© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Banket- en chocoladeletter Actie
Bestelformulier
Santa Run Heerhugowaard 2023
Inschrijven
Tour de Soes 2023
Website
Verwendag Dijk en Waard 2023
Video
Rotaryclub Dijk en Waard
ZIE FOTO'S
Broeker veiling
Website Broekerveiling
Veiling zoals vroeger
Website Broekerveiling

Welkom op de website van Rotary Dijk en Waard

Onze Rotary Club

De club is opgericht in 2002 en bestaat steeds uit zo’n vijfentwintig leden. We zien elkaar elke twee weken in De Broekerveiling, steeds op de woensdagavond tussen 17.30 en 19.30 uur. Op deze bijeenkomsten nodigen we gastsprekers uit, houden we lezingen over ons werk, over eigen onderwerpen en bespreken we clubzaken of bezoeken we een bedrijf.

Ieder lid ondersteunt clubprojecten. We zijn actief via verschillende commissies, waarmee we de club en haar activiteiten ondersteunen.

We zamelen met onze activiteiten geld in voor (vooral regionale) goede doelen. Check de Clubprojecten wat voor projecten we daarvoor doen.

Dat doen we overigens vaak niet alleen. We hebben nauw contact met onze moederclub, Heerhugowaard, en met vier zusterclubs in de ons omringende landen.

De partners van de leden zijn enkele keren per jaar welkom bij excursies en feestelijke bijeenkomsten.

Heb jij belangstelling om bij te dragen aan goede doelen, terwijl je actief en gezellig bezig bent? Neem dan contact op met de ledencommissie: ledencommissie@rotarydijkenwaard.nl

Clubprojecten

- Santa Run Dijk en Waard

- Banketletter- en chocoladeletter actie

- Verwendag Dijk en Waard

- Wandelen voor Water

- Tour de Soes

Verwendag Dijk en Waard

Een speciale dag waarop mensen die de diagnose kanker hebben gekregen, kunnen genieten van een gratis verwenbehandeling. Van 10:00 uur tot 16:00 uur zet een team van enthousiaste professionals en vrijwilligers zich in. Wij staan klaar met allerlei verwenbehandelingen zoals kapper, pedicure, manicure, wenkbrauwverzorging, nagelverzorging, schoonheidsspecialist, massage, handmassage en voetreflex.