nieuwsbrief februari 2020

Uitnodigingen zijn onlangs verstuurd naar de clubs om mee te doen aan de Regio Awards; een mooie gelegenheid om je club(concept) en het Awardsidee te promoten. En natuurlijk zeer interessant voor de winnaars die geldprijzen, beschikbaar gesteld door het district, ontvangen! (zie: https://www.rotary.nl/d1610/nieuws/regio-awards-2020/). De winnaars worden overigens bekendgemaakt tijdens de Discon 2020.

Begin februari 2020 komt de website live zodat jullie in kunnen schrijven voor de Discon, op 16 mei 2020. Binnen het thema ‘Duurzaamheid op Goeree-Overflakkee’, worden zes zeer interessante en uiteenlopende excursies in de middag georganiseerd voorafgegaan door een deskundige spreker, die het belang van ‘Waterstof’ toelicht, in de morgen. Een prachtig programma dus, samengesteld door Rotaryclub Goeree-Overflakkee. Mis dit niet! (zie voor informatie en inschrijving: http://www.discondistrict1610.nl/). 

De inkomend voorzitters 2020-2021 hebben inmiddels de Pre-Pets achter de rug. In het weekend van 13 en 14 maart 2020, worden de inkomend voorzitters verder getraind en geïnformeerd over Rotary en de bijzondere karakteristieken die een voorzitter moet weten om als een goede clubvoorzitter te kunnen functioneren. Een bijeenkomst die bol zal staan van netwerken en gezelligheid.

Binnenkort zullen we de halfjaarcijfers 2019-2020 van ons District 1610 publiceren op de website. Dit is toegezegd tijdens de laatste Assembly vergadering. Transparantie hoort nu eenmaal bij Rotary.

Lees verder

Steun onze Foundation!

Kies uit de volgende fondsen:

1.     Annual Fund

Hiermee vult u de TRF-districtskas voor de District Grants en Global Grants.

2.     Polio Plus Fund

Hiermee helpt u Polio de wereld uit. 
Uw donatie wordt verdrievoudigd door het Bill en Melinda Gates fonds.

3.     Endowment Fund

Voor legaten met een door u te bepalen doel.

Doneer hier