Rotary club Voorhout, thema 2017-2018 PAK AAN (Persoonlijk, Actief, Krachtig)

Discon 2018 Wassenaar

Discon 2018

DisCon 2018

Ieder jaar organiseren clubs een District Conferentie. Het ultieme doel is elkaar te ontmoeten, fellowship te hebben en ervaringen uit te wisselen. Dit jaar vindt de DisCon in Wassenaar plaats. Een mooie rustieke villadorp met veel landgoederen en groen. Maar….Wassenaar is meer dan dat.

District 1600 bestaat uit 8 regio’s die elk hun eigen karakter hebben. De Rotarians hebben allen het zelfde DNA maar de uitingen en het beleven van Rotary is zeer verschillend. De DisCon is daarom meer dan een evenement; het is een inspirerende ontmoeting, ervaring en fellowship.

Kom op 21 april naar Wassenaar, luister naar boeiende voordrachten, optredens en geniet van de uitstapjes en ga met nieuwe Rotary energie naar huis.

Lees meer

Welkom bij Rotaryclub Voorhout

Clubleden en partners

Rotary club Voorhout is opgericht op 12 juni 1991 en bestaat uit 42 leden. De leden, mannen en vrouwen, wonen of werken in Voorhout of Warmond in de gemeente Teylingen, en zijn werkzaam of werkzaam geweest in vele verschillende beroepen in het bedrijfsleven, overheid en semi-overheid. Ze ondersteunen het motto van Rotary “Service above Self” in hun werk en hun maatschappelijke functies. Dit betekent dat men zich wil inspannen om “de wereld beter achter te laten dan aangetroffen”.

Lid worden van Rotary club Voorhout geschiedt in principe op voordracht van de zittende leden. Maar belangstellenden kunnen natuurlijk wel van hun interesse in lidmaatschap blijk geven. Een bericht aan de voorzitter van de Classificatiecommissie Jan van Bakel  (janvanbakel@outlook.com ) volstaat.

Rotary club Voorhout komt elke donderdag bij elkaar in Restaurant Cheers, Herenstraat 106, 2215 KK Voorhout. De bijeenkomsten beginnen om 18:00 uur en eindigen rond 20.00 uur.De eerste donderdag van de maand begint de bijeenkomst om 20.00. Er is tijdens deze bijeenkomsten ruime gelegenheid voor een persoonlijk gesprek maar er wordt ook elke week een thema besproken. Het thema wordt ingeleid door een externe spreker of door een lid van de club. Een aantal keren per jaar wordt er een bedrijf bezocht en daarnaast zijn er frequent bijeenkomsten waarvoor ook de partners worden uitgenodigd. Natuurlijk zijn er jaarlijks projecten voor de gemeenschap waarvoor leden zich inzetten denk bijv aan Kunst(t)huis, Singer-songwriter en het Luchtkussenfestival.