© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Welkom bij Rotary Schoonhoven
Muziek in het Park
Lees meer...
Rosé project 2024
Lees meer en koop hier!
End Plastic Soup 2023
lees meer....
Vocational Breeding for perfection
Lees meer...
Speeddaten
Speeddaten
Project fietsen opknappen
Lees meer....
100 jaar Rotary
lees meer....
Dagboek van Anne Frank
lees meer...

Hartelijk welkom bij Rotary Schoonhoven!

Zaterdag 1 juni 2024 staat de wereldwijde editie van de End Plastic Soup Action Day ook bij op ons op het programma. Samen met de Scouting Olivier van Noort uit Schoonhoven, de gemeente Krimpenerwaard en Krimpenerwaard Schoon gaan we vuil rapen in de vijver van het Springerpark, de rivier De Vlist en door de straten van Schoonhoven. 

Wil jij ook meehelpen? Kom dan langs! Alleen, samen of met je (klein)kinderen.

09.30 Verzamelen bij pleintje voor ingang van voetbalvereniging Schoonhoven voor instructies, routes en uitdelen van de materialen.

10.00 – 11.45 Opruimactie

12.00-12.30 Versnapering bij Brasserie Springer


Rotary - People of Action

Rotary Schoonhoven

Rotary Schoonhoven

Rotary Club Schoonhoven (1168, district 1570) is opgericht op 27 maart 1960 en bestaat uit leden die werkzaam en woonachtig zijn in of om de Krimpenerwaard.  

Op donderdagavond vanaf 18.00 uur tot 19.45 uur komen de leden bij elkaar in Hotel Restaurant Belvédère te Schoonhoven (www.hotelbelvedere.nl). Tijdens deze bijeenkomsten worden onder andere lezingen gehouden door zowel leden als niet leden. Voorts gebruiken wij gezamenlijk een eenvoudige maaltijd.

Verschillen in beroep (Classificatie) is een belangrijk item bij Rotary. Ieder heeft zijn eigen (beroepsmatige) netwerk en kennis. Met elkaar kunnen we veel en weten we veel. We leren van elkaar, maar we kunnen de kennis en kracht ook gezamenlijk inzetten voor de maatschappij. Binnen de club in Schoonhoven hebben we de veel classificaties, van musea tot interim management, van beton-industrie tot edelstenen.

Rotary Schoonhoven is een actieve club die midden in de maatschappij staat!

Lees meer

R O T A R Y S C H O O N H O V E N