© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

rotary-lidmaatschap-website.docx

Rotary International logo

mso2D590

samen sterker

rotary-making-a-difference

HOE KAN IK LID WORDEN VAN ROTARY?

Welkom op onze clubsite en fijn dat je belangstelling hebt voor Rotary. Op de website van https://rotary.nl/schiedamdeveste/

kun je het één en ander over de activiteiten in ons district en de clubs lezen, maar het is ook interessant om onderstaand filmpje (YouTube) te bekijken.

https://www.rotary.nl/d1570/lidworden/waaromrotary.html

Als je na het zien van dit filmpje het idee hebt dat Rotary bij je past en jij bij Rotary, dan nodigen wij je uit je belangstelling te tonen. Hoewel Rotary diverse regels kent voor het uitnodigen van kandidaat-leden en het toetreden tot een club, is het zeker mogelijk je belangstelling zelf kenbaar te maken om lid te willen worden van Rotary. Zowel vrouwen als mannen die werkzaam zijn en maatschappelijk betrokken zijn, zijn welkom.

Wanneer je geïnteresseerd bent in lidmaatschap van Rotary, nodigen wij je uit het formulier in te vullen. Stuur dit op naar rcschiedamdeveste@gmail.com       

                

De gegevens die wij langs deze weg ontvangen, worden door de Ledencommissie bekeken .Het kan dan zo zijn dat iemand van Rotaryclub Schiedam de Veste  je eerst benadert. In elk geval zal op een redelijke termijn contact met je worden opgenomen voor het maken van en afspraak.

Je ontvangt uiteraard altijd bericht van ons, ook als wij het idee hebben dat het lidmaatschap van een club minder passend is. Het zal duidelijk zijn dat met de toegezonden informatie vertrouwelijk wordt omgegaan.

Kortom:

- Fijn dat je belangstelling hebt voor het lidmaatschap van Rotary!

- Bent je werkzaam in een bepalende of specialistische functie?

- Heb je tijd en zin om je in te zetten voor maatschappelijke projecten?

- Ben je op zoek naar inhoudelijke, verdiepende gesprekken?

- Vul dan het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!