© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Contact

Het is een goed gevoel om u op de website van Rotaryclub Oosterbeek-Kabeljauw te mogen begroeten. Nog fijner zou het zijn om u als mede-Rotarian op één van onze dinsdagavonden te mogen begroeten in hotel Campman te Renkum.

Wij zijn als club voortgekomen uit onze moederclub Oosterbeek en in maart 1977 opgericht. De toevoeging Kabeljauw is niet gekozen omdat wij allen fanatieke vissers zijn, maar komt simpel door het feit dat de oprichtingsbesprekingen in een huis gelegen aan de Kabeljauw Allee in Doorwerth plaatsvonden.

Sinds ruim 10 jaar hebben wij een contactclub in het België, namelijk de club Landen, waarmee wij zeer goede banden hebben. Samen met “Landen” worden er ieder jaar een aantal activiteiten ontwikkeld, die naast het realiseren van fondsen voor goede doelen, ook het houden van lezingen en voordrachten bij beide clubs inhouden. Ook worden regelmatig gezamenlijke fietstochten georganiseerd en steden bezocht.

Onze club bestaat uit ca. 50 leden, hiervan een aantal vrouwelijke. Dit laatste aantal hopen wij de komende jaren verder uit te breiden, temeer omdat de komst van vrouwelijke leden een verrijking voor de club heeft betekend.

Hoewel de clubbijeenkomsten vaak wekelijkse hoogtepunten zijn, staat bij ons de service gedachte gelukkig nog steeds hoog in het vaandel.

Bent u geïnteresseerd om eens kennis te maken? Dat kan via deze link