Ryla 2020 Loon op Zand

Ryla 2020 Loon op Zand

De RYLA (Rotary Youth Leadership Award), een training in persoonlijk leiderschap, is er voor jou (18 -28 jaar).

BESTE RYLA DEELNEMER EN/OF BELANGSTELLENDE ROTARIAN,

Voor jongeren die de uitdaging aan willen gaan om een intensieve training in persoonlijk leiderschap te volgen waarin je niet alleen jezelf beter leert kennen maar ook de andere deelnemers.

Regio 1550 kenmerkt zich door een unieke invulling van de organisatie de RYLA. Elk voor- en najaar wordt een RYLA door een ander team van samenwerkende Rotary en/of Rotaract Clubs georganiseerd waardoor er telkens een ander thema is en leiderschap vanuit een andere invalshoek wordt benaderd. Het afwisselende programma wordt samengesteld door experts die vrijwillig hun expertise inzetten. Iedere jongere met een goede motivatie kan zich aanmelden via een Rotary Club die de deelnemer sponsort. Ben je niet bekend met een Rotary bij jou in de buurt dan helpt de organisatie je, na het invullen van het inschrijfformulier, met het leggen van het contact.

Met een vaste structuur en telkens een wisselende inhoud en locatie wordt leiderschap op bijzondere wijze vorm gegeven. De intensieve samenwerking tussen de clubs om dit evenement vorm te geven is van meerwaarde voor de onderlinge vriendschap. Het resultaat is een geweldig weekend waarin jongeren niet alleen een persoonlijke ervaring opdoen maar ook een beeld krijgt waar Rotary voor staat; Service above Self.

Dit na jaar werken maar liefst drie Rotary Club de organisatie op zich. Na de succesvolle RYLA in het voorjaar 2019 in Beers met het thema Fake News staat nu Water, de toekomstige uitdaging garant voor een uitdagend weekend, van vrijdag, 3 april, vanaf 18:00 uur tot en met zondag, 5 april met een sluiting rond 14:00 uur bij de Klokkenweide in Loon op Zand. Het onderwerp leiderschap staat steeds centraal en wordt dat telkens op een andere wijze uitgewerkt. Dit wordt mogelijk gemaakt door vrijwillig kennis en ervaring beschikbaar te stellen waarmee jongeren (18 - 28 jaar) een ervaring rijker worden.

Vooraf neem je deel aan een persoonlijkheidstest die als leidraad wordt gebruikt bij de persoonlijke reflectie. Leiding geven aan zelf en anderen is de rode draad waarin je tal van ontdekkingen doet. In de factsheet vind je aanvullende informatie.

Met dank en hartelijke groet,

Guido Rijninks

RYLA cie. district 1550

Lid RC Landgraaf

cid:image001.png@01D4B18B.720F68D0

Update: 12-11-2019