© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Kerstmarkt 2019
rotary vorden-zutphen steunt jonge mantelzorgers
lees meer jonge mantelzorgers
Rotary vorden-zutphen steunt pasmanmanege
lees meer over pasmanmanege
ROTARY VORDEN - ZUTPHEN STEUNT SHELTERBOX
Lees meer over Shelterbox
ROTARY VORDEN - ZUTPHEN STEUNT SHELTERBOX
Lees meer over Shelterbox
Rotary vorden-zutphen stent jonge mantelzorgers
lees meer jonge mantelzorgers
ROTARY VORDEN - ZUTPHEN STEUNT PASMANMANEGE
Lees meer over Pasmanmanege
rotary vorden-zutphen steunt shelterbox
lees meer over shelterbox
rotary vorden-zutphen steunt shelterbox
lees meer over shelterbox

Welkom op de website Rotary Vorden-Zutphen

Open Avond 

Op 3 November 2021 vanaf 18.00 uur organiseerd de Rotaryclub een open avond met als thema:

De voorbereidingen van de aspergerally

Bij Max in de formule 1 gaat het om snelheid en om winnen. Dat is heel anders bij onze Aspergerally die de Rotaryclubs van Vorden en Zutphen elk jaar samen organiseren. Na een pauze van 2 jaar zal op Zondag 22 mei 2022 onze rally weer van start gaan.

Op deze open avond verteld Raymond Ox, al jaren onze spin in het web in de voorbereiding en het uitzetten van het prachtige parcour, het verhaal over de voorbereiding van de Rally. Wat komt er alemaal bij kijken om deze goed te laten verlopen? Ook vertelt hij hoe de teams zich optimaal kunnen voorbereiden op deze rally. Dit belooft een interessante avond te worden voor zowel rijders, bijrijders, aspirant rijders maar zeker ook voor een ieder die geinteresseerd is over het organiseren van een evenement in de openbare ruimte.


Nieuws

Meer nieuws

Wijnproeven voor het goede doel

Een wijnproeverij met een verrassende wijnproefdoos voor thuis blijkt een groot succes! Afgelopen jaar hebben wij twee keer de wijnproefdoos voor het goede doel aangeboden en vele smakelijke dozen mogen bezorgen. Wij hebben dan ook besloten om deze actie te continueren en in de toekomst vaker een verrassende wijndoos samen te stellen, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan een goed doel.


De WinterWijnDoos

De WinterWijnDoos bestaat uit 3 witte en 3 rode wijnen, maar dit keer is het ook mogelijk om een doos met alleen witte of alleen rode wijnen te bestellen. De WinterWijnDoos kost € 50,- per doos. Geniet van lekkere wijn op een mooie najaarsavond, winterse dag of ander passend moment.

Nieuw: Wijndoos Deluxe

Op verzoek van velen bieden we dit najaar ook een wijndoos aan met wijnen in een hoger segment. Voor  75,- ontvangt u 6 rode topwijnen, drie verschillende soorten; van elk 2 flessen. Met alle WinterWijnDozen, gemengd, rood, wit of deluxe, genieten we tegelijkertijd van heerlijke wijnen én zamelen we geld in voor een goed doel.

Doet u weer mee?

BESTEL NU UW WIJNPROEVERIJDOOS


Wij bezorgen de doos bij u aan huis. Voordat we hier meer over vertellen eerst aandacht voor het prachtige goede doel dat we dit najaar steunen: De Pasman Manege.

Het resultaat van de Zomerse Wijndoos

Maar eerst laten we zien wat er gedaan wordt met de opbrengst van de vorige wijndoos. Dat was een doos met verrassende zomerwijnen, wit, rood en rosé. Met het mooie bedrag van € 2.500,- wordt een kas in de tuin geplaatst waar de jongeren zelf planten en groente kunnen kweken voor eigen consumptie maar in de toekomst ook om producten te bereiden (bijvoorbeeld jam) die in de winkel verkocht gaan worden.De Wijnproefdoos

Met dank aan Wijnhandel Smit worden er wederom heerlijke wijnproeverijdozen samengesteld met zes verrukkelijke wijnen. Dit najaar is er keuze uit 4 soorten :Afbeelding
Een gemengde verrassingsdoos met 3 witte en 3 rode wijnen (50,-)
Een doos met alleen 6 witte wijnen (50,-)
Een doos met alleen 6 rode wijnen (50,-)
Een gemengde doos met 6 rode wijnen uit een hoger wijnsegment (75,-)

En u vindt nog meer in deze speciale Wijnproeverijdoos … Laat u verrassen!

Bezorging aan huis

Afbeelding

Deze goed gevulde en smakelijke doos kunt u bestellen voor slechts € 50,-. Hiermee heeft u niet alleen dit mooie pakket voor uw eigen proeverij, maar steunt u bovenal het prachtige goede doel ‘De Pasmanmanege’.

In totaal zijn er 300 Wijnproeverijdozen verkrijgbaar.

Deze zijn tot vrijdag 19 november 2021 te bestellen. 

Na bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging. Het bedrag wordt op een later moment geïncasseerd. Op verzoek sturen wij u een factuur. In het laatste weekend van november komen wij vervolgens persoonlijk bij u langs om u het pakket te overhandigen.

De Pasman Manege     


De Pasmanmanege in Eefde is een veilige haven voor mensen met een beperking. Sinds een maand is iedereen weer welkom om met paarden te leren om te gaan en te rijden. Door corona mochten velen niet rijden, de manege hield het hoofd net boven water. De manege legt zich toe om juist aan mensen met een fysieke of verstandelijke beperking en uitlaatklep te geven via de paardensport. Door Corona zijn ze lang dicht geweest. Maar de paarden zijn niet gestopt met eten dus de kosten liepen gewoon door. Gelukkig waren er ouders die dat begrepen en het lesgeld hebben doorbetaald. Maar het had niet langer moeten duren.

Met de opbrengst van de WinterWijnDoos gaan we een bijdrage leveren aan vervanging van de oude pui van de kantine. Als het hard regent komt het water onder de deur door de kantine in. Ook de houten kozijnen zijn echt aan vervanging toe. 

      

Clubbijeenkomsten

Elke dinsdag om 18.00 - 20.00 UUR
Locatie: Hotel Restaurant Bakker, Dorpsstraat 24 in Vorden