© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary Club Breda Zuid

Winterwandeling 2023
Kerstdiner 2022
Bestuurswissel 2023
36 Oekraïnse weeskinderen
Hart voor de OK - Amphia Ziekenhuis Breda
Kerst Engelen 2022
Moestuin Amarant - Breda
Donatie Stichting Harambee Holland - Kenia
Nora Werkt! - Breda

Welkom bij Rotaryclub Breda-Zuid

Over Rotaryclub Breda-Zuid

Rotaryclub Breda-Zuid is een service-club. Dat wil zeggen: Rotary is een netwerk van enthousiaste maatschappelijk betrokken vrijwilligers met een diverse achtergond. Ons credo luidt:

Service Above Self

Dus, dienstverlening waarbij eigenbelang op de achtergrond staat. Dit gebeurt met name lokaal in clubverband, maar ook daarbuiten binnen het zogenoemde "district", op landelijk niveau en binnen Rotary International.

Bezoekers zijn altijd welkom en wil je meer weten, schroom niet om contact op te nemen.

We ontmoeten elkaar wekelijks op maandagavond op locatie bij de Fazant in Ulvenhout. Onze avonden zijn varieerd en naast persoonlijke ontwikkeling en sociaal contact zijn we zeer actief in de lokale gemeenschap.

e-mail: secretariaatrcbz@gmail.com


Kom kennismaken met Rotary Club Breda Zuid op 20 en 27 maart!

Op 20 maart zal Ric van Westhreenen een presentatie geven over ChatGPT ofwel AI

Op 27 maart zal Julius Freutel spreken over “Het wonder van Noorwegen”


Met onze open clubbijeenkomst willen we mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary en haar doelstelling ‘Service above Self’.

Wil jij ook een verschil maken in de wereld om je heen en met professionals je kennis en kunde inzetten, vrienden voor het leven maken en maatschappelijk je steentje bijdragen? Het kan bij de Rotary.

De ontvangst is om 18:15 uur bij De Fazant, Sint Annadreef 2, 4851 RC Ulvenhout

Meer informatie? Bel of Whatsapp naar:

Pieter van Opstal, tel: 0634944477

Na een lange en vermoeiende rit vanuit de Oekraïne zijn 36 weeskinderen, in de leeftijd van 3-18 jaar met hun begeleiders, veilig gearriveerd in Breda. 

Samen met de gemeente Breda, die voor de huisvesting heeft gezorgd, hebben de vier Rotaryclubs Breda, Mark en Aa, Mastbos en Breda Zuid snel en daadkrachtig vervoer georganiseerd om deze kwetsbare kinderen in veiligheid te kunnen brengen.  

Een van onze lokale Rotaryleden is meegegaan op deze niet ongevaarlijke rit en zo hebben we naast fundraising ook een actieve bijdrage geleverd aan dit initiatief.