Vecht voor Kinderen Lustrum Rally 17 juni 2017 - Wijnproeverij op de Vecht 5 juli

Vecht voor Kinderen Rally

Vecht voor Kinderen Rally 2017
Vecht voor Kinderen Lustrum Rally 2017

De vijfde Vecht voor Kinderen Rally was een daverend succes en heeft voor de Stichting Vecht voor Kinderen €19.000,- opgebracht

Rotaryclub Stichtse Vecht organiseert jaarlijks deze Rally ten behoeve van haar deelnemers en ten behoeve van de Stichting Vecht voor Kinderen. En elke rally heeft een substantiële bijdrage voor de Stichting opgeleverd waar vele kind gerelateerde doelen mee zijn gediend.
Rally Site 2017

Goede doelen

Rotaryclub Stichtse Vecht steunt goede doelen

 

Rotaryclub Stichtse Vecht heeft Stichting Leerorkest Stichtse Vecht met €3.600,- een steun in de rug gegeven om hun doel, zoveel mogelijk kinderen actief met muziek vertrouwd maken, te bereiken.

Op de recovery (uitslaapkamer) van het Wilhelmina Kinderziekenhuis liggen jaarlijks zo'n 7000 kinderen van 0-18 jaar die onder narcose een onderzoek of operatie hebben ondergaan. Voordat zij weer terug kunnen naar een verpleegafdeling, verblijven zij enige tijd op de recovery. Om de periode op de recovery draaglijker te maken en het herstel te bevorderen, geeft de afdeling Drome(n)daris de patiënten een positieve herinnering mee in de vorm van een pluche dromedaris. Afleiding doet vergeten! Rotaryclub Stichtse Vecht heeft met een donatie van €6.000,- Drome(n)daris een steun in de rug gegeven.

Vecht voor Kinderen Rally