Welkom op de website van Rotaryclub Cuijk~Maaskant

Bridgedrive

Opbrengst BridgeDrive 2019

Op Zaterdag 16 februari 2019 werden in de aula van het Elzendaalcollege in Boxmeer de kaarten weer geschud.     

De opbrengst van € 5000,00 wordt besteed aan Symfonie e.a. voor aanschaf van een duofiets.    

We willen iedereen (deelnemers, sponsoren en vrijwilligers) bedanken voor hun medewerking.

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld Land van Cuijk ontvangt cheque van Rotary Cuijk Maaskant

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!

Via ruim 100 lokale Leergeld stichtingen biedt zij deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

Kinderen kunnen bijvoorbeeld meegaan op schoolreis of schoolkamp. Ook kunnen we een (tweedehands) fiets of (gebruikte) laptop regelen als een kind die niet heeft. Allemaal normale levensbehoeften, waardoor kinderen zich kunnen ontplooien, ontwikkelen en meetellen.

De continuïteit van Stichting Leergeld is afhankelijk van giften waarmee de activiteiten bekostigd kunnen worden. Geld wat gedoneerd wordt, gaat rechtstreeks terug de maatschappij in door het helpen van kinderen uit alle plaatsen in het Land van Cuijk.

Stichting Leergeld Land van Cuijk heeft een prachtig bedrag van € 2.000,- ontvangen van Rotary Cuijk Maaskant.

St Leergeld

Over onze club

Rotaryclub Cuijk~Maaskant is opgericht in 1982 en telt steeds meer jonge enthousiaste leden. De diversiteit van beroepen levert een aangename samenwerking op. De club is niet van plan om stil te zitten. Ze steken de handen uit de mouwen voor goede doelen en zijn maatschappelijk betrokken met name in de regio Noordoost Brabant en Noord-Limburg. Samenwerken is meer dan de som der delen.

Contact voor goede doelen of informatie kan via: rotary.cuijkmaaskant@gmail.com

Meer Informatie

Wekelijkse bijeenkomst

Wekelijkse bijeenkomst donderdag van 18.00u tot 20.00u bij Hotel Riche in Boxmeer. Steenstraat 51, 5831 JB Boxmeer.