Rotary Club Voorhout, thema 2019-2020 Bouwen

Sponsoren Kunst Nagelbrug

Sponsoren Kunst Nagelbrug

In 2017 is naast de rotonde Nagelbrug het beeld De Kus geplaatst. De onderdoorgang bij de rotonde is in 2018 voorzien van De Trekvaart beschildering.


Het realiseren van deze kunst was niet mogelijk geweest zonder steun van sponsoren. Naast fondsen en stichtingen hebben de gemeente, de provincie, bedrijven en particulieren hun bijdrage geleverd, waarvoor hartelijk dank!


Rotary Club Voorhout nam het initiatief tot kunst bij de rotonde Nagelbrug in het kader van haar 25 jarig jubileum.

met dank aan:

Welkom bij RC Voorhout

Play video

Rotary Club Voorhout is opgericht op 12 juni 1991. De leden, mannen en vrouwen, wonen of werken in Voorhout of Warmond in de gemeente Teylingen, en zijn werkzaam (geweest) in verschillende beroepen in het bedrijfsleven en (semi-)overheid. Ze ondersteunen het motto van Rotary “Service above Self” in hun werk en hun maatschappelijke functies. Dit betekent dat men zich wil inspannen om “de wereld beter achter te laten dan aangetroffen”. Jaarlijks zijn er projecten waarbij de leden zich inzetten voor de gemeenschap, zoals End-Polio Now, Rondje Kunst, Singer-Songwriter en het Luchtkussen Festival.

Lid worden van Rotary Club Voorhout geschiedt in principe op voordracht van de zittende leden. Belangstellenden kunnen natuurlijk wel van hun interesse in lidmaatschap blijk geven door een bericht aan de voorzitter van de Classificatiecommissie: janvanbakel@outlook.com.

Rotary club Voorhout komt elke donderdag van 18:00 - 20:00 uur bijeen in Cheers, Herenstraat 106, 2215 KK Voorhout; de eerste donderdag van de maand begint de bijeenkomst om 20:00 uur. Tijdens de bijeenkomsten worden thema's en projecten besproken (ingeleid door een lid of externe spreker) en is er gelegenheid voor een persoonlijk gesprek. Een aantal keer per jaar wordt een bedrijf bezocht.

Geïnteresseerd in onze club? Neem contact op!