© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Hartelijk welkom bij RC Velsen

Van harte welkom bij Rotary Club Velsen

Vriendschap staat bij RC Velsen hoog in het vaandel. De leden gaan op een respectvolle en tegelijkertijd no nonsense manier met elkaar om. Zij willen graag iets voor elkaar kunnen betekenen. En niet alleen voor elkaar. De leden zetten zich, vaak in samenwerking met andere organisaties, in voor het welzijn van de (lokale) gemeenschap. Dat gebeurt in de vorm van fundraising, maar waar mogelijk net zo goed door praktische ondersteuning te bieden aan lokale, nationale of internationale projecten die de clubleden van belang vinden en een warm hart toe dragen.

Rotary Club Velsen kenmerkt zich door een variëteit aan beroepsgroepen die de leden vertegenwoordigen. Ook de achtergronden en ervaringen van de leden lopen uiteen. Daardoor worden onderwerpen die tijdens de wekelijkse bijeenkomsten aan de orde komen vaak vanuit verrassende invalshoeken benaderd, wat ruimte biedt voor inspirerende discussies.

Met bijna veertig leden behoort RC Velsen tot de middelgrote serviceclubs in Nederland. Rotary in Nederland kent 492 clubs met in totaal ongeveer 20.000 leden. Rotary Internationaal is met meer dan 1.2 miljoen leden wereldwijd actief.