose-wit en rose-wit gestreept. De bollen zitten in een luxe cadeauverpakking, inclusief stenen pot en een tablet potgrond. De prijs per verpakking ligt rond de 10 euro.

Verkoop in Schagen
De data voor de verkoop in Schagen in 2024 zijn nog niet bekend. De bollen zullen in verschillende kleuren worden uitgestald in het portiek van Mulder Optiek aan de Gedempte Gracht te Schagen. Leden van Rotaryclub Schagen helpen u graag

Bestelling per e-mail
U kunt ook een bestelling plaatsen per mail via Rotarybollen@gmail.com.

Graag bestellen voor half december.

In Schagen en omstreken worden de per mail bestelde Amaryllisbollen thuisbezorgd door leden van Rotaryclub Schagen.


Lees verder..

Informatie over Rotary Schagen?

Rotaryclub Schagen is een club met ongeveer 30 leden, die via een afwisselend programma veel plezier beleven aan het lidmaatschap van Rotary en daarbij ook hun steentje bijdragen aan de maatschappij. Vaak gebeurt dit door via persoonlijke inzet geld bijeen te brengen wat geschonken wordt aan goede doelen, maar ook tijd vrijmaken voor de projecten behoort hiertoe: “Service above Self”.

Rotary Schagen betekent samenkomen op de bijeenkomsten die op dit moment niet meer elke week zijn. Op deze bijeenkomsten vertelt een Rotarylid wat over zichzelf of bedrijf, worden bedrijfsbezoeken georganiseerd, hebben we een externe interessante spreker of worden er activititeiten georganiseerd.

Daarnaast organiseert Rotary Schagen diverse projecten waarbij de opbrengsten naar een (lokaal) goed doel gaat. Bekijken op de site onder onze projecten welke dat de afgelopen tijd zijn geweest.

Bekijk ook het filmpje over Rotary via deze link.

Hieronder kunt u verder alle informatie lezen over Rotary Schagen.

Lees verder ...