© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Welkom bij RC Zevenaar
Geert Korte, voorzitter clubjaar 2021 - 2022

Wat is het waard ?!

Het jaarthema van Rotaryclub Zevenaar in het clubjaar 2021 - 2022 is Wat is het waard?!

We leven op dit moment in een heel gekke tijd. Anderhalf jaar corona, met twee lockdowns, overvolle IC's, verlaten (wereld)steden, de avondklok, mondkapjes, gesloten winkels / restaurants / cafés, thuiswerken...... Het is ook een verwarrende tijd. Het kabinet geeft geld uit als water (denk maar aan alle coronapakketten), terwijl het water bij veel ondernemers aan de lippen staat. Denk ook aan ongekende huizenprijzen, negatieve rente op ons zuur verdiende spaargeld, fakenieuws en de digitale wereld van de bitcoin.

En het is een tijd met grote zorgen. De stikstofcrisis, ons klimaat, de overbelaste zorg en onze ongezonde leefstijl. Toch... we moeten weer vertrouwen krijgen, de verbinding met elkaar terugvinden en weer plezier hebben. Daarom brengen wij er dit jaar weer lucht in, zonder voorbij te gaan aan de zorgen van deze tijd.....

Film jaarthema

Het Rotary Leadership Institute

no

RLI streeft ernaar om kwaliteitsonderwijs te bieden in Rotary-kennis en leiderschapsvaardigheden aan Rotarians die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun Rotary-deelname en aan diegenen die volgens Rotary Clubs potentieel hebben voor clubleiderschap. Deze educatieve mogelijkheden zullen vaardigheden bijbrengen die de leden in hun leven en in hun vrijwilligerswerk ten goede Voor meer informatie klikt u op de INFO  link.


Bekijk de folder