© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Kledingcontainers

STEUN NU DE SLACHTOFFERS VAN DE CRISIS IN DE OEKRAÏNE

MET UW GEBRUIKTE KLEDING EN SCHOENEN KAN NOG VEEL GOEDS GEBEUREN !

Wij hebben besloten deze opbrengsten de komende tijd ten goede te laten komen aan de hulp aan de slachtoffers van de crisis in de Oekraïne. 
Onze club verzamelt al vele jaren gebruikte kleding en schoenen.   Ongetwijfeld kent u onze gele kledingcontainers die op diversen plaatsen in Den Helder en Julianadorp staan (zie het overzicht onderaan deze pagina).

Alle kleding die hierin wordt gedaan, krijgt een verantwoorde herbestemming via een gespecialiseerde organisatie. Onze club ontvangt per kilo een kleine  vergoeding voor het inzamelen.

Deze vergoeding besteden wij voor 100%  (er blijft dus geen cent aan de strijkstok hangen)  aan lokale en internationale  goede doelen.

Wij hebben besloten deze opbrengsten de komende tijd ten goede te laten komen aan de hulp aan de slachtoffers van de crisis in de Oekraïne.

Verzamel dan uw overtollige kleding en schoenen in een vuilniszak  en deponeer deze in  dichtgeknoopte zakken in onze gele kledingcontainers. (s.v.p. geen dekbedden, slaapzakken en kussens in de containers doen, want deze zijn heel moeilijk te verwerken).

Hartelijk dank voor uw medewerking.

ROTARYCLUB DEN HELDER-JULIANADORP

U kunt onze kledingcontainers vinden op de volgende locaties:

  • Praxis, Industrieweg 17, Den Helder
  • Praxis (voormalige Formido), Burgemeester Ritmeesterweg 17, Den Helder
  • De Koningin Juliana School, Lombokstraat 2-B, Den Helder
  • Basisschool De Rank, Drooghe Bol 1007, Julianadorp
  • Avia Tankstation , Schoolweg 76, Julianadorp
  • Noorderhaven / 's Heeren Loo, Eikenhout, Julianadorp