Voorlopige eindstand ‘Sterren Stralen’ 14.000 euro

21 december:Kerstboom op Museumplein

Dinsdagavond is in Parkzicht ten bate van de Rotary actie ‘Sterren Stralen’ een voorlopige eindstand opgemaakt van 14.000 euro. Het bedrag gaat ten goede komen voor de scholen Wim Monnereau en Margaretha Hardenberg. Bij de bekendmaking was teamleidster Jenny Martijn van de Wim Monnereauschool aanwezig en teamleidster Jantina Kuitert van de Margaretha Hardenbergschool.

 

De lichtjes in de grote kerstboom op het Museumplein weer officieel ontstoken

12 december:Kerstboom op Museumplein

Dinsdag 10 december zijn de lichtjes in de grote kerstboom op het Museumplein weer officieel ontstoken ten bate van ‘Sterren Stralen’ van Rotary Veendam. Dit jaar wordt met deze goede doelenactie financiële ondersteuning gegeven aan de Margaretha Hardenbergschool en de Wim Monnereauschool.

 

Project 'Sterren Stralen 2019'

15 november:Sterren Stralen 2019

Ook in 2019 komen wij weer fanatiek in actie voor het project Sterren Stralen. De opbrengst van de actie Sterren Stralen is bedoeld om geld in te zamelen voor kinderen in de knel. Het betreft kinderen uit de regio, die vanwege financieel onvermogen van hun verzorgers in de knel zitten en daarom niet mee kunnen doen aan activiteiten die voor hun ontwikkeling zo belangrijk zijn.

 

Recordopbrengst van 27 duizend euro bij Sterren stralen

9 januari:Recordopbrengst van 27 duizend euro bij Sterren stralen.

Een gezellige en feestelijke afsluiting van het project Sterren Stralen van Rotary Veendam, dinsdagavond in hotel Parkzicht in Veendam. Tijdens deze avond werd de opbrengst van allerlei activiteiten die in de maand december plaatsvonden bekend gemaakt.

 

Scheuren door het land van graaf Dracula

27 november:John en Peter Windt

John Windt en zijn zoons René en Peter crossen binnenkort in een oud barrel door het land van Dracula: de Carbagerun Winter Editie Transsylvanië.

 

Rotary op Kerstmarkt Veendam

24 oktober:

Rotary Veendam staat op de kerstmarkt in het centrum van Veendam op zaterdag 16 en zondag 17 december 2017 met allerlei lekkernijen in een gezellige kerstsfeer.

 

Donatie Shelterboxen t.b.v. Noodhulp Sint-Maarten 2017

23 oktober:Beelden van ramp op Sint-Maarten

Meteen na de ramp heeft het bestuur via e-mail contact met elkaar gehad en waren natuurlijk unaniem eens dat onze Rotaryclub iets moest doen: een actie of zo iets. Echter dat werd doorkruist door het verzoek van de gouverneur om shelterboxen te doneren. Dit voorstel heeft het bestuur overgenomen.

 

Project 'Sterren Stralen 2017'

23 oktober:Sterren Stralen 2017

De opbrengst van de actie Sterren Stralen is bedoeld om geld in te zamelen voor kinderen in de knel. Het betreft kinderen uit de regio, die vanwege financieel onvermogen van hun verzorgers in de knel zitten en daarom niet mee kunnen doen aan activiteiten die voor hun ontwikkeling zo belangrijk zijn.

 

Maak het verschil als onderwijsmaatje

21 september:

Als onderwijsmaatje maakt u het verschil voor kwetsbare kinderen in de maatschappij!! U helpt ze op weg naar hun diploma! Biedt vluchtelingen kinderen een toekomstperspectief.

 

Wat de pot schaft

26 augustus:Heidi's huisgemaakte heerlijkheden

Een prachtig initiatief! Heidi's huisgemaakte heerlijkheden. Aanschuiven voor een verrukkelijke maaltijd en ook nog het goede doel steunen.