© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
_
_
_
Santarun
Sollicitatieproject
Let it S(w)ing
Moestuin
_
_

Hartelijk welkom bij Rotaryclub Waddinxveen

Rotary Waddinxveen

Rotary Club Waddinxveen is opgericht op 23 november 1970. Wij zijn een actieve serviceclub, die midden in de Waddinxveense samenleving staat. De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in de lijfspreuk:

"SERVICE ABOVE SELF"

Bij Rotary betekent dit, dat het lid bereid is te trachten iets van zichzelf te geven. Elk lid wil dienstbaar zijn aan de samenleving en wil dit in de praktijk ook zichtbaar maken. Niet alleen door het mede opzetten van lokale en wereldomvattende fundraisingprojecten, maar ook door het ter beschikking stellen van de eigen (vak)kennis ten dienste van de samenleving.

We ontmoeten elkaar periodiek op donderdagavond. Bedrijfsuitjes, boeiende lezingen van leden of gastsprekers, gezamenlijke activiteiten en projecten in de maatschappelijke sfeer zijn onderdeel van ons programma. We leveren een bijdrage aan diverse goede doelen, lokaal en internationaal door het organiseren van diverse activiteiten.

Onze ordecommissaris is Jan Heemskerk, 06-54371991.

E-mail contactadres: rotarywaddinxveen@gmail.com

Onze zusterclub is de Rotary Club "Herford Widukind" in Duitsland.

Meer informatie over onze zusterclub is hier te verkrijgen

Paaswensboom 2020

Vanuit de Rotary Club Waddinxveen zijn er online Paaswensbomen geplaatst.

Door het coronavirus staan de Paaswensbomen niet in de supermarkten Albert Heijn Gouweplein, Albert Heijn KW-Plein, Plus Zuidplas en in het gemeentehuis dit jaar. Op deze locaties zijn Paaswensboom posters te vinden.

 

Via het e-mailadres wensboomrotary@gmail.com kan een wens worden gedaan voor iemand die het moeilijk heeft, extra aandacht verdient of zich volop inzet voor anderen. De benodigde gegevens en wensen met toelichting worden zeer secuur behandeld met inachtneming van de privacy wetgeving.

De wensen zijn bedoeld voor inwoners van Waddinxveen en kunnen tot en met 2e Paasdag worden ingestuurd.

Een goed gesprek, een plant of een boek, een klein gebaar kan een groot verschil maken. Laten we elkaar door deze moeilijke tijd heen helpen!

Het Paaswensboom team gaat proberen zoveel mogelijk wensen te vervullen.

 

Sterkte in deze hectische tijd!

 

Paaswensboom team