Welkom op de website van Rotaryclub Best-Oirschot

Rotaryclub Best-Oirschot

De Rotaryclub Best-Oirschot, opgericht in 1986 als Rotaryclub Best, is onderdeel van de wereldwijde Rotary organisatie, bestaande uit 33.000 Rotaryclubs, verdeeld over 165 landen met maar liefst 1,2 miljoen leden. Een organisatie waarvan de leden dienstbaar willen zijn aan de samenleving. De lijfspreuk van Rotary is dan ook: Service Above Self.

Rotaryclub Best-Oirschot telt ongeveer 35 leden, waar onder op dit moment 8 vrouwelijke leden, die in de regio Best/Oirschot/Eindhoven wonen dan wel werken. We proberen van zoveel mogelijk beroepen één of meer vertegenwoordigers in ons midden te hebben. Primair staat het streven om door middel van projecten onze gemeenschap van dienst te zijn. Daarnaast speelt onderlinge vriendschap (Fellowship) eveneens een belangrijke rol.

Tijdens de wekelijkse bijeenkomsten worden de meest uiteenlopende onderwerpen behandeld. Naast interessante bijdragen van onze eigen leden, ontvangen wij ook regelmatig gastsprekers die ons bijpraten over actuele onderwerpen.

Wensboom

Wensboom Rotary Best | Oirschot

Een mantelzorger in het zonnetje zetten of de woonkamer van de buren die echt een lik verf kan gebruiken. Alledaagse dingen die niet voor iedereen vanzelfsprekend zijn. Met de wensboom wil Rotary Best | Oirschot het gewone mogelijk maken... met hoofd, hart en. handen.

Vele wensen zijn gerealiseerd en de voorbereidingen voor de wensboom in Best zijn in volle gang.