© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Lid worden van Rotary Velsen

Goed dat je op deze pagina kijkt. Zo kom je weer een stap dichterbij een kennismaking met Rotary Club Velsen. We zijn een open club met brede belangstelling waar je zeker welkom bent. Bij Rotary Club Velsen gaat dat als volgt:

  1. Stap 1 Je vult het aanvraag formulier op deze pagina in.
  2. Stap 2 We nemen contact met je op. Meestal telefonisch en in een kort gesprek kunnen we onderzoeken of je interesse verder gaat naar een nadere kennismaking.
  3. Stap 3 We nodigen je uit om een clubbijeenkomst te bezoeken.
  4. Stap 4 Als blijkt dat je interesse verder gaat dan kennismaken, volgt er een gesprek om je lidmaatschap verder te verwerken.

Er zijn veel interessante onderwerpen die we tijdens de clubbijeenkomsten (klik hier) de revue laten passeren. Zo leer je de clubleden kennen en krijg je een indruk van de activiteiten.

De kennismakingsfase is zo op deze manier in gang gezet. Je leert meer over Rotary, de manier van werken, de goede doelen. De leden leren je zo beter kennen en jij leert ons beter kennen.

Wel belangrijk vinden wij, omdat de vriendschap die bij ons hoog in het vaandel staat. Je hebt zo de ruimte om te ervaren of een lidmaatschap bij je past.