Rotaryclub Stichtse Vecht

Vecht voor Kinderen Rally

Vecht voor Kinderen Rally 2018

Vecht voor Kinderen Rally 2018

De vijfde Vecht voor Kinderen Rally was een daverend succes en heeft voor de Stichting Vecht voor Kinderen €19.000,- opgebracht. Een meer dan goede reden om de 6e rally in de steigers te zetten.

Rotaryclub Stichtse Vecht organiseert jaarlijks deze Rally ten behoeve van haar deelnemers en ten behoeve van de Stichting Vecht voor Kinderen. En elke rally heeft een substantiële bijdrage voor de Stichting opgeleverd waar vele kind gerelateerde doelen mee zijn gediend.

Rally Website

Goede doelen 2017

Rotaryclub Stichtse Vecht steunt goede doelen

Rotaryclub Stichtse Vecht heeft via Stichting Vecht voor Kinderen weer een steun in de rug gegeven aan een paar belangrijke kindgerelateerde goede doelen. Zo kan Zorgboerderij De 4 Jaargetijden nu misschien de zo gewenste Snoezelruimte gaan creëren voor hun 13 jongeren waar zij 24/7 voor zorgen.En kan Anne in Afrika de school die met haar hulp en steun een paar jaar geleden gebouwd is af maken met vloeren en vaste WC's. Connect by Music's motto "Through music the foundation will support children in need and give them a face to the world." wordt ook van harte ondersteund. Verder werden Ziezo Zomerzooi, ECO TRUST, Hartekind ook geholpen en kan nu misschien de ambulance gekocht worden voor N/a'am ku sê's Life Clinic

Wat is Rotary?

Ontdek Rotary!