Rotaryclub Amersfoort-Regio geeft gevangenen een gezicht

Rotaryclub Amersfoort-Regio geeft gevangenen een gezicht

Rotaryclub Amersfoort-Regio steunt het fotoproject van Kamp Amersfoort. Het bestuur van de club overhandigde een cheque ter waarde van € 2.000 aan de directeur van Kamp Amersfoort.
Rotarylid Max von Devivere plaatste, samen met zijn dochter Carlijn en zijn zoon Diederik, de foto van zijn vader op de website www.geefgevangeneneengezicht.nl.

 

22 juni 2019: Rotaryclub Amersfoort-Regio helpt bij verhuizing van Dichtbij Dagbesteding

22 juni 2019: Rotaryclub Amersfoort-regio helpt bij verhuizing van Dichtbij Dagbesteding

Rotaryclub Amersfoort-Regio heeft samen met verhuizers van Pot Verhuizingen op zaterdag 22 juni Dichtbij Dagbesteding geholpen met de verhuizing van de Vanadiumweg 11B naar de Ruimtesonde 8 te Amersfoort. Dat deed zij zowel met een financiële bijdrage in de kosten van de verhuizing als met de inzet van een achttal leden die ook fysiek aan de verhuizing hebben meegeholpen.

 

6 december 2018: Kerstlichtjes officieel ontstoken

6 december 2018: Kerstlichtjes officieel ontstoken

Donderdagavond 6 december 2018 rond 19u00 is de jaarlijkse Amersfoortse Kerstlichtjesactie van Rotaryclub Amersfoort-Regio gestart met het ontsteken van de lichtjes aan de Kerstboom op de Varkensmarkt door wethouder Cees van Eijk.
Dit jaar is de opbrengst bedoeld voor het aanbrengen van een dak op de schoolbibliotheek van Zebilla, Ghana.

 

Achtste Aspergefestival Leusderweg succesvol verlopen en brengt bijna € 2100 op

Achtste Aspergefestival Leusderweg succesvol verlopen en brengt bijna € 2100 op

Ook dit jaar weer in samenwerking met enkele winkeliers van de Leusderweg het jaarlijks terugkerende Aspergefestival Leusderweg waarvan de opbrengst bestemd is voor een lokaal goed doel.
Dankzij de voortreffelijke samenwerking met de deelnemende lokale winkeliers en de brede inzet van de Rotaryleden en enkele van hun partners kon het mooie resultaat van vorig jaar geëvenaard worden op gezellige bak- en verkoopdagen.
Dit bedrag komt geheel ten goede aan de Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort.

 

Rotaryclub Amersfoort-Regio rouwt om het verlies van Wim Schermer

Rotaryclub Amersfoort-Regio rouwt om het verlies van Wim Schermer

Rotaryclub Amersfoort-Regio is diep bedroefd door het plotselinge overlijden van haar charterlid en Paul Harris Fellow Wim Schermer op 82 jarige leeftijd. Wim heeft enorm veel voor de club betekend. Hij is jarenlang secretaris en tweede secretaris geweest. Ondanks zijn gevorderde leeftijd deed Wim volop mee aan allerlei clubactiviteiten. Zo hielp hij vorig jaar nog mee bij het realiseren van een beweegtuin bij Zon en Schild. De clubleden verliezen een goede vriend en zullen met waardering en respect aan Wim blijven denken.