• serviceclub van het eerste uur 75 jarig-jubileum project
  • fundraising dinner
  • Sailing Kids gaat weer varen
  • trotse sponsor van Sailing kids bekijk hier de film
  • beheerder van Hoekmanfonds
  • bijeenkomst op donderdag
  • vrijwilligers bedankt
  • sponsor zaan de wandel bekijk de film
  • plaats van samenkomst
Rotary Club Zaandam zet zich vrijwillig in voor de Zaanstreek

Sponsordoelen 2017 - 2020

Meer ......

De sponsordoelen 2017 - 2020 zijn bekend. De opbrengst van het Concert Culinair wordt  geschonken aan het Anna’s Huis, waar mensen met kanker (en hun naasten) worden opgevangen, geïnformeerd en doorverwezen naar professionals die programma’s op maat aanbieden, gericht op herstel van zelfmanagement, fysieke conditie.  De bijdrage van de Wijnactie wordt geschonken aan sportclub Only Friends, een sportclub speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking. Het mooie van Only Friends is dat zij zelf geen beperking kennen, de slogan is dan ook ‘Je bent goed zoals je bent!’.

Lees meer

75 jaar Rotary Zaandam

Meer ......

Rotary Club Zaandam vierde in 2013 haar 75-jarig jubileum. De verbondenheid van de club met de Zaanstreek is daarbij uitgebreid aan bod gekomen. Allereerst was er het beeld in het Czaar Peterplantsoen gemaakt door Rotarylid Enric Adsera Riba en een eigen jubileumboek geschreven door Hans van der Burg, Rotarylid vanaf 1979. Daarnaast was er een publicatie met unieke historische luchtfoto’s van de Zaanstreek. Foto’s, gevonden in een schoenendoos, uit de jaren '30 en '40 die een prachtig beeld geven van de Zaan en de bedrijvigheid van toen. De opbrengst kwam ten goede aan het project van Sailing Kids.

Lees meer

Sailing Kids 2016

Play videoMeer .....

Een zeilvakantie voor Zaanse gezinnen met een chronisch ziek kind dat was een van de projecten die Rotary Zaandam sponsored van 2013 tot 2016. Niet alleen wordt er gezorgd voor een financiële bijdrage, maar ook daadwerkelijk zeilden een aantal van de leden mee. Sailing Kids is een organisatie die deze vakanties organiseert. Zo zijn er de afgelopen jaren al heel wat Zaanse gezinnen geheel verzorgd op zeilweek gegaan. De film is gemaakt door de deelnemers van de eerste door RC Zaandam gesponsorde zeilreis. Merijn en zijn familie maakten de beelden.

 

Lees meer

Wij delen graag onze kennis

Voor advies of bestuursfuncties bij verenigingen kunt u gerust contact met ons opnemen.