© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

maandbrief mei 2023

Grôôs was het thema van de Discon in Veere. Dat ben ik zeker. Op de organisatie, op mijn club, op de deelnemers en zeker op de manier waarop we met elkaar hebben kunnen genieten van allerlei moois op en uit Walcheren. De vaartocht, met uitleg van de Dijkgraaf, op het Veerse Meer was lekker winderig en heerlijk zonnig. De wandeling door Veere bracht zelfs mensen die Veere dachten te kennen op plekjes waar ze nog nooit geweest waren. In het ochtendprogramma kwam innovatief ondernemen in Zeeland, excellent onderwijs op Walcheren en cultuur in Veere en omgeving uitgebreid aan bod. Ook werden de Regio Awards uitgereikt. Kortom, een geslaagde dag. Kon je niet komen? Niet getreurd, volgend jaar is er weer een Discon maar dan in Bergen op Zoom. Zodra daar meer informatie van bekend is, wordt dat ongetwijfeld met iedereen gedeeld.

(…)

Heeft jullie club al de puzzels 100-jaar Rotary besteld? De opbrengst komt ten goede aan het cadeau dat de jarige Rotary aan Nederland en België gaat geven: een Rotary-bos in Zeeuws Vlaanderen. Bestellen kan nog steeds via de website: https://www.rotarypuzzel.nl/ De puzzel kost € 25,- per stuk. Hij is echt ontzettend leuk en ook heel geschikt om weg te geven, bijvoorbeeld aan sprekers. 10 Puzzels per club in Nederland moet toch kunnen?


Imagine Rotary, vanuit Melbourne wens ik jullie veel plezier bij al jullie activiteiten die traditioneel in het voorjaar plaatsvinden.


Corine den Baars-Alberts,
Gouverneur D1610 2022-2023

lees hier de hele maandbrief

Steun onze Foundation!

Kies uit de volgende fondsen:

1.     Annual Fund

Hiermee vult u de TRF-districtskas voor de District Grants en Global Grants.

2.     Polio Plus Fund

Hiermee helpt u Polio de wereld uit. 
Uw donatie wordt verdrievoudigd door het Bill en Melinda Gates fonds.

3.     Endowment Fund

Voor legaten met een door u te bepalen doel.

Doneer hier