© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Lid worden

Wat is Rotary?

Webmaster

Wat is Rotary?

Welkom op onze clubsite en fijn dat je belangstelling hebt voor Rotary Schoonhoven. Op onze website kun je het één en ander over onze activiteiten lezen. Over Rotary in het algemeen is een hele informatieve brochure met de titel: Wat is Rotary. Op deze pagina kan je die downloaden en doorlezen!

Lid worden?

Als je het idee hebt dat Rotary bij je past en jij bij Rotary, dan nodigen wij je uit je belangstelling te tonen. Hoewel Rotary diverse regels kent voor het uitnodigen van kandidaat-leden en het toetreden tot een club, vinden wij het zeker fijn als je jouw belangstelling om lid te willen worden van onze Rotaryclub zelf kenbaar maakt. Zowel vrouwen als mannen die werkzaam zijn en een leeftijd hebben van ongeveer 30 tot 60 jaar (een jaar meer of minder maakt uiteraard niet uit) zijn welkom.

Ben je werkzaam in een bepalende of specialistische functie?

Ben je ouder dan 30 jaar?

Heb je tijd en zin om je in te zetten voor maatschappelijke projecten?

Ben je op zoek naar inhoudelijke, verdiepende gesprekken?

Wanneer je belangstelling hebt, meld je dan aan bij onze secretaris door het sturen van een email met je gegevens (naam, adres, leeftijd & beroep). Het email adres vind je onder Contant. Je aanvraag zal door de ledencommissie worden besproken en wanneer het bestuur van onze club een nadere kennismaking op prijs stelt, zal contact met je worden opgenomen voor het maken van en afspraak. Je ontvangt uiteraard altijd bericht van ons, ook als wij het idee hebben dat het lidmaatschap van onze club minder passend is. Het zal duidelijk zijn dat met de toegezonden informatie vertrouwelijk wordt omgegaan.

Graag tot ziens!