© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
BANKETLETTERACTIE 2021
Zie tekst en foto's
Rotaryclub Dijk en Waard
ZIE FOTO'S
BANKETLETTERACTIE 2020
Zie verslag en foto's
500 cupcakes gebakken voor zorgmedewerkers en hun cliënten
zie verslag en foto's
Santa Run 2019
zie foto's
1ste zondag van juli, start in Langedijk
7 juli 2019
WANDELEN VOOR WATER 2019
lEES VERSLAG
Langedijk 1000 eilanden
Broeker veiling

Welkom op de website van Rotary Dijk en Waard

ONZE CLUB

De club is opgericht in 2002 en bestaat steeds uit zo’n vijfentwintig leden. We zijn met ongeveer evenveel vrouwen als mannen en we zien elkaar vrijwel wekelijks in De Broekerveiling te Broek op Langedijk, steeds op de woensdagavond tussen 17.30 en 19.30 uur. Op deze bijeenkomsten nodigen we gastsprekers uit, houden we lezingen over ons werk en over eigen onderwerpen en bespreken we clubzaken of bezoeken we een bedrijf.
Ieder lid ondersteunt clubprojecten. We zijn actief via de volgende commissies: fundraising, communityservice, vocational (beroepsleven) en programma, internationaal, jeugd, pers en ledenbeleid.
We zamelen geld in voor (vooral regionale) goede doelen met ondermeer de “Santa Run”, de Banketletteractie, Tour de Sous en Wandelen voor water. 
We hebben contact met vier zusterclubs in de ons omringende landen.
Onze eigen partners zijn enkele keren per jaar welkom bij excursies en feestelijke bijeenkomsten.
Heb je belangstelling? Neem dan contact op met de ledencommissie: rooze@drconsultancy.nl

Aktiviteiten

De End Plastic Soup actie op 5 juni: RC Dijk en Waard verzamelt afval in het Geestmerambacht en Sietse maakt een kabouter die staat symbool voor netjes en opgeruimd. 

Paaseitjes-actie 2021: RC Dijk en Waard deelt paaseitjes uit aan medewerkers van thuiszorg Evean en Buurtzorg in Langedijk en Heerhugowaard.

Banketletteractie 2020: RC Dijk en Waard schenkt 575 banketstaven aan Waardse senioren van Stichting Gouden Dagen geholpen door diverse sponsoren.

Hemelvaart cupcake-bakdag voor het goede doel 2020: we hebben met zijn allen 500 cupcakes gebakken met ons logo erop, gesponsord door AC de Boer, en aangeboden aan de cliënten en zorgmedewerkers van de Pieter Raat stichting en Hugo-Waard.

De Santa Run 2019 was op 15 december. Het was een feest! Er deden 130 kids mee en 170 lopers en wandelaars.
De goede doelen waren Jeugdfonds Sport & Cultuur en Stichting Medische Kindercirkel Alkmaar. Zij kregen ieder 5000 euro + 1250 euro extra van de 2 hoofdsponsors.
(Zie de website: www.santarunheerhugowaard.nlDe Tour de Soes: dit jaar voor het eerst georganiseerd door onze club samen met RC Heerhugowaard-Langedijk op 7 juli 2019


Op 20 maart 2019 hebben we weer Wandelen voor Water gedaan met de CBS Het Baken in St Pancras