© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
RCVA helpt voedselbank Ronde Venen
Jeugd Vinkeveen en Wilnis wandelt voor water
Meer info
Rotary helpt polio wereld uit
meer info
Muze
muze
Jeugd abcoude wandelt voor water
Lees meer
Feestmiddag Merenhofbewoners
meer informatie
MOEDERVERWENDAG 2018
lees meer
Moederverwendag
lees meer
Concert dorpskerk Abcoude

Wat doet RC Vinkeveen-Abcoude?

BRIDGERS GEZOCHT!

Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude organiseert 20 april 2024 Walking Bridgedrive

Abcoude zaterdag 20 april 2024

Op zaterdag 20 april 2024 organiseert de Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude samen met Bridgeclub De Hulksbrug de "Rotary Walking Bridge Abcoude 2024". Tijdens deze gezellige bridgedrive wordt er op 8 locaties in de dorpskern van Abcoude gebridged.

De opbrengst is bestemd voor het Viscentrum Gehandicapten bij Fort Abcoude. Mensen in een rolstoel kunnen hier veilig en comfortabel vissen in de mooie natuur bij Fort Abcoude. Het viscentrum wordt gerund door vrijwilligers en is grotendeels afhankelijk van donaties.

Alle bridgers in De Ronde Venen en wijde omtrek kunnen deelnemen, ook als zij niet lid van een bridgeclub zijn. De horecagelegenheden zorgen voor koffie, thee en een heerlijke lunch.

Opgeven kan via rotarybridgeabcoude@gmail.com

Mail uw achternaam, mobielnummer, bondsnummer (optioneel), dieetwensen, evt. slecht ter been, van u en uw partner naar rotarybridgeabcoude@gmail.com

Tijden
Aanvang 10.00 uur, einde ca 16.00 uur
Prijsuitreiking: 16.30 uur in Sporthuis Abcoude, Geinplein 3, Abcoude
Afhalen loopbriefjes: 9.15 - 9.45 uur in Restaurant De Eendracht, Hoogstraat 37 in Abcoude

Inschrijfgeld
€75 per paar, over te maken op bankrekening NL64 RABO 0365 5038 27 t.n.v. Stichting Communityservice Rotary Vinkeveen-Abcoude. Vergeet niet de paarnamen te vermelden bij de betaling.

Uw inschrijving is definitief na ontvangst van de betaling.
Bij teveel aanmeldingen zijn ontvangst van de aanmelding en de betaling bepalend.

Meedoen maar geen partner?
Mail dan uw gegevens (incl. mobielnummer) naar rotarybridgeabcoude@gmail.com. We proberen dan de losse aanmeldingen te koppelen. Let op: stuur nog geen geld als u nog niet gekoppeld bent.

We hopen u op 20 april te mogen verwelkomen! 

GESLAAGD BENEFIETCONCERT IN ABCOUDE

Dat een ontmoeting tussen musici van het Concertgebouworkest (KCO) en musici uit de Latijns Amerikaanse wereld tot nieuwe en opwindende muziek kan leiden werd duidelijk tijdens het benefietconcert op 7 oktober 2023 in de Dorpskerk van Abcoude. Momenten van weemoed, van vreugde en van luchtige verhalen wisselden elkaar af tijdens het door de Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude georganiseerde concert. Musici van het KCO brachten samen met musici uit de wereld van de Latijns Amerikaanse muziek een veelzijdig en inspirerend muzikaal programma: Van Bachianas naar Bossanova. Er werden werken gespeeld van Villa Lobos en Ponce maar ook composities en bewerkingen van uitvoerende musici. De prachtige stem van Laura Polence maar ook de strijkers, de gitaristen, de fluitist en de percussionist brachten het publiek in vervoering. Het kon niet anders dan dat de voeten van de aanwezigen door de swingende muziek niet stilgehouden konden worden. Het enthousiaste publiek, onder wie gouverneur Stan Uyland en zijn


echtgenote, dankte met een staande ovatie. Als altijd was de productie te danken aan Michael Gieler, altviolist van het KCO, die met een creatieve aanpak (klassieke) muziek onder een breed publiek brengt. Geïnteresseerd in een impressie van de uitgevoerde muziek? Zie het YouTube-kanaal Olaiá Music - YouTube.