© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

WIE ZIJN WIJ

1 of 9


Voor deze ene foto steken we een sigaartje op, maar wil je ons beter leren kennen moet je toch echt verder kijken...


Het meest Zuidwestelijke stukje Nederland

Zeeuws Vlaanderen, een landje apart. Een Nederlands stukje Belgie en een Belgisch stukje Nederland. De inwoners noemen zichzelf af en toe grijnzend reserve-Belgen. Best of both worlds, niets mis mee, toch? Niet voor niets was het thema van de door onze club georganiseerde Rotary Districts Conferentie "Grenzeloos". 

Bourgondisch, gezellig, we houden van goed eten en drinken en we houden van goede vriendschappen. Hoe kan het ook anders? In West Zeeuws Vlaanderen kennen we elkaar allemaal en we hebben elkaar hard nodig. Zou dat misschien de reden zijn dat het er op onze clubavonden altijd vriendschappelijk en gemoedelijk aan toe gaat? Dat we graag nog even met elkaar naborrelen? Dat we elkaar scherp houden en voor elkaar klaarstaan? En dat we elkaar aanspreken op onze verantwoordelijkheden? 

Rotaryclub Oostburg is een serviceclub met circa 35 leden. De leden zijn mannen en vrouwen met een eigen bedrijf of een leidinggevende positie vanuit uiteenlopende beroepsgroepen. We zetten onze kennis, onze integriteit en onze maatschappelijke positie in om van elkaar te leren, elkaar te versterken en samen te streven naar een betere wereld. Lokaal, regionaal, landelijk en internationaal.

Op deze website vind je een greep van voorbeelden wat we zoal doen.

Meer weten? Zoek gerust eens contact met één van de (bestuursleden), of stuur een mail naar rotary.oostburg@gmail.com