• De Tulp onthuld sep 2017 zie foto's
  • Bestuur 2017-2018
  • Zomerprogramma 2017
  • Clubweekend 2017 in de Eifel
  • Kunst(t)huis 2017 weer voor ieder wat wils Voor een foto impressie ga naar foto's clubjaar 2016-2017
  • Cheques Kuns(t)huis 2016 uitgereikt aan het Rijnlands Revalidatiecentrum en Theaterschool Teylingen
  • 25 jarig jublieum
  • Gouverneur schenkt Rotary in actie hesjes
  • Meezingmiddag in Agneshove 21 okt
Rotary club Voorhout, thema 2017-2018 PAK AAN (Persoonlijk, Actief, Krachtig)

Sint- Maarten

ROTARY HELPT SINT-MAARTEN

Ongetwijfeld ben jij ook, net als wij allemaal , zeer geschokt door het natuur geweld dat Saba, Sint –Eustatius en vooral Sint- Maarten heeft getroffen. De nood is acuut en heel hoog. De uitzending van Nieuwsuur op 11 september heeft dat weer eens duidelijk gemaakt. Daarom beginnen wij met het aanpakken van de acute nood door te voorzien in onderdak. In overleg met  het district bestuur is per direct € 7.500 gedoneerd aan Shelterbox Nederland. Het zou fantastisch zijn als de clubs uit district 1600  één of meerdere shelterboxen á € 750 kunnen doneren. Het rekeningnummer is NL68ABNA0557119030 t.n.v. St. Shelterbox Nederland. Vermeldt bij de betaling dan “ Shelterboxen t.b.v. Sint- Maarten” 

EN DAN VERDER? Er zijn inmiddels goede contacten met Rotary op Curaçao. Maar we proberen ook zo snel mogelijk in contact te komen met de Rotary club in Philipsburg op Sint-Maarten. Doel daarvan is vast te stellen hoe wij ook op de langere termijn kunnen helpen het eiland er weer bovenop te krijgen. Geef gul, laat zien dat wij als Rotary het verschil kunnen maken. Ons gehele district 1600 zou daarmee het jaar thema : “ Rotary, making a difference “ waarmaken.

Lees meer

Welkom bij Rotaryclub Voorhout

Clubleden en partners

Rotary club Voorhout is opgericht op 12 juni 1991 en bestaat uit 39 leden. De leden, mannen en vrouwen, wonen of werken in Voorhout of Warmond in de gemeente Teylingen, en zijn werkzaam of werkzaam geweest in vele verschillende beroepen in het bedrijfsleven, overheid en semi-overheid. Ze ondersteunen het motto van Rotary “Service above Self” in hun werk en hun maatschappelijke functies. Dit betekent dat men zich wil inspannen om “de wereld beter achter te laten dan aangetroffen”.

Lid worden van Rotary club Voorhout geschiedt in principe op voordracht van de zittende leden. Maar belangstellenden kunnen natuurlijk wel van hun interesse in lidmaatschap blijk geven. Een bericht aan de voorzitter van de Classificatiecommissie Jan van Bakel  (janvanbakel@outlook.com ) volstaat.

Rotary club Voorhout komt elke donderdag bij elkaar in Restaurant Cheers, Herenstraat 106, 2215 KK Voorhout. De bijeenkomsten beginnen om 18:00 uur en eindigen rond 20.00 uur. Er is tijdens deze bijeenkomsten ruime gelegenheid voor een persoonlijk gesprek maar er wordt ook elke week een thema besproken. Het thema wordt ingeleid door een externe spreker of door een lid van de club. Een aantal keren per jaar wordt er een bedrijf bezocht en daarnaast zijn er frequent bijeenkomsten waarvoor ook de partners worden uitgenodigd. Natuurlijk zijn er jaarlijks projecten voor de gemeenschap waarvoor leden zich inzetten denk bijv aan Kunst(t)huis, Singer-songwriter en het Luchtkussenfestival.