© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
 
 
 
 
 
 
Moestuin van Waddinxveen project
 End Polio Now actie
 

Hartelijk welkom bij Rotary Club Waddinxveen
ons motto: Service Above Self - Do Good, Feel Good

Let's Dance - 12 mei 2023

KOM GEZELLIG DANSEN OP VRIJDAG 12 MEI 2023
Rotary Club Waddinxveen organiseert in samenwerking met
Dansschool van der Lubbe een fantastische dansavond.

Heeft u ook zo’n zin om weer eens ‘ouderwets’ gezellig een avondje te komen ballroom dansen en dan ook nog eens voor het goede doel?


Meer info en aanmelden

Rotary Club Waddinxveen is opgericht op 23 november 1970. Wij zijn een actieve serviceclub, die midden in de Waddinxveense samenleving staat.

De basis van Rotary is een weerspiegeling van onze kernwaarden — integriteit, diversiteit, service, leiderschap, en ‘fellowship’, vriendschap. Onze kernwaarden zijn de rode draad in onze beginselen.

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in de lijfspreuk: "SERVICE ABOVE SELF"

Bij Rotary betekent dit, dat het lid bereid is te trachten iets van zichzelf te geven. Elk lid wil dienstbaar zijn aan de samenleving en wil dit in de praktijk ook zichtbaar maken. Niet alleen door het mede opzetten van lokale en wereldomvattende fundraisingprojecten, maar ook door het ter beschikking stellen van de eigen (vak)kennis ten dienste van de samenleving.

We ontmoeten elkaar 2 wekelijks op donderdagavond. Bedrijfsuitjes, boeiende lezingen van leden of gastsprekers, gezamenlijke activiteiten en projecten in de maatschappelijke sfeer zijn onderdeel van ons programma. We leveren een bijdrage aan diverse goede doelen, lokaal en internationaal door het organiseren van diverse activiteiten.

Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven. 

Wil je ook eens vrijblijvend kennis maken met Rotary Club Waddinxveen, neem dan contact met ons op.

E-mail contactadres: rotarywaddinxveen@gmail.com

Onze zusterclub is de Rotary Club "Herford Widukind" in Duitsland.

Meer informatie over onze zusterclub is hier te verkrijgen.


Volg Rotary Club Waddinxveen op social media

Instagram
Facebook
Youtube
Linkedin

Kom kennis maken met Rotary Club Waddinxveen

Rotary club Waddinxveen nodigt iedereen tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op 29 maart 2023. De open clubavond organiseren wij samen met Rotary Club Boskoop. Met onze open clubbijeenkomst willen we mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary.

Je bent van harte welkom op onze open clubbijeenkomst. De ontvangst is om 17.30 uur in Grand Café Roos, Parklaan 4 Boskoop, om 18.00 uur start de bijeenkomst (inclusief maaltijd). We laten je graag kennismaken met Rotary en met wat we doen. De bijeenkomst is om 20.00 uur afgelopen. Aanmelden kan tot 27 maart via e-mailadres rotarywaddinxveen@gmail.com. Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Wij zetten ons in voor goede doelen in Waddinxveen, maar ook ver daarbuiten. 

Rotary Club Waddinxveen is een actieve serviceclub, die midden in de Waddinxveense samenleving staat. Onze club bestaat uit ongeveer 30 leden. We ontmoeten elkaar tweewekelijks op donderdagavond.

Bedrijfsuitjes, boeiende lezingen van leden of gastsprekers, gezamenlijke activiteiten en projecten in de maatschappelijke sfeer zijn onderdeel van ons programma. We leveren een bijdrage aan diverse goede doelen, lokaal en internationaal door het organiseren van diverse activiteiten. We wisselen onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven.

Fietsmaatjes Waddinxveen

Kunt of durft u niet meer zelfstandig te fietsen?

Fietsmaatjes Waddinxveen biedt u de kans om samen met een vrijwilliger op een elektrische duofiets weer tochtjes in uw eigen omgeving te maken.

Vrijwilliger en gast, de fietsmaatjes, zitten naast elkaar zodat er met elkaar gepraat kan worden. De vrijwilliger trapt en stuurt, terwijl u mee kunt trappen als u wilt. Als fietsmaatjes samen gezond bewegen in het Groene Hart!

De duofietsen hebben elektrische trapondersteuning en versnellingen, de gast fietst mee naar vermogen.

DOE MEE ALS GAST OF VRIJWILLIGER!

OF STEUN MET EEN FINANCIËLE BIJDRAGE!

Met uw steun kunnen wij onderhoudswerkzaamheden aan de fietsen bekostigen, zodat onze gasten en vrijwilligers er verzekerd van kunnen zijn dat de fietsen altijd in goede staat zijn voor vele uren duo­fietsplezier!

Duo fietsen is plezier voor twee!

FIETSMAATJES WADDINXVEEN

NL44 RABO 0370 2456 44

ten name van Stichting Fietsmaatjes Waddinxveen