© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Rotary Son schenkt noodpakket
Busje voor Maaja Village
Polio India
Overdracht gouverneursstokje
Lees meer

Welkom op de vernieuwde website van Rotary Club Son!

Rotary Young Leadership Seminar

Lees

Zal de mensheid overleven ondanks ons consumptiegedrag, onze business modellen en de

klimaatveranderingen? Kunnen we onze eigen toekomst en de toekomst van onze kinderen beïnvloeden door de juiste beslissingen te nemen met betrekking tot ons milieu, de economie en de maatschappij. Ben jij ambitieus en tussen de 18 en 35 jaar, bereid om te zorgen voor een betere toekomst voor ons allemaal?

Als het antwoord JA is, schrijf je dan in voor het RYLS- programma om de belangrijkste beginselen te leren van leiderschap en het nemen van effectieve beslissingen.

Lees meer

Rotaryclub Son

Rotary Club Son is een serviceclub met 36 leden die in een sfeer van vriendschap en betrokkenheid actief is in Son en omgeving. Wij willen vorm geven aan het Rotary ideaal om voor onze regio ondernemend te zijn met dienstvaardigheid als uitgangspunt. Zelfstandig of samen met kleine en grote organisaties doen we projecten die ten goede komen aan de kwaliteit van onze gemeenschap en daarbuiten. Rotary Nederland en Rotary International bieden daarbij ondersteuning die bijdraagt aan een adequate aanpak en een goed resultaat van onze projecten.

Welkom op onze website, waar we graag laten zien wie we zijn, hoe we werken, en middels de reportages laten zien wat er al is gerealiseerd!