• Rotary Seppe-breda airport Aviation Event op 31 augustus a.s.
  • Haring Party 2019 een geslaagd Feest!
  • PHF onderscheiding Marc Lodders
  • Nieuwjaarsbijeenkomst 2019
  • PHF Onderscheiding voor Marc Lodders
  • Monique Rombouts Voorzitter 2018-2019
  • Opening Haringparty 2018
  • € 2.500 voor Suikerplein
  • € 3.000 voor vrienden van Paulus
Welkom op de website van Rotary Club Halderberge-Seppe.

€5000 voor Stichting Leergeld

€ 5000 voor Stichting Leergeld

De Stichting Leergeld Noord-West Brabant heeft woensdagavond een bedrag van € 5.000,- gedoneerd gekregen van Rotaryclub Halderberge-Seppe.

Ter viering van het 70-jarig bestaan van Breda International Airport is de Rotaryclub door het vliegveld gevraagd een benefietavond te organiseren. De opbrengsten dienden via lokale goede doelen ten goede te komen aan de inwoners van de omringende gemeentes, zoals Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Rucphen en Zundert. Rotaryclub Halderberge-Seppe heeft dit verzoek opgepakt en heeft op zaterdag 31 augustus 2019 in het museum op het vliegveld een mosselavond georganiseerd. Om zoveel mogelijk geld op te halen, werd ook een ‘talentenveiling’ gehouden. Ieder lid van de Rotaryclub heeft daarvoor een eigen talent ingebracht, dat bij opbod werd verkocht.

In totaal is met de gehele benefietavond een bedrag van € 10.000,- opgehaald, waarvan nu € 5.000,- is gedoneerd aan de Stichting Leergeld Noord-West Brabant. Deze stichting biedt in de eerdergenoemde gemeentes ondersteunde hulp aan kinderen in de leeftijd 4 tot en met 17 jaar. Indien er voor een kind  geen voorzieningen zijn, ondersteunt de stichting met giften in natura (zoals tweedehands fietsen of computers) of met een vergoeding voor de kosten van een club of school.

Rotaryclub Halderberge-Seppe doet graag meer dan het doneren van geld. De leden van de club blijven graag in contact met de goede doelen en krijgen ook graag terugkoppeling over waaraan het gedoneerde geld is besteed. Met Stichting Leergeld is om die reden afgesproken, dat zij de Rotaryclub over een half jaar informeren over hetgeen zij met het gedoneerde bedrag hebben gedaan. Mogelijk dat de stichting naar aanleiding daarvan nog een tweede donatie van een soortgelijk bedrag krijgt om het goede werk voort te zetten.

 

Op de foto is te zien dat Marcia Hendriks, voorzitter van Rotaryclub Halderberge-Seppe, samen met Jan Voeten, directeur Seppe/Breda Airport, de cheque overhandigt aan het bestuur van de Stichting Leergeld Noord-West Brabant.

Steun onze Foundation!

Kies uit de volgende fondsen:

1.     Annual Fund

Hiermee vult u de TRF-districtskas voor de District Grants en Global Grants.

2.     Polio Plus Fund

Hiermee helpt u Polio de wereld uit. 
Uw donatie wordt verdrievoudigd door het Bill en Melinda Gates fonds.

3.     Endowment Fund

Voor legaten met een door u te bepalen doel.

Doneer hier
Volg ons op facebook