Welkom op de website van Rotaryclub Cuijk~Maaskant

Bridgedrive 2017

Bridgedrive Rotaryclub Cuijk~Maaskant 2016

Op zaterdag 11 februari 2017 was weer onze jaarlijkse bridgedrive. Dit jaar zal de opbrengst worden besteed aan Woonzorgcentrum Sint Anna, voor aanschaf van een Tovertafel. Een sociaal interactief product dat ouderen met dementie stimuleert in fysieke en cognitieve activiteit.


In de aula van het Elzendaalcollege te Boxmeer speelden ruim tachtig bridgeparen. De prijzen en de sponsoring zijn onder andere beschikbaar gesteld door de leden van de Rotary en het bedrijfsleven. Deelnemers aan deze bridgedrive ontvingen een gratis lot en maakten kans op een houtsculptuur, aangeboden door de Franse kunstenaar Emmanuel Bour. Tijdens deze drive toont hij zijn houtkunst. Hij reist daarvoor speciaal af vanuit Noord-Frankrijk.

Hulphond

Hulphond
Inktpatronen, toners en oude telefoons voor Stichting Hulphond.
Vanaf september 2017 kunt u op meer dan 150 locaties in het Land van Cuijk uw oude inktpatronen, toners en mobiele telefoons inleveren.
Stichting Hulphond helpt honderden mensen en hun families in Nederland met de inzet van hun fantastische hulphonden.  
Dit zijn mensen met zware fysieke beperkingen, epilepsie, een Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS) en kinderen met ernstige gedragsstoornissen.

Rotaryclub Cuijk-Maaskant wil deze mensen graag aan een Hulphond helpen.
Wij zamelen voor Stichting Hulphond oude mobieltjes, inktpatronen, cartridges en toners van laserprinters in.
Met deze actie, die ongeveer een jaar zal duren, dienen we twee doelen:
Mensen helpen aan een Hulphond en een beter milieu. Kijk ook even op www.hulphond.nl.

Over onze club

Rotaryclub Cuijk~Maaskant is opgericht in 1982 en telt steeds meer jonge enthousiaste leden. De diversiteit van beroepen levert een aangename samenwerking op. De club is niet van plan om stil te zitten. Ze steken de handen uit de mouwen voor goede doelen en zijn maatschappelijk betrokken met name in de regio Noordoost Brabant en Noord-Limburg. Samenwerken is meer dan de som der delen.

Contact voor goede doelen of informatie kan via: rotary.cuijkmaaskant@gmail.com

Meer Informatie