© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Houthakken Goede Doel
Controlepost Rally
Nous
Goede doel Rally
RCCR 2018
RC Bussum 75 jaar - lustrumcadeau voor Stichting Vier het Leven
50 jaar vriendschap met RC Wesel-Dinslaken

Rotaryclub Bussum 53 leden

In actie voor goede doel

Activiteiten van Rotaryclub Bussum voor goede doelen

Nieuws

Van de voorzitter 2019-2020

Rotary Club Bussum viert dit rotary jaar haar 80-ste verjaardag!

Een club die bestaat uit 53 enthousiaste mannen en vrouwen in de leeftijd van 38 tot 79 jaar. Een gezonde leeftijdsopbouw, leden met verschillende 

beroepsclassificaties maar vooral; rotarians die hun beste beentje voor willen zetten om anderen te helpen en hun onderlinge vriendschap elke donderdagavond versterken in Jan Tabak.

Voor mij, na elf jaar lidmaatschap, de eer om dit jaar voorzitter van deze gezonde club te mogen zijn.  


Mijn jaarthema is: Investeren in een vitale toekomst. 


Vitaal blijven is als club belangrijk om in de toekomst aantrekkelijk te blijven voor nieuwe leden. Hiervoor is een gezonde en evenwichtige leeftijdsopbouw van belang, evenals een goede verdeling man-vrouw en een grote diversiteit aan classificaties en achtergronden.

Persoonlijk vitaal worden of blijven is weer een voorwaarde voor ieders persoonlijke functioneren in de club; alles begint tenslotte bij je eigen gezondheid; mens sana in corpore sano zei de Romeinse dichter Juvenalis ooit.


Investeren in beide vormen van vitaliteit moet ervoor zorgen dat Rotary club Bussum ook de komende 80 jaar een bloeiende, gezellige club blijft waar iedereen zich thuis voelt en we een klein beetje verschil op deze aarde kunnen maken.


Bussum, 15 oktober 2019


Mark-Jan Bender

Rotary App

http://www.rotary.nl/official_app

Handige tool voor Rotarians

De Rotary App (voor iPhone en Android) maakt het mogelijk om mobiel je attendance bij te werken; het complete ledenboek van Rotary Nederland te raadplegen; te bellen en te mailen met andere Rotarians; en berichten te plaatsen op sociale media en Rotary Club Talk. Meer informatie: http://www.rotary.nl/official_app/

RC BUSSUM 2019/2020: Investeren in een vitale toekomst