nieuwsbrief september 2019

De maand augustus is meestal vol gepland met voorbereidingen voor tal van activiteiten, fundraising, projecten realiseren, vergaderingen plannen en de vakantieverhalen met elkaar delen, al dan niet onder het genot van een barbecue!

Loop voor de aardigheid eens door de berichten die op onze website staan. Via strandwandelingen, golven, fietstoertochten, mosselfeest, Rotary Rally, karten en verkoop van de End Poli Now-tulpen zijn we met elkaar bezig om geld binnen te halen voor goede doelen.

Graag vraag ik ook aandacht voor de Inspiratiedag op zaterdag 5 oktober. Naast voorlichting over specifieke Rotary-thema’s, krijgen de jeugdprogramma’s na de lunch speciale aandacht. Iets om niet te missen.

Om elkaar beter te leren kennen worden in september en oktober de Regionaal Bestuurscontact bijeenkomsten georganiseerd. Voor iedere regio is een aparte locatie gevonden. De assistenten-gouverneur zijn volop bezig met de voorbereidingen voor deze interessante avonden. Graag tot ziens bij één of meerdere bijeenkomsten in ons district.

Lees verder

Steun onze Foundation!

Kies uit de volgende fondsen:

1.     Annual Fund

Hiermee vult u de TRF-districtskas voor de District Grants en Global Grants.

2.     Polio Plus Fund

Hiermee helpt u Polio de wereld uit. 
Uw donatie wordt verdrievoudigd door het Bill en Melinda Gates fonds.

3.     Endowment Fund

Voor legaten met een door u te bepalen doel.

Doneer hier