© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Paleis Soestdijk
Sponsor een toekomstig Wateringenieur
Meer
Onze projecten en de strijd tegen het coronavirus
Lees de Internationale Nieuwbrief
Onze sprekerspoule!
Meer (voor Leden)

Welkom op de website van Rotaryclub Soestdijk

Welkom!

Rotary Club Soestdijk is een van de ruim 33.000 Rotary clubs in de wereld. De club is opgericht in 1993. RC Soestdijk streeft ernaar om een evenwichtig spreiding in beroep (classificatie), man/vrouw verhouding, woonplaats en leeftijd te hebben onder haar leden. Op dit ogenblik telt de RC Soestdijk 36 leden uit Baarn, Soest en Eemnes, varierend in leeftijd van 32 tot 70 jaar

RC Soestdijk komt op dit ogenblik elke 14 dagen bijeen in een online meeting. 

De Paasbox 2021

Paasbox 2021

Sinds 2016 organiseert Rotaryclub Soestdijk in juni een Midzomer Dorpsdiner (MZDD) op De Brink in Baarn. Zowel vorig jaar als dit jaar was de coronacrisis helaas spelbreker en kon dit dus twee jaar achtereen niet doorgaan. Daarom koos deze Serviceclub ervoor om in plaats daarvan een aantal andere projecten op te zetten. Zo werden in december met Sinterklaas bij 50 gezinnen in Soest en Baarn, die het in deze coronatijd extra moeilijk hebben, een juten zak vol verrassingen bezorgd.

Het is de bedoeling dat op zaterdag 3 april (daags voor Pasen) bij honderden ouderen een leuke Paasbox wordt thuisbezorgd. Een doos vol lekkere en leuke verrassingen met een waarde van zo’n 40 euro. De medewerking van verschillende ondernemers in Baarn en Soest zorgt ervoor dat de verkoopprijs op 25 euro kan worden gehouden.

Vanaf 1 maart a.s. kunt u de Paasbox bestellen.

Lees meer >>>

Programma

Elke dinsdag ontmoeten de clubleden elkaar vanaf 18.30  in een speciale ruimte van het gezellige Greenfields in Baarn. Het programma is dynamisch en interessant en altijd gevuld met onderwerpen die passen bij onze doelstellingen: verrijking, onderlinge fellowship en maatschappelijke betrokkenheid. De elementen van het jaarprogramma zijn:

  • Externe sprekers over hun werk of goede doelen
  • Levensberichten en beroepspraatjes door de eigen leden
  • Avondjes van 6, rolling dinner om de onderlinge band te versterken
  • Bedrijfsbezoeken
  • Clubzaken, waarop het reilen en zeilen binnen de club centraal staat.
  • Op bijzondere clubavonden worden de partners ook uitgenodigd om de bijeenkomst bij te wonen. In de zomer is er een “zomerprogramma” met activiteiten zoals klootschieten, een barbecue of een rondleiding.

    welkom op de website van Rotaryclub Soestdijk

    wilt u meer weten over Rotaryclub Soestdijk, neem gerust contact op