Onze club

Geachte bezoeker van deze site.

Welkom op de website van de Rotaryclub Cuyk Maaskant Via deze website informeren we u over het wel en wee van onze club.

Rotaryclub Maaskant maakt onderdeel uit van een wereldwijd Rotarynetwerk in 165 landen met in totaal 1,22 miljoen leden. Samen hebben wij als doel de wereld een beetje mooier te maken. Dit doen wij door een bijdrage te leveren aan gezamenlijke projecten, zoals polio de wereld uit of het kopen van shelterboxen, die bij rampen ingezet kunnen worden.

Daarnaast geeft iedere club op eigen lokale wijze de Rotarydoelstelling inhoud.

Rotaryclub Cuyk Maaskant bestaat op dit moment uit een 40-tal enthousiaste mensen, samengesteld vanuit diverse vakgroepen, die bereid zijn hun kennis en kunde met elkaar te delen.

Door actief de handen uit de mouwen te steken worden door de leden van de club diverse activiteiten georganiseerd, zoals onze Bridgedrive en in het verleden Bourgondisch Boxmeer. Dit om geld in te zamelen voor goede doelen.

Daarnaast worden er op onze wekelijkse bijeenkomsten door leden van onze eigen club of externe sprekers interessante presentaties verzorgd of onderwerpen besproken. Ook bezoeken wij af en toe een boeiend bedrijf of bijzondere locatie.

Kortom: wij zijn een club met inspirerende mensen, die elkaar in een gezellige ambiance wekelijks ontmoeten, die oog hebben voor elkaar en voor de wereld om ons heen.

Zonder gezelligheid geen verbinding …. en zonder verbinding geen gezelligheid

Wil je ook eens kennis maken met onze club dan ben je van harte uitgenodigd om onze open avonden te bezoeken. Ook zijn onze leden graag bereid je een keer mee te nemen.

Koert Smedema

Voorzitter 2018-2019