Hartelijk welkom op de website van Rotary Schagen

Amaryllis project voor Hospice

Amaryllis verkoop voor Hospice

Rotary Schagen is weer een mooie nieuwe actie gestart. De bedoeling is om zoveel mogelijk Amarylissen te verkopen, waarbij de opbrengst naar het Hospice in Schagen gaat.

De Amaryllis brengt als fonkelende bloem warmte in koude dagen. Je kunt er zelfs de ster van de feestdagen van maken. Maar ook in het prille voorjaar doet ze 't goed. Mag deze langstelige en statige schoonheid ook stralen in jouw huis? Of misschien breng je de feestdagen wel over door hem weg te geven aan vrienden, familie of als relatiegeschenk.

De Amaryllis met pot en compost in geschenkverpakking of als mega grote bol kosten slechts € 10,- per stuk. En de opbrengst gaat naar het Hospice in Schagen. Je kunt ze per e-mail bestellen via rotaryschagen@gmail.com of langs komen op zaterdag 1 december, 15 december of 22 december naar de Gedempte Gracht dan staan we voor Mulder Optiek.

Lees verder..

Geef u assistent een compliment!

Tulpenproject voor secretaressedag

Op 19 april 2018 was het nationale secretaressedag, hét moment om uw gewaardeerde werknemer nog eens extra in het zonnetje te zetten. Rotaryclub Schagen hielp u graag om uw secretaresse, assistent(e) of medewerker te verrassen met een leuk presentje.


Voor 10 euro per tas verzorgde de Rotaryclub voor u een prachtig boeket met 30 lokaal geteelde tulpen uit de Kop van Noord Holland, in een praktische en stijlvolle verpakking.


De bestelde tulpenboeketten werden op de zaak afgeleverd.

Een mooie actie dankzij de inzet van diverse Rotary leden waarbij de opbrengst ten goede kwam aan het Hospice in Schagen!

Lees verder ...