© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Presidentsnight
Santarun
End polio now
Bestuurswissel
Fietsen voor betere gezondheid in Afrika
Afrika Classic
Zwemmarathon voor het goede doel
Shelterbox
Wekelijkse bijeenkomsten
Landgoed De Uitkijk
Sallandse heuvelrug
.

Rotary Hellendoorn - Nijverdal e.o.

Rotary Hellendoorn-Nijverdal

Rotary Opens Opportunities luidt het wereldwijde motto van  Rotary dit clubjaar. Juist in deze tijd iets om in te geloven.

We zien drie deuren: iedere kleur symboliseert 

De rode staat voor ons zelf en onze mede clubleden; de onderlinge band is erg belangrijk. We zien onszelf als vriendenclub

De gele staat voor onze kerntaak: service aan de nabije omgeving, waarvoor wij onszelf belangeloos inzetten

De blauwe staat in verbinding met het menselijk universum: mondiale noden en internationale uitwisseling.


Hoe gaat het bij ons dit jaar?

De rode: we weten elkaar wekelijks te vinden op het zoomplatform; het nieuwe is er inmiddels af, maar we zijn nog lang niet volleerd.

We hebben een lange traditie van wekelijkse bijeenkomsten in Hotel Restaurant De  Uitkijk, een waar voorrecht merken we nu.

Geel en Rood Rotary Cleanup Walks op zaterdagmorgen: wat een verademing om elkaar in de buitenlucht te ontmoeten terwijl we onze omgeving netjes houden

Geel, louter geel is er niet zo veel. Niet alleen door Corona, maar ook omdat we alles samendoen kijk maar op  foto’s  van onze activiteiten.               

Geel en Blauw en Rood: alledrie  komen aan bod in het Laos-project . De nood is hoog daar. We hebben met een kaartenactie een mooie opbrengst gehad, die is aangevuld met gift uit onze goededoelenstichting en dit gezamenlijk bedrag is verdubbeld door de internationale organisatie “Rotary International”.

We maken dit jaar een begin om vakantieweken mogelijk te maken. We gaan samen een vakantiehuisje bouwen in Landgoed de Kattenbergse Hoeve in Markelo


Rins Mark

Voorzitter Rotary Club Hellendoorn-Nijverdal e.o. 2020-2021

Rotary helpt!