Welkom op de site van Rotaryclub Heemstede

Openluchtbios voor Vrolijke Noot

Dank u wel!

Rotary Club Heemstede is bijzonder trots om te vermelden dat we met de openluchtbioscoop van 30 juni jl een mooie opbrengst hebben opgehaald voor het goede doel Stichting de Vrolijke Noot en Stichting Aquaquest. De Vrolijke Noot kan nu nog meer mooie muzikale evenementen verzorgen voor bewoners van verzorgingstehuizen en Stichting Aquaquest waterprojecten in Oeganda uitzetten. We maken binnenkort de opbrengst bekend.

 

We vonden de openlucht bioscoop een heel gezellige dag en hopen dat iedereen genoten heeft. Rotary Club Heemstede wil graag iedereen, bezoekers en sponsoren bedanken. Volgend jaar zullen we de openluchtbioscoop herhalen. Ga naar onze facebook pagina of deze website voor updates over de openluchtbioscoop en al onze activiteiten:

https://www.facebook.com/RotaryClubHeemstede/

In de media

Rotary Vlielandkamp

Rotary Vlielandkamp

Deze zomer heeft Rotary Club Heemstede weer 2 kinderen aan het Vlielandkamp kunnen laten deelnemen. Al sinds 1972 organiseert Rotary Nederland jaarlijks het vakantiekamp voor kinderen die, om uiteenlopende redenen, anders niet met vakantie kunnen. Meer dan honderd kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 10 jaar gaan mee naar het eiland en hebben daar een onvergetelijke vakantie.


Het Rotary Vlielandkamp staat bol van activiteiten zoals met een speedboot de zee op om zeehonden te spotten, naar het zwembad, sportdag, midgetgolfen, krabben zoeken, kinderdisco, een circusworkshop met een eigen optreden, een barbecue en nog veel meer. We zijn blij dat wij als lokale club al vele kinderen een onvergetelijke week bezorgd hebben en zijn van plan dit nog lang te blijven doen.

Burgemeester op bezoek

Op dinsdag 5 juni 2018 bezocht burgemeester Astrid Nienhuis de wekelijkse bijeenkomst van Rotary Club Heemstede ter eerste kennismaking. Zij was al sinds haar aantreden in januari bezig met een introductierondje langs 35 maatschappelijke organisaties in Heemstede en op deze mooie avond in juni aangeland in Landgoed Groenendaal.


Hier komt de Rotary Club Heemstede iedere week bijeen om oa samen de mooiste activiteiten te ontplooien voor anderen. Rotary is een serviceorganisatie, met wereldwijd 1,2 miljoen leden. De leden steunen op verschillende manieren hun medemens zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging.


Daarnaast worden op de wekelijkse bijeenkomsten interessante sprekers uitgenodigd, soms van dichtbij en soms van ver weg. Het afgelopen jaar zijn er oa lezingen geweest van Arno Koek (Blokker Boekhandel), Ann Demeester (directeur Frans Hals Museum) en Frenk van der Linden (journalist). Eerder hebben sprekers als boswachter Arjan Postma, schrijver en filosoof Bas Haring Rotary Heemstede bezocht.

Klik nieuws voor interview met voorzitter Maarten Thans over Rotary Club Heemstede