Motiva Straatadvocaten

Motiva Straatadvocaten

Als serviceclub stelt Rotaryclub Amersfoort-Regio zich onder andere tot doel om zich in te zetten voor goede doelen in haar directe omgeving. Voor de komende drie jaar is de keuze gevallen voor Motiva Straatadvocaten, een kleine lokale organisatie, die op adequate wijze de belangen van de dak- en thuisloze in Amersfoort behartigt.

 

22 augustus 2019: Schoolmeubels voor Wa

22 augustus 2019: Schoolmeubels voor Wa

MBO Amersfoort biedt Rotaryclub Amersfoort-Regio een partij fantastische tafels en stoelen aan die ze gaan gebruiken voor een school in Wa (Ghana). Deze kunnen voorlopig in de klaslokalen worden gebruikt totdat de daar in opbouw zijnde workshop schoolmeubels gaat produceren en daarna in de nog te bouwen eetzaal.
Rotaryclub Amersfoort-Regio heeft op 22 augustus de meubels in een container geladen voor tijdelijke opslag bij Pot Verhuizingen om ze zo spoedig mogelijk naar Ghana te sturen.

 

22 juni 2019: Verhuizing Dichtbij Dagbesteding

22 juni 2019: Verhuizing Dichtbij Dagbesteding

Rotaryclub Amersfoort-Regio biedt Dichtbij Dagbesteding ondersteuning bij hun verhuizing naar een nieuwe (kleinere) locatie in Amersfoort. Zij verhuizen van de Vanadiumweg 11 naar de Ruimtesonde 8 te Amersfoort.