© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Bezoek Rotary Ridderkerk Philips Museum
Rotary Ridderkerk Familiedag
Vergader locatie "Ross Lovell" Rotary Club Ridderkerk
Ga naar Ross Lovell
Rotary Magazine december 2021
lees hier
word lid van de eerste E-club
lees hier

maandbrief december 2021

Beste Rotarians,

Corona heeft ons wederom in de houdgreep en zo hebben we helaas in recordtempo te maken met een verlenging en versteviging van de beperkingen. Clubbijeenkomsten zijn in elk geval tot half januari fysiek niet mogelijk. We zullen wederom ieders creativiteit nodig hebben om alternatieve clubmeetings te bedenken.

De verstarring die we vorig jaar hadden tijdens de winterlockdown hebben we gelukkig van ons afgeschud. We hebben geleerd van onze ervaringen van vorig jaar en lijken inmiddels beter onze weg te hebben gevonden in digitale en hybride oplossingen. 

Zo zijn er clubs die tijdelijk online meetings organiseren, ook clubs die elkaar online opzoeken en zo sprekers van formaat kunnen aantrekken en clubs die avondjes van 4 als alternatief in het leven roepen. En wat dacht u van Zoomen in combinatie met avondjes van 4 als invulling voor het kerst- of nieuwjaarsdiner?  Reken maar dat er bij dergelijke avondjes ideeën opborrelen die tot verfrissende clubacties leiden, met natuurlijk als bijvangst ambiance en hilariteit.

Vanuit bourgondisch Zeeuws Vlaanderen wens ik u allen fijne, warme feestdagen toe en dat u dat met wat pas- en meetwerk mag beleven samen met uw meest dierbaren. Alle goeds en gezondheid toegewenst voor het komende jaar.

Henriët Dees

Lees hier de maandbrief

Steun onze Foundation!

Kies uit de volgende fondsen:

1.     Annual Fund

Hiermee vult u de TRF-districtskas voor de District Grants en Global Grants.

2.     Polio Plus Fund

Hiermee helpt u Polio de wereld uit. 
Uw donatie wordt verdrievoudigd door het Bill en Melinda Gates fonds.

3.     Endowment Fund

Voor legaten met een door u te bepalen doel.

Doneer hier