© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Kerstmarkt 2019
rotary vorden-zutphen steunt jonge mantelzorgers
lees meer jonge mantelzorgers
Rotary vorden-zutphen steunt pasmanmanege
lees meer over pasmanmanege
ROTARY VORDEN - ZUTPHEN STEUNT SHELTERBOX
Lees meer over Shelterbox
ROTARY VORDEN - ZUTPHEN STEUNT SHELTERBOX
Lees meer over Shelterbox
Rotary vorden-zutphen stent jonge mantelzorgers
lees meer jonge mantelzorgers
ROTARY VORDEN - ZUTPHEN STEUNT PASMANMANEGE
Lees meer over Pasmanmanege
rotary vorden-zutphen steunt shelterbox
lees meer over shelterbox
rotary vorden-zutphen steunt shelterbox
lees meer over shelterbox

Welkom op de website Rotary Vorden-Zutphen

Wijn voor het goede doel!

Een wijnproeverij met een verrassende wijnproefdoos voor thuis blijkt een groot succes! Afgelopen jaren hebben wij meerdere keren de wijnproefdoos voor het goede doel aangeboden en vele smakelijke dozen mogen bezorgen. Wij hebben dan ook besloten om deze actie te continueren en in de toekomst vaker een verrassende wijndoos samen te stellen, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan een goed doel.

Bestel uw wijnproeverijdoos

De VoorjaarsWijnDoos

De VoorjaarsWijnDoos bestaat uit 3 witte en 3 rode wijnen. Het is ook mogelijk om een doos met alleen witte of alleen rode wijnen te bestellen. De WijnDoos kost € 50,- per doos. Geniet van lekkere wijn op een mooie voorjaarsavond, een zomerse dag of ander passend moment.

 Wijndoos Deluxe

Op verzoek van velen bieden we dit voorjaar ook weer een wijndoos aan met wijnen in een hoger segment. Voor € 75,- ontvangt u 6 rode topwijnen, drie verschillende soorten; van elk 2 flessen. Met alle VoorjaarsWijnDozen, gemengd, rood, wit of deluxe, genieten we tegelijkertijd van heerlijke wijnen én zamelen we geld in voor een goed doel

Doet u weer mee?

Wij bezorgen de doos bij u aan huis.In totaal zijn er 300 Wijnproeverijdozen verkrijgbaar. Deze zijn tot vrijdag 28 april 2023 te bestellen.Na bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging. Het bedrag wordt op een later moment geïncasseerd. Op verzoek sturen wij u een factuur. Medio mei komen wij vervolgens persoonlijk bij u langs om u het pakket te overhandigen.

Voordat we hier meer over vertellen eerst aandacht voor het prachtige goede doel dat we dit voorjaar steunen: Theaterwerkplaats De Rode Hoed.


Theaterwerkplaats De Rode Hoed

Theaterwerkplaats de Rode Hoed is een plek waar theaterproducties en kunstprojecten gemaakt worden door mensen met een zorg- en hulpvraag. Zij werken met theater, dans, muziek, film, en creatief. Theatervoorstellingen worden gemaakt vanuit de deelnemers, wat zij inbrengen en waar hun talenten liggen. Zo wordt vanaf begin af aan de voorstelling opgebouwd. Er wordt aandacht besteed aan alle aspecten die horen bij een voorstelling: personage, kostuums, decor en attributen. Het proces van de theatervoorstelling draagt tevens bij aan de persoonlijke ontwikkeling en groei. Binnen dit proces zijn de deskundige medewerkers van De Rode Hoed namelijk bezig met de sociaal emotionele ontwikkeling en de groepsdynamiek. Door de diversiteit in groepen en activiteiten is er altijd wel een passende plek. Er is een theatergroep, een muziektheatergroep, een muziekgroep, een redactiegroep, een filmgroep en een creatieve werkplaats ‘Vleugels’ voor mensen met autisme. Deelnemers kunnen er voor kiezen om 1 dag te komen of 5 dagen.

De Rode Hoed heeft uw hulp nodig!

De begeleiding en vaste lasten worden bekostigd vanuit cliënt gelden. Daarnaast bestaat de wens om professionele voorstellingen, optredens en films neer te zetten. Hier zijn de deelnemers namelijk zeker toe in staat. En dit mag heel cultureel Nederland zien. Daarvoor is hulp nodig! Met het kopen van een wijndoos maakt u het mogelijk dat er nieuwe filmapparatuur gekocht kan worden voor de filmgroep. De camera waar nu mee gewerkt word is zo’n 8 jaar oud en voldoet qua kwaliteit niet aan een camera voor filmproducties. Naast de camera is er goed licht nodig om de scenes binnen en buiten mooi uit te lichten en een speciale houder/statief met stabilisator voor de camera om al lopend nog steeds mooie beelden te kunnen maken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.theaterwerkplaatsderodehoed.nl.

Wijnproeverijdoos

Afbeelding

Met dank aan Wijnhandel Smit worden er wederom heerlijke wijnproeverijdozen samengesteld met zes verrukkelijke wijnen. Dit voorjaar is er keuze uit 4 soorten dozen:

Een verrassingsdoos met 3 witte en 3 rode wijnen (€ 50,-)
Een doos met alleen 6 witte wijnen (€ 50,-)
Een doos met alleen 6 rode wijnen (€ 50,-)
Een gemengde doos met 6 rode wijnen uit een hoger wijnsegment (€ 75,-)

In iedere wijndoos treft u informatie aan over de geselecteerde wijnen.… Laat u verrassen!

   Aspergerally 3 juni 2023

De Rotaryclubs Zutphen en Vorden-Zutphen hebben weer gaan weer een aspergerally organiseren op 3 juni. U kunt zich hiervoor inschrijven.

Zoals elk jaar sponseren wij goede doelen met de opbrengst van de rally.
Dit jaar is dit "Welkom Werk" en "Stichting Jarige Job" .

Het belooft weer een gezellige dag te worden.


Inschrijven voor de Rally 2023


 Sponsoren voor de rally

Clubbijeenkomsten

Elke dinsdag om 18.00 - 20.00 UUR
Locatie: Hotel Restaurant Bakker, Dorpsstraat 24 in Vorden