Welkom op de site van Rotaryclub Heemstede

KOOP HIER JE TICKET VOOR DE BIOS

KOOP HIER JE TICKET VOOR DE BIOS

Primeur: op 3 september 2017 organiseert Rotary Club Heemstede een Openluchtbioscoop aan de rand van het Groenendaalse Bos op de Vrijheidsdreef in Heemstede voor goede doelen Zonnebloem Heemstede en Vrolijke Noot. 's Middags vertonen we de film Sing en 's avonds La La Land. Een hippe foodtruck vind je er natuurlijk ook. Tickets kosten 10,- euro per stuk, koop hier snel vanaf 1 juli je tickets voor dit unieke event, want op=op!

KOOP TICKETS

Jonge Helden 2016

Jonge Helden 2016

Anke Kraaijeveld en Yasmee Kilsdonk winnen Jonge Helden Award 2016

Op 21 juni heeft wethouder Heleen Hooij de Jonge Helden Trofee uitgereikt aan Anke Kraaijeveld en Yasmee KilsdonkHet bestuur van Rotaryclub Heemstede had, mede namens de gemeente Heemstede, het bijzondere genoegen deze prijs voor de 5e keer op een rij beschikbaar te stellen.

Over de winnaressen

Anke Kraaijeveld en Yasmee Kilsdonk zijn terechte winnaressen. Wat begon met het maken van een profielwerkstuk, liep uit in een totaalproject in Oeganda om een educatiemethode over HIV te ontwikkelen. Ze hebben in plaats van een gemiddelde 80 uur (dat een leerling aan een profielwerkstuk besteedt), ruim 500 uur in het project gestoken en 2.500 euro van hun spaargeld geïnvesteerd. Ze hebben een educatief spel, een boek en een lied ontwikkeld. Vervolgens zijn ze, last but not least, een crowdfundingscampagne gestart.

WAT DOET ROTARY?

RH

Duizenden Rotarians in Nederland ontplooien de mooiste activiteiten voor een ander, vaak in de buurt en achter de schermen.


We laten hier graag (een greep uit) onze projecten zien: van vluchtelingenhulp tot vakantieplezier voor álle kinderen, van wereldwijde poliobestrijding tot brunch voor mantelzorgers.


Kijk op de kaart en ontdek wat een Rotaryclub bij jou in de buurt doet.


Rotary in Nederland organiseert met enige regelmaat webinars over interessante onderwerpen voor de Nederlandse Rotarians.

lees verder