© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

ONZE CLUB

Geachte bezoeker van deze site.

Welkom op de website van de Rotaryclub Cuyk~Maaskant. Via deze website informeren we je over het wel en wee van onze club.

Rotaryclub Cuijk~Maaskant maakt onderdeel uit van een wereldwijd Rotarynetwerk in 165 landen met in totaal 1,22 miljoen leden.

Middels ons clubthema van dit jaar ‘Gemeenschap’ proberen we samen dingen te delen in deze eenzame Corona tijd. Samen naar Rome begin juni 2021 is ons uitzicht. We hopen dan veilig ingeënt, met een grote groep leden en hun partners, ouderwets te genieten van elkaars gezelschap tijdens excursies en maaltijden.

Daarnaast geeft iedere club op eigen lokale wijze de Rotarydoelstelling inhoud.

Rotaryclub Cuyk Maaskant bestaat op dit moment uit een 40-tal enthousiaste mensen, samengesteld vanuit diverse beroepsgroepen, die bereid zijn hun kennis en kunde met elkaar te delen.

Door actief de handen uit de mouwen te steken worden door de leden van de club diverse activiteiten georganiseerd, zoals onze Bridgedrive en in december de Santa Run. Dit om geld in te zamelen voor goede doelen. Het is niet gemakkelijk in Corona tijd maar met creativiteit en doorzettingsvermogen maken we er het beste van.

Daarnaast worden er op onze wekelijkse bijeenkomsten door leden van onze eigen club of externe sprekers interessante presentaties verzorgd of onderwerpen besproken. Ook bezoeken wij af en toe een boeiend bedrijf of bijzondere locatie.

Kortom: wij zijn een club met inspirerende mensen, die elkaar in een gezellige ambiance wekelijks ontmoeten, die oog hebben voor elkaar en voor de wereld om ons heen.

Wil je ook eens kennis maken met onze club dan ben je van harte uitgenodigd om een keer een avond te bezoeken. Neem dan graag even contact op met onze secretaris via rotary.cuijkmaaskant@gmail.com

We zien je graag!

Servé Hermans

Voorzitter 2020-2021