© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Rotary Den helder-Julianadorp steunt Stadscamping
Rotary DHJ steunt IJsbaan
Zomerdromen

Rotaryclub Den Helder-Julianadorp heet u van harte welkom op haar website

Voorzitter

Verbinden

Dat is het thema van dit bestuursjaar. In een tijd waarin de maatschappij moeite heeft dit vast te houden hebben wij het genoegen lid te zijn van een enorm gebonden club. Rotary en dan in het bijzonder Rotary Den Helder- Julianadorp is een geweldige club.

Het is me dan ook een eer om dit jaar voorzitter van deze club te mogen zijn.

Door de huidige omstandigheden moeten we creatief zijn. Creatief met samenkomen en creatief met activiteiten. Uiteraard hopen we dat we gedurende dit jaar weer volledig los kunnen en dat we na kunnen praten over deze bijzondere tijd.

Het zal dit jaar een hele creatieve tour worden om het thema verbinden handen en voeten te geven. Zullen we als club dit hele jaar bijeen kunnen komen en op welke wijze gaan we dat doen.

Uitgangspunt is dat dat gaat lukken. Dit bestuursjaar zullen we diverse activiteiten die binnen het thema verbinden vallen gaan ondernemen en interessante sprekers aan het woord laten over dit onderwerp.

Bart Brinkman

Voorzitter 2020-2021

Gratis schaatsplezier jeugd

De Rotary Den Helder-Julianadorp heeft 1000 euro geschonken aan de IJsbaan Beatrixstraat. Met dit geld wordt het gratis "schoolschaatsen" voor Helderse en Dorpse scholieren mede mogelijk gemaakt. Wij wensen jullie veel schaatsplezier!

Rotary DHJ steunt Stadscamping

Op 19 september heeft de voorzitter van onze rotaryvereniging, Bart Brinkman, een cheque ter waarde van 500 euro overhandigd aan Miranda Golstijn, medeorganisator van de Stadscamping Den Helder. Dit geld hielp de organisatie in het voorzien in maaltijden voor de deelnemers. De Stadscamping verbindt mensen, jong en oud, in alle soorten en maten, met of zonder kinderen, rijk of arm, allochtoon of autochtoon en alleen of met een heel gezin. Dat past prima in het jaarthema "Verbinden" van onze rotaryvereniging.

Voor meer informatie over de Stadscamping, kijk op hun website (https://destadscamping.nl/) of Facebookpagina.

Stadscamping