Rotaryclub Wijdemeren

Samen werken, samen sterker...

samen werken

Hebt u zelf ook die ervaring? Hoe inspirerend het is om tijdens vakantie of werk eens andere Rotary clubs te bezoeken. Ook Multi-clubbezoeken dragen bij aan het versterken van onderlinge contacten tussen clubs en Rotarians. Er zijn tal van prachtige voorbeelden hoe fellowship in de praktijk gebracht kan worden. En dit is een waardevol aspect binnen Rotary. Het jaarthema van Barry Rassin, onze Rotary International President, is ”Be the Inspiration”. Een mooi thema waar we als Rotary clubs heel veel mee kunnen. Want elk goed project begint toch ook met een inspirerend verhaal?  Het maakt daarbij niet uit of dit  komt van een Rotarian of vanuit een externe organisatie, bepalend is de passie en bevlogenheid. Als clubs samen werken aan een project dan is heel veel mogelijk. Hoe mooi zou het zijn als alle clubs in Rotaryjaar 2018-2019 mee willen werken aan een gezamenlijk project ten behoeve van het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Ik maak me daar sterk voor en de start is al veel belovend. De eerste clubs hebben zich al gemeld, maar er is nog veel nodig. Graag wil ik u met mijn enthousiasme inspireren.
Bauke Boersma
Gouverneur 2018-2019 District 1570 Midden-Nederland

Projecten

Binnen onze cluborganiseren wij jaarlijks de volgende projecten:

1. Ouderendag
Iedere clubbijeenkomst gaat het klompje rond om één maal per jaar de ouderendag te kunnen organiseren.
2. Houtproject
Ieder jaar krijgen 3 verenigingen uit Wijdemeren een bijdrage uit de opbrengst van het kloven en verkopen van hout voor de open haard.
3. Leesproject
Er worden voor dit project diverse mensen uit Wijdemeren benaderd om kinderen uit groep 1 en 2 (kleuters) van de basisscholen voor te lezen.

Interesse om lid te worden? Laat het ons weten.  Klik hier!