© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Kerstmarkt 2019
rotary vorden-zutphen steunt jonge mantelzorgers
lees meer jonge mantelzorgers
Rotary vorden-zutphen steunt pasmanmanege
lees meer over pasmanmanege
ROTARY VORDEN - ZUTPHEN STEUNT SHELTERBOX
Lees meer over Shelterbox
ROTARY VORDEN - ZUTPHEN STEUNT SHELTERBOX
Lees meer over Shelterbox
Rotary vorden-zutphen stent jonge mantelzorgers
lees meer jonge mantelzorgers
ROTARY VORDEN - ZUTPHEN STEUNT PASMANMANEGE
Lees meer over Pasmanmanege
rotary vorden-zutphen steunt shelterbox
lees meer over shelterbox
rotary vorden-zutphen steunt shelterbox
lees meer over shelterbox

Welkom op de website Rotary Vorden-Zutphen

Wijnproeven voor het goede doel

Voorlopig verhindert de coronasituatie nog het organiseren van activiteiten waarbij mensen bijeenkomen. Daarom en omdat de wijnproeverijdoos-actie van het afgelopen najaar zo’n groot succes was, hebben wij besloten dit voorjaar opnieuw een wijnproeverijdoos samen te stellen die wij bij u thuis bezorgen:

Bestel nu uw wijnproeverijdoos

 

De zomerse wijndoos

Met deze verrassingsdoos gevuld met onder andere 6 zinderende zomerwijnen vieren we de komst van het zomerseizoen, van zonnig buitenweer, borrelen en eten in de tuin, op het balkon of picknicken in de vrije natuur, met uitzicht op de naderende betere tijden en meer vrijheid. Met de ‘Zomerse Wijndoos’ genieten we tegelijkertijd van heerlijke wijnen én zamelen we geld in voor een goed doel.

De zwoele zomerse avonden komen eraan, we zitten meer buiten. 
Een goed glas wijn bij het diner of de borrel maakt de avonden compleet.

Met dank aan Wijnhandel Smit hebben wij een zomerse wijnproeverijdoos kunnen samenstellen met zes verrukkelijke wijnen. Naast de twee rode en twee witte wijnen mogen twee flessen rosé niet ontbreken. En u vindt nog meer in deze speciale Wijnproeverijdoos … Laat u verrassen!

Doet u weer mee!

Wij bezorgen de doos bij u aan huis. Voordat we hier meer over vertellen eerst aandacht voor het prachtige goede doel wat we dit jaar opnieuw steunen: Stichting De Wondere Wereld.

Deze goed gevulde en smakelijke doos kunt u bestellen voor slechts € 45,-. Hiermee heeft u niet alleen dit mooie pakket voor uw eigen proeverij, maar steunt u bovenal het prachtige goede doel ‘De Wondere Wereld!’.

In totaal zijn er 300 Wijnproeverijdozen verkrijgbaar. Deze zijn tot donderdag 20 mei 2021 te bestellen. 

Na bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging. Het bedrag wordt op een later moment geïncasseerd. Op verzoek sturen wij u een factuur. In de eerste helft van juni komen wij vervolgens persoonlijk bij u langs om u het pakket te overhandigen.

Uiteraard doen we dit geheel conform de geldende COVID richtlijnen. 

De Wondere Wereld

In de voormalige apotheek en het aangrenzende herenhuis 'Huize Midwijck' in Vorden is in januari een huis geopend voor jongeren met een verstandelijke beperking. Stichting De Wondere Wereld is een kleinschalig woon- en werkinitiatief voor acht jongeren van 17 tot 23 jaar. In het apotheek-gedeelte worden activiteiten georganiseerd in het kader van dagbesteding. Ook is de wens om nauw samen te werken met de ondernemers in het dorp. Met het geld dat wij afgelopen najaar hebben ingezameld (280 dozen met de verkoop van de Wijnproeverijdoos) hebben we een bijdrage kunnen geven aan de inrichting van het huis voor deze jongeren.


Clubbijeenkomsten

Elke dinsdag om 18.00 - 20.00 UUR
Locatie: Hotel Restaurant Bakker, Dorpsstraat 24 in Vorden