Welkom op de web site Rotary club Boskoop

Ga het gesprek aan over vrijheid

Samenwerking ‘’Vrij aan de Rijn’’

Ter ere van dit bijzondere jubileumjaar, 75 jaar vrijheid, organiseren we in samenwerking met de club ‘’Vrij aan de Rijn’’ een evenement in Boskoop. Voorgaande kent u onder de naam ‘’Kom over de Brug’’. In samenwerking met partners ontstaat er een mooi dorpsevent met een militaire tour die de dorpskernen in de Gemeente Alphen a/d Rijn aandoet en ter afsluiting een feestelijk Vrijheidsdiner in het centrum van Boskoop.

Militaire Tour

Op 5 mei 2020 wordt door de club ‘’Vrij aan de Rijn’’ een tour georganiseerd met 40 tot 50 militaire voertuigen. Op de voertuigen is plaats voor veteranen en ca. 150 jonge scouts. De tour doet alle dorpskernen in de Gemeente Alphen a/d Rijn aan en eindigt in Boskoop op de Burg. Colijnstraat.

Vrijheidsdiner

Ga het gesprek aan over vrijheid tijdens het Vrijheidsdiner, een bijzondere ontmoeting aan de eettafel waarbij de gasten over historische en maatschappelijke thema’s praten als vrijheid en onvrijheid. Tijdens het Vrijheidsdiner wordt er een 3-gangen verrassingsmenu geserveerd, in samenwerking met de Dorpskernwinkeliers Boskoop.

Einde met Vrijheidsconsert

 

Folder 5 mei