© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Rotary DHJ steunt IJsbaan
Zomerdromen
Rotary DHJ steunt wederom de Stadscaming

Rotaryclub Den Helder-Julianadorp heet u van harte welkom op haar website

Voorzitter

Dit Rotaryjaar staat in het teken van Joie de Vivre, Vier het leven!

Na de periode die (hopelijk nu echt) achter ons ligt, waarin we ons bewust werden hoe kwetsbaar we met z’n allen zijn, is het tijd om weer te vieren! Dit doen we niet alleen voor onszelf maar juist ook voor de kwetsbare groepen in onze samenleving.

We kunnen bijdragen aan het geluk van anderen door de dingen die we doen. Voor onze club betekent dat bijvoorbeeld bijdragen aan de Stadscamping Den Helder, wat een ontzettend mooi initiatief om een vakantie te vieren met iedereen die dat wil op een prachtige plek in Den Helder.

Ook hebben we een bijdrage geleverd aan een bed-fiets in Noordwest Ziekenhuis. De mensen op de dialyse- afdeling worden hierdoor niet beter maar hun tijd daar wordt wel leuker. Ook in India hebben we weer mooie bijdragen kunnen leveren aan de watervoorzieningen en de mogelijkheden voor kinderen om naar school te gaan.

Mijn wens voor dit jaar is dat we dit jaar stilstaan bij de leuke dingen, de kleine geluksmomentjes in ons leven en dat van anderen. Daarbij vieren we ook als club met elkaar het leven door veel leuke dingen te doen.

Op naar een topjaar!

Melanie Schintz - Privée

Voorzitter 2021-2022

Gratis schaatsplezier jeugd

De Rotary Den Helder-Julianadorp heeft in januari 2020 een bedrag van 1000 euro geschonken aan de IJsbaan Beatrixstraat. Met dit geld wordt het gratis "schoolschaatsen" voor Helderse en Dorpse scholieren mede mogelijk gemaakt. Wij wensen jullie veel schaatsplezier!

Rotary DHJ steunt Stadscamping

Op zondag 15 augustus heeft de voorzitter van de Rotary Den Helder - Julianadorp, Melanie Schultz-Privée, een cheque ter waarde van 500 euro overhandigd aan de oranisatoren van de Stadscamping Den Helder. Dit geld hielp de organisatie in het voorzien in maaltijden voor de deelnemers. De Stadscamping verbindt mensen, jong en oud, in alle soorten en maten, met of zonder kinderen, rijk of arm, allochtoon of autochtoon en alleen of met een heel gezin. Dat past prima in het jaarthema "Joie de Vivre" ("genieten van het leven") van onze rotaryvereniging.

Voor meer informatie over de Stadscamping, kijk op hun website (https://destadscamping.nl/) of Facebookpagina.

Stadscamping