© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Wijnproject 2023
Lees meer...
End Plastic Soup
lees meer....
Muziek in het Park
Lees meer...
Vocational Breeding for perfection
Lees meer...
Project fietsen opknappen
Lees meer....
100 jaar Rotary
lees meer....
Dagboek van Anne Frank
lees meer...
Wandelen voor Water
2022?
Sollicitatietraining VMBO
lees meer

Hartelijk welkom bij Rotary Schoonhoven!

Wijnactie!

Bestel hier via onze webshop!

Nu de avonden weer langer worden, we meer in huis te vinden zijn, de feestdagen er aan komen en er gezellig een wijntje opengaat, komen we even met de deur in huis vallen. Zou jij/ zouden jullie voor een goed doel een doosje wijn willen kopen?

Van waar deze vraag? Elk jaar organiseren wij met Rotary Schoonhoven een wijnverkoop waarvan de meeropbrengst naar een goed doel gaat. Verder in dit bericht lees je/jullie meer over het doel van dit jaar en hoe het allemaal werkt.

Zo proberen we elk jaar een bijdrage te leveren aan onze directe omgeving. Het ene jaar een sociaal thema, het andere meer cultureel en nu in het teken van ons leefmilieu en onze jeugd. Het zou fantastisch zijn als we dit jaar weer het resultaat van het vorige jaar kunnen overtreffen.

Help je/jullie mee?

Wit: een elegante Chardonnay - Viognier. 

Rood: Merlot.

Cava: brut, druivensoorten Xarello, Macabeo en Parellada. 

Wit en Rood gaat voor slechts € 53,= en de Cava voor € 70,= per doos a 6 flessen. Met de aankoop ondersteunt u goede doelen! Tip: mooi om weg te geven als relatiegeschenk of in een kerstpakket!

Bestellen kan tot en met 27 november 2023 bij een van de leden van Rotary Schoonhoven of via onze webshop.


Lees meer...

Rotary Schoonhoven

Rotary Schoonhoven

Rotary Club Schoonhoven (1168, district 1570) is opgericht op 27 maart 1960 en bestaat uit leden die werkzaam en woonachtig zijn in of om de Krimpenerwaard.  

Op donderdagavond vanaf 18.00 uur tot 19.45 uur komen de leden bij elkaar in Hotel Restaurant Belvédère te Schoonhoven (www.hotelbelvedere.nl). Tijdens deze bijeenkomsten worden onder andere lezingen gehouden door zowel leden als niet leden. Voorts gebruiken wij gezamenlijk een eenvoudige maaltijd.

Verschillen in beroep (Classificatie) is een belangrijk item bij Rotary. Ieder heeft zijn eigen (beroepsmatige) netwerk en kennis. Met elkaar kunnen we veel en weten we veel. We leren van elkaar, maar we kunnen de kennis en kracht ook gezamenlijk inzetten voor de maatschappij. Binnen de club in Schoonhoven hebben we de veel classificaties, van musea tot interim management, van beton-industrie tot edelstenen.

Rotary Schoonhoven is een actieve club die midden in de maatschappij staat!

Lees meer

R O T A R Y S C H O O N H O V E N