© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Cheque voor Oekraïnse kinderen
Waterveiligheid voor Oekraïnse kinderen
Zomerprogramma
Wekelijkse bijeenkomst tijdens corona
Corona Dinsdag
Reanimatiecursus
Fietsfestijn PaltzParade
Fietsen voor Oekraïne
PaltzParade onderdeel van 100 dagen naar Vuelta
Fiestfestijn PaltzParade
Sinterklaas '20
Sinterklaas '20
Paasbox '21
Paasbox '21
Paleis Soestdijk

Welkom op de website van Rotaryclub Soestdijk

Wat is Rotary? 

Rotary is een internationaal netwerk met meer dan 1,2 miljoen leden. Doel is je kennis en enthousiasme in te zetten ter ondersteuning van non-profit projecten in je regio en daarbuiten. Onze club Soestdijk is opgericht in 1993 en telt momenteel 36 leden uit Baarn, Soest en Eemnes. 

Wat doen wij?

Wij helpen door het starten en ondersteunen van projecten op allerlei terreinen in Baarn, Soest en Eemnes of in samenspel met het Rotary netwerk daarbuiten. Dat kan in de vorm van geld, door onze kennis in te zetten of door ons netwerk en enthousiasme in te zetten om te mobiliseren. 

RYLA

Ieder jaar organiseren wij samen met en als onderdeel van Rotary District midden Nederland RYLA. Een intensief leiderschapsprogramma voor ambitieuze jong volwassenen. Een weekend lang worden de deelnemers in hun rol als lid van het dagelijks bestuur van een fictieve onderneming gefronteerd met dillemma's, stakeholder management en actualiteiten. Een kijkje in de keuken van bedrijven waarbij creativiteit, oplossingsgerichtheid en standvastigheid op de proef worden gesteld.       

Rotaryclub Soestdijk@work   

Aankomend evenement

Informatie volgt binnenkort

Nieuws

Oekraïnse kinderen watervrij maken

Afgelopen zomer namen de burgemeesters Mark Roëll (Baarn) en Rob Metz een cheque in ontvangst voor 'watervrij maken' van Oekraïnse kinderen. Onder Oekraïnse vluchtelingen die in waterrijk Baarn en Soest verblijven is veel vraag naar zwemles. De cheque laat 40 Oekraïnse jeugdige vluchtelingen spelenderwijs kennis maken met de gevaren van water door in te zetten op 'watervrij maken' en waterveiligheid. 

De chque is mogelijk gemaakt door de sponsoren en deelnemers van de fietstocht PaltzParade. Ondanks dat de feesttocht was afgelast werden de gelden van sponsoring en inschrijvingen toch beschikbaar gesteld aan dit inititief. 

Paasbox 2021

Voor Pasen in 2021 hebben wij samen met lokale winkeliers en ondernemers de Paasbox actie georganiseerd. In totaal hebben wij 750 ouderen vlak voor Pasen verrast met een met lekkernijen gevulde Paasbox.  De actie was geinsprireerd door de vele borrel- een dinerboxen en om ouderen extra in de spotlight te zetten tijdens de lockdown.    

Sinterklaas 2020

in 2020 hebben wij voor 50 gezinnen een 'zak van Sinterklaas' samengesteld. De inhoud bestond uit spelletjes en Sinterklaas lekkernijen en was vooral bedoeld voor die gezinnen die extra geraakt waren door corona beperkingen en Sinterklaas in lockdown   

welkom op de website van Rotaryclub Soestdijk

Wilt u meer weten over Rotaryclub Soestdijk, neem gerust contact op