© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Fietsfestijn PaltzParade
Fietsen voor Oekraïne
PaltzParade onderdeel van 100 dagen naar Vuelta
Fiestfestijn PaltzParade
Zomerprogramma
Sinterklaas '20
Sinterklaas '20
Paasbox '21
Paasbox '21
Reanimatiecursus
Wekelijkse bijeenkomst tijdens corona
Corona Dinsdag
Paleis Soestdijk

Welkom op de website van Rotaryclub Soestdijk

Wat is Rotary? 

Rotary is een internationaal netwerk met meer dan 1,2 miljoen leden. Doel is je kennis en enthousiasme in te zetten ter ondersteuning van non-profit projecten in je regio en daarbuiten. Onze club Soestdijk is opgericht in 1993 en telt momenteel 36 leden uit Baarn, Soest en Eemnes. 

Wat doen wij?

Wij helpen door het starten en ondersteunen van projecten op allerlei terreinen in Baarn, Soest en Eemnes of in samenspel met het Rotary netwerk daarbuiten. Dat kan in de vorm van geld, door onze kennis in te zetten of door ons netwerk en enthousiasme in te zetten om te mobiliseren. 

Rotaryclub Soestdijk@work

Aankomend evenement

Fietsfestijn PaltzParade 18 juni 2022

Op 18 juni organiseren wij Fietsfestijn PaltzParade. Samen er op de fiets op uit tussen Landgoed De Paltz in Soest en de het voormalige 'dorpje' De Parade van landgoed Paleis Soestdijk. Naast de markante op- en afstapplaatsen zijn er verschillende bite & drink 'stops' onderweg. De opbrengst van de fietstocht komt geheel ten goede aan Oekraïne.   

Lees meer >>>

Nieuws

Paasbox 2021

Voor Pasen in 2021 hebben wij samen met lokale winkeliers en ondernemers de Paasbox actie georganiseerd. In totaal hebben wij 750 ouderen vlak voor Pasen verrast met een met lekkernijen gevulde Paasbox.  De actie was geinsprireerd door de vele borrel- een dinerboxen en om ouderen extra in de spotlight te zetten tijdens de lockdown.    

Sinterklaas 2020

in 2020 hebben wij voor 50 gezinnen een 'zak van Sinterklaas' samengesteld. De inhoud bestond uit spelletjes en Sinterklaas lekkernijen en was vooral bedoeld voor die gezinnen die extra geraakt waren door corona beperkingen en Sinterklaas in lockdown   

welkom op de website van Rotaryclub Soestdijk

Wilt u meer weten over Rotaryclub Soestdijk, neem gerust contact op