RND Kenniscafé: 19 november 2019

kc

Artificial Intelligence, hype of realiteit?
Wat betekent het voor de zorg(verzekering)?

door Ton van Rhijn en Fleur Hasaart, Datascience CZ

 

Wie jarig is, trakteert!

rt

Rotterdam Nieuwe Dag bestaat 25 jaar. Dat vieren we o.a. door 30 kinderen uit Rotterdam op zondag 3 november een leuke dag te bezorgen bij Circus Rotjeknor. Daarnaast hopen wij met onze sponsoractie de kinderen een jaar lang circuslessen te kunnen geven.

 

Rotary magazine - juni 2019

rm

Het Rotary Magazine juni is uit met als thema "Vocational Service", oftewel over maatschappelijke betrokkenheid via je beroep en het toepassen van hoge ethische normen en integriteit.

 

Discon 1600

ertg

Ontdek de andere kant van de stad Rotterdam.

 

Rotary Magazine - december 2018

rm

Het Rotary Magazine december is uit, met als thema "Daarom", over het profileren van je club en het werven van nieuwe leden.

 

Polio de wereld uit!

polio

Met de verkoop van doosjes speciale "End polio now tulpenbollen", steunen wij de Rotary actie Help Polio de Wereld uit. Helpt u mee?

 

Familievoorstelling Theater Rotterdam 2017

Woef Side Story

Door kaarten te verkopen voor de jaarlijkse familievoorstelling van Theater Rotterdam dragen we bij aan workshops voor taalontwikkeling voor kinderen van de IMC weekendschool. Bestel nu kaarten!

 

Wijnproeverij 2017

wijn

De jaarlijkse wijnproeverij in Rhoon wordt gehouden op zondag 8 oktober. U wordt van harte uitgenodigd hieraan deel te nemen. Bij aankoop van de wijnen ondersteunt u de IMC Weekendschool.

 

Rotary Nieuwe Dag in beeld

in beeld

We hebben het clubjaar 2016-2017 in beeld gebracht om een indruk te geven van onze leden, activiteiten en goede doelen.

 

Voedselbank Rotterdam

Voedselbank Rotterdam

Wij ondersteunen de Voedselbank met het opzetten van de publiciteitscampagne voor het werven van donateurs. Steun nu een gezin in Rotterdam voor 50 euro per jaar!

 

Laurentiusdiner Voedselbank

Diner voedselbank

Leden van de club hebben geholpen met het uitserveren van in het totaal zo'n 700 diners voor klanten van de voedselbank tijdens een onvergetelijke avond in de Van Nellefabriek.

 

Help Polio de Wereld uit

polio

Met de verkoop van dozen tulpenbollen dragen we bij aan de internationale Rotary actie tegen Polio. Helpt u mee?