© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
_
_
_
Santarun
Sollicitatieproject
Let it S(w)ing
Moestuin
_
_

Hartelijk welkom bij Rotaryclub Waddinxveen

Rotary Waddinxveen

Rotary Club Waddinxveen is opgericht op 23 november 1970. Wij zijn een actieve serviceclub, die midden in de Waddinxveense samenleving staat. De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in de lijfspreuk:

"SERVICE ABOVE SELF"

Bij Rotary betekent dit, dat het lid bereid is te trachten iets van zichzelf te geven. Elk lid wil dienstbaar zijn aan de samenleving en wil dit in de praktijk ook zichtbaar maken. Niet alleen door het mede opzetten van lokale en wereldomvattende fundraisingprojecten, maar ook door het ter beschikking stellen van de eigen (vak)kennis ten dienste van de samenleving.

We ontmoeten elkaar periodiek op donderdagavond. Bedrijfsuitjes, boeiende lezingen van leden of gastsprekers, gezamenlijke activiteiten en projecten in de maatschappelijke sfeer zijn onderdeel van ons programma. We leveren een bijdrage aan diverse goede doelen, lokaal en internationaal door het organiseren van diverse activiteiten.

Onze ordecommissaris is Jan Heemskerk, 06-54371991.

E-mail contactadres: rotarywaddinxveen@gmail.com

Onze zusterclub is de Rotary Club "Herford Widukind" in Duitsland.

Meer informatie over onze zusterclub is hier te verkrijgen

Paaswensboom 2021

Paaswensboom actie bij AH Gouweplein, AH KW-Plein & Plus Zuidplas

Rotary Club Waddinxveen organiseert de Paaswensboomactie ook dit jaar weer. Bij AH Gouweplein en AH KW-Plein staan wensboomformulieren bij de servicebalie en bij Plus Zuidplas zijn de formulieren bij de koffiecorner te vinden, met het verzoek deze thuis in te vullen en bij een volgend bezoek aan de supermarkt in de wensboom box te stoppen.

Daarnaast zijn de Paaswensbomen online geplaatst dit jaar. Via het e-mailadres wensboomrotary@gmail.com kan een wens worden gedaan voor iemand die het moeilijk heeft, ziek is, extra aandacht verdient of zich volop inzet voor anderen. Een goed gesprek, een plant of een boek, een klein gebaar kan een groot verschil maken.

De wensen zijn bedoeld voor inwoners van Waddinxveen en kunnen tot en met 2e Paasdag worden ingestuurd. De Rotary Club probeert zoveel mogelijk wensen te vervullen.