Wij komen eens in de twee weken bij elkaar voor een ontbijt in Restaurant Het Schielandshuis in het centrum van Rotterdam.

Rotterdam Nieuwe Dag

Play videoDe club

Verbreed je horizon, kom naar Rotterdam Nieuwe Dag. Wij zijn een Rotaryclub en erg Rotterdams, dat wil zeggen: actief en praktisch. Daarom zijn onze bijeenkomsten ’s ochtends, zodat je daarna weer op tijd op je werk kunt zijn. Een keer per maand hebben we een avondbijeenkomst, zodat er ook ruimte is voor lange gesprekken.

Tot zover het praktische, nu het actieve. Wij zetten ons in voor goede doelen, voornamelijk in Rotterdam. Niet zozeer door geld te geven, want dat is zoooo makkelijk. Wij doen zelf iets.

Lees meer

Onze projecten

Onze leden staan middenin de samenleving en ieder lid zet zich daarvoor in op zijn of haar eigen manier. De een ondersteunt een kindertheater, een ander bedenkt een creatieve aanpak voor een schone leefomgeving, en de derde helpt bij Dress for Success. En iedereen helpt elkaar met eigen expertise en een eigen netwerk. Actief en ondernemend, met voortdurend nieuwe plannen en nieuwe activiteiten.


Sommige zaken vragen om blijvende aandacht, daarvoor hebben wij onze vaste projecten:

Lees meer

Belangstelling? Mail RotaryRND94@gmail.com