© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
.
rotary vorden-zutphen steunt jonge mantelzorgers
lees meer jonge mantelzorgers
Rotary vorden-zutphen steunt pasmanmanege
lees meer over pasmanmanege
ROTARY VORDEN - ZUTPHEN STEUNT SHELTERBOX
Lees meer over Shelterbox
ROTARY VORDEN - ZUTPHEN STEUNT SHELTERBOX
Lees meer over Shelterbox
Rotary vorden-zutphen stent jonge mantelzorgers
lees meer jonge mantelzorgers
ROTARY VORDEN - ZUTPHEN STEUNT PASMANMANEGE
Lees meer over Pasmanmanege
rotary vorden-zutphen steunt shelterbox
lees meer over shelterbox
rotary vorden-zutphen steunt shelterbox
lees meer over shelterbox

Welkom op de website Rotary Vorden-Zutphen

Wijndozen actie 2023 groot succes!

Een wijnproeverij met een verrassende wijnproefdoos voor thuis blijkt een groot succes! In mei 2023 hebben wij onze laatste wijdoosactie georganiseerd met als doel de Theaterwerkplaats "De Rode Hoed". De opbrengesten van de actie zullen worden gebruikt om videoapparatuur aan te schaffen. Deze is nodig voor therapeutische doeleinden.

De cheque met het resultaat is overhandigd. Alle betrokken acteurs waren hier zichtbaar blij mee. Dank aan allen die hebben bijgedragen aan de wijndoosactie!

Theaterwerkplaats De Rode Hoed

Theaterwerkplaats de Rode Hoed is een plek waar theaterproducties en kunstprojecten gemaakt worden door mensen met een zorg- en hulpvraag. Zij werken met theater, dans, muziek, film, en creatief. Theatervoorstellingen worden gemaakt vanuit de deelnemers, wat zij inbrengen en waar hun talenten liggen. Zo wordt vanaf begin af aan de voorstelling opgebouwd. Er wordt aandacht besteed aan alle aspecten die horen bij een voorstelling: personage, kostuums, decor en attributen. Het proces van de theatervoorstelling draagt tevens bij aan de persoonlijke ontwikkeling en groei. Binnen dit proces zijn de deskundige medewerkers van De Rode Hoed namelijk bezig met de sociaal emotionele ontwikkeling en de groepsdynamiek. Door de diversiteit in groepen en activiteiten is er altijd wel een passende plek. Er is een theatergroep, een muziektheatergroep, een muziekgroep, een redactiegroep, een filmgroep en een creatieve werkplaats ‘Vleugels’ voor mensen met autisme. Deelnemers kunnen er voor kiezen om 1 dag te komen of 5 dagen.

   Zutphense Aspergerally 2023


Afgelopen zaterdag haalden wij in totaal EUR 10.000 op voor de Stichting Jarige Job en Stichting Wel kóm Werk in Zutphen met de Zutphense Asperge Rally 2023 georganiseerd door de Rotaryclub Zutphen en Rotaryclub Vorden. Beide stichtingen kregen de cheques overhandigd aan het einde van de dag.

60 equipes hebben deelgenomen aan de rally door de achterhoek. Het was een prachtige dag waarbij iedreen heeft genoten. De dag werd afgesloten met een gezamelijk diner voor alle deelnemers met nartuurlijk de asperges.

Dank aan alle deelnemers, sponsoren: Qey Invest (hoofdsponsor), Heijmans, Kab Accountants & Belastingadviseurs, Kathalijne De Wilde Makelaardij, Dijkman Bouw B.V., Combigro Helmink Foodservice en Schmidt Medica en vrijwilligers! 

Clubbijeenkomsten

Elke dinsdag om 18.00 - 20.00 UUR
Locatie: Hotel Restaurant Bakker, Dorpsstraat 24 in Vorden