© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Sfeervol Kerstdiner voor Soos De Cirkel georganiseerd door Rotary AMU

Sfeervol Kerstdiner voor Soos De Cirkel georganiseerd door Rotary Amu

 

Op 19 december organiseerde Rotary AMU Cirkel een sfeervol Kerstdiner in de Strooppot in De Hoef voor zo’n 70 de leden van Soos de Cirkel en hun begeleiders.

 

De gasten, feestelijk gekleed, werden hartelijk ontvangen in de met kaarsen verlichte zaal. Daar werden ze getrakteerd op een heerlijk diner, gesponsord en bediend door de leden van Rotary AMU. Een hoogtepunt van de avond was een prachtig kersttoneelstuk, opgevoerd door de leden van Soos de Cirkel. De feeststemming bereikte zijn hoogtepunt toen de DJ aan het einde van de avond met vrolijke muziek ervoor zorgde, dat de aanwezigen uit hun dak gingen. De traditionele polonaise en het roeien op het ritme van 'We hebben een woonboot' voegden een extra dimensie toe aan de vreugde.

 

Soos de Cirkel, opgericht meer dan 35 jaar geleden, heeft als doel wekelijks een gezellig 'avondje uit' te organiseren voor verstandelijk gehandicapten van alle niveaus uit de regio De Ronde Venen. Onder begeleiding van tientallen vrijwilligers komen ongeveer 70 personen op dinsdagavonden bij elkaar. Tijdens deze avonden worden diverse activiteiten georganiseerd, variërend van knutselen en disco- en bingo-avonden tot dartswedstrijden, spelletjes en cursussen.

 

Rotary AMU zet zich in voor de medemens. Als 's werelds oudste organisatie van serviceclubs omarmt Rotary de lijfspreuk: "Service above Self". Voor Rotary betekent dit dat men bereid is iets van zichzelf te geven en dienstbaar te zijn aan de samenleving.

 

 

Rotary AMU

Dorien Halbertsma