Welkom op de website van Rotary Maarssen-Breukelen

Ryla 2019

Van vrijdagavond 6 april tot zondagochtend 7 april vindt weer de Ryla plaats onder het motto “Toekomst in contact met ervaring”.

Gezocht worden 55 coaches en er kunnen 48 jongeren meedoen in de leeftijd van 22 tot 28 jaar die aan het eind van hun studie, MBO+ , HBO of Academisch staan of aan het begin van hun carrière met feeling voor management. De deelnemers spelen de rol van manager in een multinational en de coaches vormen de raden van bestuur en de ondernemingsraden en begeleiden de deelnemers door het spel heen.

De kosten voor de deelnemer zijn 75 euro; de club draagt 450,-- euro bij per ingestuurde deelnemer. Als je interesse hebt of een jongere aan wilt melden geef dat dan op bij mij.

Graag hoor ik het als er belangstelling is. Leden van RC Maarssen-Breukelen kunnen meer info vinden in de map 'clubnieuws' van het interne deel van onze website.
Annie, voorzitter jeugdcommissie - jgjkamp@planet.nl

SantaRun 2018

Santa Run  2018

Op zaterdag 15 december 2018 organiseerde onze club voor de 5e keer de Santa Run. Het lokale goede doel is dit jaar het jeugdfonds sport van sportpunt Stichtse Vecht. Kinderburgemeester van de Stichtse Vecht - Britt Klomp - neemt namens hen de opbrengst van deze Santa Run in ontvangst: €1250,-

Santa Run Info