© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Bedankjes aan het Rotary Kinderkamp

08/08/2023

Het Rotary Kinderkamp (v/h Vlielandkamp) voorziet in een behoefte. Jaarlijks genieten zo’n honderd kinderen van een onvergetelijke vakantie. Kinderen die zonder dit kamp niet met vakantie zouden kunnen. Na ieder kamp ontvangen we per brief of e-mail bedankjes die toekomen aan alle Rotarians die het project Rotary Kinderkamp op welke manier dan ook steunen. Hieronder een selectie van de afgelopen jaren...

Frits/Diana,
Chapeau hoe jullie de weersomstandigheden het hoofd hebben geboden. Nogmaals dank voor jullie geweldig georganiseerd kamp en de realisatie (na Vlieland) van dit kamp op Schier.
Groet Aart K.

Hallo Rotary,
Allereerst wil ik jullie ontzettend veel dank zeggen dat jullie dit allemaal mogelijk maken voor de kinderen! Ook wij, zowel ouder als kind, kijken enorm uit naar volgende week! En als ouder natuurlijk naar alle foto's die zullen volgen. We hopen wel dat het weer wat opknapt... vanaf vandaag zullen wij hier iig de zonnedans doen.
Met een vriendelijke groet,
Marian en Levi

Beste Diana, Frits en alle anderen die dit hebben georganiseerd, geweldig goed en kundig gedaan en een echte Rotary activiteit. Het is toch iedere keer een hele klus, maar het is bij jullie in goede handen. Mede namens 'ons' kind, haar moeder en onze club een dikke pluim.
Met vriendelijke groet,
Frans van D.
RC Roermond

Jullie heel hartelijk dank voor alle inspanningen en strakke organisatie! Jaro en Yuna hebben echt genoten en ik hoor hun verhalen straks nog in detail , na mijn eigen vakantie.
Namens Rotaryclub Wamel-Maas en Waal.
Met vriendelijke groet,
Marcel van der V.

Beste Diana en Frits, ik wil jullie heel erg bedanken voor jullie inzet!!! De kinderen waren laaiend enthousiast, zaten vol met met mooie verhalen en vielen na 10 minuten in slaap. Het is geweldig geweest voor ze.
Hartelijke groet,
Ron van H.
Rotaryclub Elst-Overbetuwe

Ik wil jullie namens Jessey laten weten dat hij het super heeft gehad op Vlieland: het was top ! Hij baalde dat hij niet langer mocht blijven J. Nogmaals bedankt voor jullie inzet in deze.
Vriendelijke groet,
Francine L- van den B
Penningmeester Stichting Help Elkaar

Beste leden en organisatoren van het Vlielandkamp, chauffeurs, juffen en meesters maar ook de Rotary vereniging, mijn twee kinderen zijn 6 augustus teruggekeerd van het Vlielandkamp.  Ze hebben enorm genoten! Een volle week plezier! Jullie hebben het mogelijk gemaakt dat ze heel veel leuke verhalen kunnen vertellen als ze weer de eerste dag op school de vraag krijgen wat ze in de vakantie gedaan hebben. Ik wil jullie hartelijk bedanken!
Mvg Marcel V.

Geachte heer, mevrouw, hartelijk dank voor alle inzet met betrekking tot het kamp. Ik heb gisteren 2 blije kinderen opgehaald die vol met mooie verhalen zaten en lekker moe weer goed thuis zijn gekomen.
Met vriendelijke groet,
Xander van P.

Beste organisatie van het Rotary Vlielandkamp, via deze weg wil ik iedereen hartelijk bedanken voor de onvergetelijke week die jullie de kinderen hebben gegeven! Onze 2 ‘Westlandse’ deelnemers hebben genoten van hun vakantie. Jullie hebben de kinderen een vakantie gegeven waar ze een leven lang op kunnen terug kijken en hun dagelijkse beslommeringen even konden vergeten. Dit is Rotary! Hartelijk dank!!
Met vriendelijke groet,
Frans Z.
Rotary ‘Het Westland’

Beste Frits Boddeman en Diana Bakker, dank u voor de foto’s en alles. Elon vond het super.
Met vriendelijke groet,
De ouders van Elon Y.

Beste coördinatoren, namens Rotary Hardenberg wil ik jullie hartelijk bedanken voor de onvergetelijke 10 dagen die jullie aan Jill en Sam hebben gegeven. Gisteravond heb ik ze gesproken en ze waren allebei super enthousiast, nog best moe en ook blij dat ze weer thuis waren. Het hoogtepunt was toch wel hun speedboottocht geweest.
Henk L., voorzitter new generation commissie 2016- 2017

Lieve Diana en waarde Frits, veel waardering voor jullie beider gedrevenheid om ’t Vlielandkamp wederom zo’n succes te maken.
Lieve groet, Doug en Antoinette A.
RC Amersfoort-West

Beste coördinatoren, wat een geweldige foto-reportage! Vanmiddag heb ik contact met de moeders van 'onze' kinderen gehad. De kinderen hebben het fantastisch gehad. Eén van de moeders was echt ontroerd. Op naar Vlieland kamp 2018 en hartelijke groet,
Theo van G.
RC Schiedam-de Veste

Frits, Diana en alle medewerkers die het Vlielandkamp voor ‘onze’ kindertjes weer onvergetelijk hebben gemaakt. Donderdag heb ik twee hele blije mannetjes thuisgebracht. Jullie hebben het ook dit jaar weer met zoveel passie, zorg en aandacht georganiseerd en uitgevoerd. Ik zag blijdschap en tranen bij het afscheid. Door de ouders ben ik wel 10 keer bedankt maar al die eer komt helemaal aan jullie toe. Top geregeld allemaal. We hopen op een volgend jaar!
Met vriendelijke groet,
Arnold M.
Rotary Leeuwarden Nijehove en Oldehove

Dank voor jullie goede zorgen voor Justin, ook namens ouders! Heel prettig dat we enkele specifieke vragen rond Justin zo konden afstemmen; hij kijkt terug op een heel fijn kamp.
Hartelijke groet,
Emile M.
Rotaryclub Neede

Beste Frits en Diana, mijn dochter Carlijn zat in de groep ‘de Wilde Perziken', bij juf Jan en meester Walt. Carlijn was vanmorgen al om 04.00 uur klaar wakker. Ik ben met haar in de woonkamer gaan zitten. Toen vertelde ze mij - in detail - wat ze iedere dag heeft gedaan, wie haar vriendinnen waren tijdens kamp (Zyan, Sam en Anouk) en dat haar date voor de disco Romano heette. Dat meester Walt OK was. Dat juf Jan de leukste juf van het kamp was, mede omdat zij zieke kinderen beter kon maken. Daarnaast was zij de leider, want zij liep altijd voorop en Walt achteraan... Ook Maarten van het juttersmuseum heeft enorm veel indruk op haar gemaakt. Hij had volgens haar een bom die nog tikte (ha ha ha) en dat vond ze 'super spannend'. En iedere avond een toetje en spelletjes heeft ook veel indruk op haar gemaakt. Kortom, ze heeft enorm genoten van deze vakantie. Dank jullie wel daarvoor.
Groet,
Nicole D.

Beste Diana en Frits, mede namens mijn Rotaryclub (Zaandam) wil ik jullie hartelijk bedanken voor de prachtige 10 dagen die Caleb en Flory uit Zaandam op Vlieland hebben doorgebracht. Ze waren erg enthousiast over hun vakantie met als hoogtepunt: de tocht in de speedboat! Dus nogmaals veel dank, ook aan allen die hieraan bijgedragen hebben. Veel succes met het volgende kamp, met vriendelijke groet, Margriet O.

Hallo, ik wilde jullie namens mijzelf en Jesse bedanken voor het geweldige kamp wat ie heeft mogen meemaken. Wat is ie gegroeid in die dagen. Hij praat nu nog over alles wat ie heeft meegemaakt.
Bedankt voor de boost die die heeft gehad.
Met vriendelijke groet
Ryanne ter L.

Beste allemaal, de kinderen Roxanne en Naomi kwamen vanochtend meteen naar me toe om te vertellen, dat ze zo'n fijne vakantie gehad hadden. Het was ook erg leuk dat ze een kaart ontvangen hadden, voordat ze op vakantie zouden gaan. Roxanne had de kaart voor de vakantie al aan me laten zien. Ontzettend bedankt voor jullie inzet. Willen jullie onze dank ook doorgeven aan de leiders van deze Vlielandkampen? Hopelijk kunnen we in de zomer van volgend jaar weer twee kinderen erg gelukkig maken met een kamp op Vlieland.
Met vriendelijke groet,
Ria van A.
adjunct directeur
SBO Michaëlschool
Amersfoort

Hartelijk dank voor de geweldige organisatie weer van een fantastisch Rotary evenement.  ‘Ons kindje’ Jet van de A. heeft een geweldige week gehad. Gisteren kwam ze met haar moeder langs om nogmaals te bedanken en de foto’s te laten zien, haar dagboekje en de vele mooie verhalen. Ik vind het fantastisch dat wij dit hebben kunnen doen en veel respect voor jullie voor de goede organisatie.
Hartelijk dank voor de hele crew, organisatie en vele vrijwilligers.
Namens Rotary club Hillegom Lisse,
Mieke H.-B.

Beste coördinatoren, afgelopen maandag mochten wij de kinderen die door onze club Vlaardingen 80 aan Uw zorgen waren toevertrouwd weer ophalen. Ze waren al enthousiast toen we ze brachten en we waren benieuwd hoe ze het hadden gehad. We zagen het al aan de stralende gezichten en op de terugreis naar Vlaardingen waren de verhalen niet van de lucht. Wat een voorrecht toch om kinderen aan jullie kamp te mogen laten deelnemen. Nogmaals dank voor de geweldige dagen die U de kinderen heeft bezorgd en graag plaatsen we komend jaar weer kinderen.
Met vriendelijke groet,
Elly & Wim G.
Rotaryclub Vlaardingen 80

Heel erg bedankt dat Diane T. mee heeft gemogen naar het Vlielandkamp. Ze raakt niet uitgepraat en geeft aan dat dit de mooiste belevenis uit haar leventje is geweest. Dat is natuurlijk uw bedoeling ook geweest, de kinderen een onvergetelijke vakantie bieden :-)
Nogmaals hartelijk dank voor alles!
Vriendelijke groet,
Diane en Carla T. (oma van Diane)

Allereerst wil ik jullie bedanken voor een geweldig kamp, mijn zoon heeft het erg naar zijn zin gehad, echt super!
De volgende vraag komt van mijn zoon, kunnen jullie ook aan adressen komen van mede vlielandgangers? Mijn zoon Lars is verlieft geworden haha en nu heeft hij geen adres, ook zijn er een paar vriendschappen geboren, maar ook hier geen adres of mailadres..... 
Dus nu de vraag, mag hij het adres? of zouden jullie zijn adres door willen geven aan hen?
Alvast vriendelijk bedankt
Vriendelijke groet,
A.T.

...hij heeft een top vakantie gehad bij jullie en bij deze willen wij ook uit naam van mitchel heel erg veel bedanken er voor !
groetjes
fam V.

Ik heb de moeder van Gino gebeld. Zij geeft aan dat zij alleen een onderlaken mist, maar die was toch oud. Ze had ook vanmorgen nog gebeld dat hij het erg leuk had gehad en om te bedanken . Bij deze de complimenten naar jullie!
Gr. Mieke B.
RC Hillegom Lisse

Namens Sido en onze rotaryclub Oosterwolde hartelijk bedankt voor de onvergetelijke fijne dagen die met behulp van alle vrijwilligers gerealiseerd zijn. Alle Hulde!
Voordat Sido in de auto in slaap viel heeft hij nog heel veel verteld.
Het enige vervelende was... afscheid nemen.
met vriendelijke groet,
Johan van der V.
RC Oosterwolde

hallo, ik ben de vader van peter A. hij is met jullie mee geweest naar vlieland. nu wil ik jullie hartelijk bedanken  voor de goede zorgen. peter heeft de tijd van zijn leven gehad.
harstikke bedankt

Beste mensen, heel hartelijk dank voor het organiseren van het Vlielandkamp. De twee kinderen die namens ons zijn mee geweest hebben het geweldig gehad en hebben erg genoten van het kamp. Regelmatig hebben ze het er nog over en het was een onvergetelijke ervaring voor hen.
Nogmaals dank!
Met vriendelijke groet
Astrid G.
RC Rijssen

...Van de moeder begrepen we dat haar beide dochters een geweldig leuke en fijne week hebben gehad. Met name de oudste dochter -vertelde de Moeder- dat zij een "andere dochter" had teruggekregen. Dit in zeer positieve zin. Deze Vlieland vakantie heeft voor dit kind pedagogisch gezien perfect gewerkt. De regels, de taken  etc. die tijdens deze vakantie golden kan moeder nu thuis verder voortzetten en uitbouwen.
Dus helemaal geslaagd. Een zeer gelukkige moeder en twee tevreden meiden.
Hartelijke groet,
Ewald K.
Rotaryclub Gorinchem

...wil langs deze weg iedereen bedanken, vooor het mogelijk maken van het vlieland kamp. mijn dochters sammy en tessa k. zijn dit jaar meegeweest met het kamp, zij raken niet uitgepraat, en hebben voor het eerst in jaren weer een vacantie gehad, ook de begeleiding was toppie, dus namens mij en m,n dochters heel erg bedankt dat ze dit hebben mogen meemaken., en ik hoop dat veel andere kinderen dit nog mogen beleven.
met vriendelijke groet
J.L

Mede namens de ouders van Sietske van D. hartelijk dank voor de uitstekende opvang, begeleiding en zorg.
Vriendelijke groet,
Albert S.
RC Gouda-Bloemendaal

Van de deelnemende kinderen hadden wij al gehoord dat beide kampen ontzettend leuk waren. Het afscheid was moeilijk, maar Nazija en Jack hebben vriendinnen en vrienden gemaakt voor ’t leven. De foto’s geven een goed beeld van het gebeuren en ik zal ouders/verzorgers en leden attenderen op het bestaan van de website. Mede namens de ouders/verzorgers van beide kinderen en de Rotarians van Spijk, Lek en Linge, onze hartelijke dank voor de organisatie van beide kampen. Het moet een hele klus zijn geweest. Dank zij jullie beiden is er weer veel waarde gecreëerd voor kinderen, die niet hadden gedacht op vakantie te gaan dit jaar.
Nogmaals heel veel dank.
Met vriendelijke groet,
Sander W. H.
RC Spijk, Lek en Linge

Ik maak jullie en de mensen die zich hebben ingezet voor de kinderen op Vlieland een compliment. In mijn jeugd heb ik zelf kinderkampen georganiseerd vanuit de kerkelijke gemeenten waar ik toen predikant was. Het was prachtig werk, maar ook zeer vermoeiend. Mijn complimenten dus voor degenen die zich hebben uitgesloofd! Hartelijke groet Bert O. Rotaryclub Arnhem