© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary helpt!

Lees meer

Wandel mee in de Foute Kerstloop! Verplaatst naar 16 december 2023!!

Inschrijven nog mogelijk! 

inschrijven Foute Kerstloop

 Na het succes van vorig jaar wordt op zaterdag 16 december weer een mooie wandeltocht georganiseerd door de Rotaryclub Boskoop onder de naam ‘Foute Kerstloop’. Aanvankelijk was als datum 9 december gekozen, maar vanwege de slechtweer-verwachting hebben we de kerstloop een week verplaatst. Vorig jaar ging de wandeltocht door de straten in Boskoop west, dit jaar is gekozen om te wandelen door Boskoop oost. De wandeltocht van 5 kilometer start om 14.00 uur bij de Proeftuin van Holland, Rijneveld 153 Boskoop en wordt omlijst door live kerstmuziek en lekkers. 

 Foute kerstoutfit

Alle wandelaars worden uitgenodigd om hun meest foute Kerstoutfit aan te trekken. Denk aan foute truien, jurken, kerstballen en pieken en natuurlijk kerstverlichting. We gaan er een bonte kersttocht van maken. Voor de foutste kerstoutfit ligt er een diner bon voor twee personen klaar. 

 Het goede doel

De Rotaryclub Boskoop is organisator van deze wandeltocht en zoals gebruikelijk bij Rotary activiteiten zal ook dit jaar de opbrengst van de wandeltocht geheel ten goede komt aan een goed doel. Er is gekozen voor de openbare natuurspeelplaats op de Proeftuin van Holland.

Deelname aan de wandeltocht is alleen mogelijk door inschrijving via de QR code op de flyer of websiteswww.rotary.nl/boskoop of www.proeftuinvanholland.nl Voor volwassenen is deelname € 10,00 pp en voor kinderen is deelname € 5,00 pp.  Op vertoon van het betalingsbewijs ontvangen de wandelaars een originele kerst startmuts. Afhalen van de startmuts kan op zaterdag 16 december vanaf 13.30 uur bij de Proeftuin van Holland startlocatie.

De poster vermeldt nog de oude datum 9 december, maar dat moet dus 16 december zijn!

De QR code werkt wel gewoon!  Of ga naar www.rotary.nl/boskoop. Inschrijven kan dus nog tot 16 december.

De Boskoop Schitteractie is deze maand op zaterdag 9 december

 Vanaf 09.45 uur verzamelen wij op de parkeerplaats bij het : 

Het raadHuis, Raadhuisplein 1, Boskoop

 Om 10.00 uur starten we met zwerfvuil in het centrum van Boskoop, de Markt, langs de Zijde, parkeerterreinen in het centrum.

 Om 11.00 uur verzamelen we het afval en sluiten de actie af.  

 De organisatie zorgt voor hesjes, grijpers en afvalzakken. 

 Voor informatie Boskoop Schittert: Simon de Jong

(email: s.dejong1955@gmail.com).

 De volgende Boskoop Schittert actie is op zaterdag 13 januari 2024

Iedereen goede en prettige feestdagen gewenst en een voorspoedig 2024