© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Aangenaam!
lees meer
Doortje Bekkers middag
lees meer
Wekelijkse clubavond
lees meer
Kom sfeer proeven
lees meer
Bedrijfsbezoek
lees meer
Activiteiten
lees meer
Shelterbox
lees meer
Filmavond
lees meer
Tuin voor woongroep de Vlinder

Welkom op de website van Rotaryclub Schaijk - Land van Ravenstein

Jaarthema  

Dominicus van Schaick
Voorzitter van onze club 2023-2024


Elk jaar per 1 juli wisselt de voorzitter. De nieuwe voorzitter heeft altijd een jaarthema. Deze voorzitter heeft als thema ‘Logistiek’ voor het huidige bestuursjaar gekozen. Niet gek met de transport achtergrond die hij heeft als oud eigenaar directeur van ITC transport.


over Ons

Ondersteuning

Sinds de oprichting is het de belangrijkste ambitie van Rotary geweest om dienstbaar aan anderen en de gemeenschap te zijn: “service above self”. Rotarians op alle continenten zetten zich in voor aan mensen die hun helpende hand kunnen gebruiken. Rotaryclub Schaijk - Land van Ravenstein heeft sinds de oprichting in 2006 talloze projecten in binnen- en buitenland ondersteund. Financieel, in natura, vrijwilligerswerk, advies, inzetten persoonlijk netwerk of gewoon de mouwen opstropen. Een selectie: shelterboxen voor slachtoffers van natuurrampen waar ook ter wereld, Jeugdwerk Herpen, noodhulp aan Oekraïne, individuele dorpsgenoten in de knel door levensbedreigende ziekten, dorpstrefpunt Onder d’n Plag, de Zonnebloem…

Als u wilt weten of uw project of organisatie voor ondersteuning in aanmerking komt, kunt u een e-mail sturen naar: cora.raaijmakers@home.nl. Wij nemen dan contact met u op.