Welkom op de website Rotary Vorden-Zutphen

Wijnproeven voor het goede doel

De tijd waarin we leven vraagt om veerkracht en creativiteit. Dit geldt ook voor ons. We waren namelijk al volop bezig met het voorbereiden van de jaarlijkse wijnproeverij bij Hotel Bakker. Tot onze spijt kunnen we deze vanwege de coronamaatregelen niet organiseren. Wél hebben we een prachtig alternatief: de wijnproeverijdoos, die wij bij u thuis bezorgen. Zo kunnen we toch genieten van heerlijke wijnen én bovenal geld inzamelen voor een goed doel. Hieronder leest u meer over onze alternatieve wijnproeverij en het goede doel van dit jaar.

Bestel een doos

Koop de Wijnproefdoos

Ons doel "De Wondere Wereld"

In de voormalige apotheek en het aangrenzende herenhuis 'Huize Midwijck' in Vorden wordt in januari een huis geopend voor jongeren met een verstandelijke beperking. Stichting De Wondere Wereld is een kleinschalig woon- en werkinitiatief voor jongeren van 17 tot 23 jaar. In totaal zijn er acht kamers en in het apotheek-gedeelte worden activiteiten georganiseerd in het kader van dagbesteding. Hier kunnen de jongeren creatief bezig zijn en allerlei klusjes opknappen. Dit gaan ze ook in Vorden doen, want uiteindelijk moet De Wondere Wereld integreren in Vorden en gaat er nauw samengewerkt worden met de ondernemers in het dorp.

Met het geld dat wij inzamelen door de verkoop van de Wijnproeverijdoos leveren we een bijdrage aan de inrichting van het huis voor deze jongeren.

Clubbijeenkomsten

Elke dinsdag om 18.00 - 20.00 UUR
Locatie: Hotel Restaurant Bakker, Dorpsstraat 24 in Vorden