© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
xx

Ryla 2021 Weert

Aan de organisatie van de RYLA 2021 Weert wordt momenteel gewerkt. In september start de werving als duidelijk wordt dat het RYLA-weekend veilig kan worden uitgevoerd eind november. Een online RYLA is geen optie!

BESTE RYLA DEELNEMER EN/OF BELANGSTELLENDE ROTARIAN,

Voor jongeren die de uitdaging aan willen gaan om een intensieve training in persoonlijk leiderschap te volgen waarin je niet alleen jezelf beter leert kennen maar ook de andere deelnemers.

Regio 1550 kenmerkt zich door een unieke invulling van de organisatie de RYLA. Elk voor- en najaar wordt een RYLA door een ander team van samenwerkende Rotary en/of Rotaract Clubs georganiseerd waardoor er telkens een ander thema is en leiderschap vanuit een andere invalshoek wordt benaderd. Het afwisselende programma wordt samengesteld door experts die vrijwillig hun expertise inzetten. Iedere jongere met een goede motivatie kan zich aanmelden via een Rotary Club die de deelnemer sponsort. Ben je niet bekend met een Rotary bij jou in de buurt dan helpt de organisatie je, na het invullen van het inschrijfformulier, met het leggen van het contact.

Met een vaste structuur en telkens een wisselende inhoud en locatie wordt leiderschap op bijzondere wijze vorm gegeven. De intensieve samenwerking tussen de clubs om dit evenement vorm te geven is van meerwaarde voor de onderlinge vriendschap. Het resultaat is een geweldig weekend waarin jongeren niet alleen een persoonlijke ervaring opdoen maar ook een beeld krijgt waar Rotary voor staat; Service above Self.

De organisatie van de RYLA 2021 WEERT in handen van een klein team van Rotarians en Rotaracters. Zij zetten hun kennis en ervaring in om er een geweldig weekend van te maken.

De voorbereiding voor het najaar is nu al gestart. In september gaat de werving van de deelnemers van start als het RYLA weekend eind november veilig kan worden uitgevoerd. Een online RYLA is geen optie!

Het RYLA-weekend start op vrijdagavond om 18:00 uur en duurt tot zondag rond 14:00 uur. Elke deelnemer wordt gesponsord door een Rotary Club. De kosten per deelnemer bedragen € 295,-

Na afloop geeft de deelnemer een presentatie aan de sponsorclub en versterkt daarmee zijn/haar netwerk. De inzet van verschillende werkvormen en een persoonlijkheid test maakt dat je uitgedaagd wordt om je leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen. Het is daarmee niet alleen een heel leerzaam maar ook een gezellig weekend met voldoende tijd om leeftijdsgenoten te treffen.

Meer informatie is in te winnen via ryla1550@gmail.com,

Of bij Gudo Rijninks 06 11382644


mobiel:     06 11382644

e-mail:      ryla1550@gmail.com

website:   www.rotary.nl/d1550/activiteiten/RYLA

facebook: RYLA 1550

update: 18 Juli 2021