© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Bestuur 2020-2021
Rotary en gemeente planten bollen tegen polio
De Teylinger, 2 december 2020
Covid 19: Masks for Meals project, Macassar - Zuid Afrika
Covid 19: Cadeaubonnen voor Voorhoutse Mantelzorgers
Rondje Kunst: podium voor kunstenaars, kijkplezier voor bezoekers
Programma 8 maart 2020
Koken voor hart4onderwijsnepal bij Resto vanHarte
Rice & Shine project op kerstmarkt t.b.v. Hart4onderwijsNepal
www.hart4onderwijsnepal.nl / foto: De Teylinger
Ondersteuning rolstoelhandbal HV Foreholte
Kunstwerk de Kus vanaf nu verlicht
In Teylingen, 29-10-2019

Rotary Club Voorhout, thema 2019-2020 Bouwen

Impressie Rondje Kunst 2020

Rotary Club Voorhout organiseert jaarlijks Rondje Kunst. Kunstenaars presenteren zich met als doel het bevorderen en genieten van kunst voor jong en oud. De 6de editie op zondag 8 maart 2020 was weer een succes: zo'n dertig kunstenaars toonden hun werk op verschillende plaatsen rondom het Kerkplein in Voorhout en de bezoekers genoten volop. Zie bovenstaande video voor een sfeerimpressie van dit geslaagde event.

Welkom bij RC Voorhout

Rotary Club Voorhout is opgericht op 12 juni 1991. De leden, mannen en vrouwen, wonen of werken in Voorhout of Warmond in de gemeente Teylingen, en zijn werkzaam (geweest) in verschillende beroepen in het bedrijfsleven en (semi-)overheid. Ze ondersteunen het motto van Rotary “Service above Self” in hun werk en hun maatschappelijke functies. Dit betekent dat men zich wil inspannen om “de wereld beter achter te laten dan aangetroffen”. Jaarlijks zijn er projecten waarbij de leden zich inzetten voor de gemeenschap, zoals End-Polio Now, Rondje Kunst, Singer-Songwriter en het Luchtkussen Festival.

Lid worden van Rotary Club Voorhout geschiedt in principe op voordracht van de zittende leden. Belangstellenden kunnen natuurlijk wel van hun interesse in lidmaatschap blijk geven door een bericht aan de voorzitter van de Classificatiecommissie: janvanbakel@outlook.com.

Rotary club Voorhout komt elke donderdag van 18:00 - 20:00 uur bijeen in Cheers, Herenstraat 106, 2215 KK Voorhout; de eerste donderdag van de maand begint de bijeenkomst om 20:00 uur. Tijdens de bijeenkomsten worden thema's en projecten besproken (ingeleid door een lid of externe spreker) en is er gelegenheid voor een persoonlijk gesprek. Een aantal keer per jaar wordt een bedrijf bezocht.

Geïnteresseerd in onze club? Neem contact op!