© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
21 november 2021
Lees meer
Help Polio de Wereld uit!
Lees meer
Wie zijn wij en wat typeert ons?
meer over Rotterdam Nieuwe Dag
Nieuwe leden 2020
Lees meer over onze club
Rotterdam Nieuwe Dag Actueel
Volg ons op Facebook !
Repelsteeltje en de blinde prinses
lees meer
Wie jarig is, trakteert!
sponsoractie
Empowering Girls
Empowering Girls

Wij komen eens in de twee weken bij elkaar voor een ontbijt in Restaurant Het Schielandshuis in het centrum van Rotterdam.

Rotterdam Nieuwe Dag

Verbreed je horizon, kom naar Rotterdam Nieuwe Dag. Wij zijn een Rotaryclub en erg Rotterdams, dat wil zeggen: actief en praktisch. Daarom zijn onze bijeenkomsten ’s ochtends, zodat je daarna weer op tijd op je werk kunt zijn. Een keer per maand hebben we een avondbijeenkomst, zodat er ook ruimte is voor lange gesprekken.

Tot zover het praktische, nu het actieve. Wij zetten ons in voor goede doelen, voornamelijk in Rotterdam. Niet zozeer door geld te geven, want dat is zoooo makkelijk. Wij doen zelf iets.

Lees meer

Dit is een test of er meer tekst in deze kolom geplaatst kan worden. bijvoorbeld de agenda

Onze projecten

Onze leden staan middenin de samenleving en ieder lid zet zich daarvoor in op zijn of haar eigen manier. De een ondersteunt een kindertheater, een ander bedenkt een creatieve aanpak voor een schone leefomgeving, en de derde helpt bij Dress for Success. En iedereen helpt elkaar met eigen expertise en een eigen netwerk. Actief en ondernemend, met voortdurend nieuwe plannen en nieuwe activiteiten.

Sommige zaken vragen om blijvende aandacht, daarvoor hebben wij onze vaste projecten:

Lees meer

Belangstelling? Mail RotaryRND94@gmail.com