© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
De santa's van de Rotary :-)
shelterbox demonstratie
Rotary art
aftrap van de verkoop tulpenbollen
End Polio Now
opschorting bijeenkomsten
lees meer
BELEIDSPLAN
lees meer

Rotary is een serviceorganisatie. Dat wil zeggen: de leden steunen op verschillende manieren hun medemens zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging. Rotary is een wereldwijde Fellowship (kameraadschap) met één visie: Service above Self.

Kerst actie

Klaar om weg te brengen

HEEZE - Verkleed als Kerstmannen hebben de leden van Rotaryclub Heeze afgelopen zaterdag een 60-tal ouderen in de gemeente Heeze verrast met een Kerststukje, een Kerstkaart gemaakt van bijenwas en iets lekkers. Omdat de jaarlijkse Santa Run niet georganiseerd kon worden, is in samenwerking met de sociaal makelaar Yvonne Cuijten en met Zorglandgoed ’t Huisven dit alternatief ontwikkeld. Juist in deze eenzame en onzekere tijd hebben veel mensen behoefte aan wat extra warmte en aandacht en wil Rotaryclub Heeze met deze actie laten weten dat er aan hen gedacht wordt.

Welkom

WELKOM BIJ ROTARY STRABRECHT

Rotary Strabrecht (voorheen Rotary Heeze) is als club onderdeel van Rotary International, een internationale serviceclub. Dit betekent dat de leden op verschillende manieren hun medemens zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging steunen: Service above Self.

Rotary Strabrecht heeft een eigen signatuur, die zich kenmerkt door veel belang te hechten aan maatschappelijke solidariteit en activiteit van de leden. We hebben aandacht voor de mens achter de mens. We versterken elkaar vanuit een diversiteit aan vakgebieden en inspireren elkaar in een sfeer van vriendschap.

We organiseren tweewekelijks een bijeenkomst met een diner en programmeren lezingen of andere clubactiviteiten zoals ‘handen uit de mouwen’ projecten; we zetten ons in op een praktische manier. We werven fondsen voor goede doelen, en brengen mensen samen. Met een focus op het gebied Strabrecht in Zuidoost Brabant. Bijvoorbeeld met de organisatie van de Santarun en het Multi Culinair Festival. Internationaal dragen we bij aan het Shelter Box project in rampgebieden.

Heb je belangstelling voor Rotary en zou je je willen aansluiten bij Rotary Strabrecht? Wij zijn op zoek naar scherpdenkers (m/v) die van betekenis willen zijn voor hun omgeving, en actief willen bijdragen aan onze activiteiten. Meld je aan via Marie-Anne Raaijmakers (amaraaijmakers@gmail.com). We nodigen je graag uit voor een kennismaking. Onze leden wonen of werken voornamelijk in de regio 040. 

Onze “Stichting Goede Doelen Rotaryclub Heeze” heeft een ANBI status waarvan details te vinden zijn op: http://anbi.nl/publicatieverplichting/stichting-goede-doelen-rotaryclub-heeze/

Rotary Strabrecht

Rotary Club Heeze wijzigt per 1 januari 2021 haar naam in Rotary Club Strabrecht. Deze nieuwe naam, die relateert aan het gebied rondom de Strabrechtse Heide, benadrukt de betrokkenheid bij de regio Heeze, Leende, Sterksel, Geldrop en Mierlo.

Sinds de oprichting van Rotary Club Heeze in 1973 zijn zowel de clubleden, als de ondersteunde projecten en sponsoren waarmee wordt samengewerkt, breed over deze regio gespreid. De nieuwe naam Rotary Club Strabrecht onderstreept de blijvende ambitie voor verbinding met en positieve impact op haar omgeving.