Index

Rotary Rode Kruis Boottocht 2013
Een impressie van de tocht.
Rotary Rode Kruis Boottocht 2013 (Film)
Bekijk hier een videoregistratie van de tocht.
Rotary Rode kruis Boottocht 2012
Vrijdag 2 september a.s. is het weer zo ver. In samenwerking met het Rode Kruis organiseren de Rotaryclubs uit de regio Eindhoven onder leiding van de Rotaryclub Son weer de jaarlijkse boottocht voor de door het Rode Kruis 190 geselecteerde deelnemers, veelal met een lichamelijke beperking.
Rotary Rode kruis Boottocht 2009
Dit jaar, alweer de 24e keer, had de Sonse Rotary zich als doel gesteld om veel meer mensen mee te nemen. Niet alleen omdat er steeds bleek veel belangstelling te zijn, maar ook omdat het lustrumjaar is voor het Rode Kruis.
Rotary Rode kruis Boottocht 2008
De jaarlijkse boottocht wordt georganiseerd voor sociaal geïsoleerde en veelal gehandicapte medemensen uit de regio Eindhoven. Dit jaar had de Sonse Rotary zich als doel gesteld om veel meer mensen mee te nemen, omdat er steeds bleek veel belangstelling te zijn.
Rotary Rode Kruis boottocht 2007
De jaarlijkse boottocht wordt georganiseerd voor sociaal geïsoleerde en veelal gehandicapte medemensen uit de regio Eindhoven.
Rotary Rode kruis Boottocht 2006
Op vrijdag 8 september jl. werd voor de 21e keer door Rotary Club Son in samenwerking met het Eindhovense Rode kruis de jaarlijkse boottocht georganiseerd voor de sociaal geïsoleerde en veelal gehandicapte medemensen uit de regio Eindhoven.