© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
INFORMATIEDAG
MEER INFO . . .
THEME 2023-2024
KLIK HIER VOOR FILMPJE
Jeugduitwisseling
WEBSITE

Welkom op de website van Rotaryclub Winterswijk

SPREKERSPOOL D1560

sprekerspool

De Sprekerspool van ons district D1560 is bedoeld om de Rotaryclubs te ondersteunen met een afwisselend en boeiend jaarprogramma. 
Bij de invulling van clubbijeenkomsten kunnen de programma­commissarissen gebruik maken van deze Sprekerspool voor ideeën en contacten.

Rotarians hebben aangegeven op verzoek van Rotaryclubs een presentatie aan de leden te willen verzorgen. Er kan met hen contact worden opgenomen om samen na te gaan of e.e.a. past, waarna een afspraak kan worden gemaakt.

 

Klik HIER voor de onderwerpen die nu worden aangeboden. Deze zal regelmatig worden aangevuld.

Kent u een andere interessante spreker die bereid is een interessant verhaal te houden voor andere Rotaryclubs.? Meld hem/haar aan bij uw gouverneur en of districtwebmaster.


Bekijk de lijst

Rotary Leerinstituut D1560:
interactief aan de slag!                
Januari 2023


Het Rotary Leerinstituut (RLI) organiseert een cursus voor Rotarians die zich meer willen verdiepen in Rotary. De cursus is hybride opgebouwd: een voorbereidend kennisdeel dat digitaal wordt aangeboden en een interactie- en een reflectiedag waarin de cursisten elkaar live ontmoeten en in gesprek gaan. De cursus wordt begeleid en gegeven door gecertificeerde trainers van het RLI.

Vanwege de grote belangstelling werden in januari twee interactiedagen georganiseerd in het gastvrije congrescentrum ‘Bee in the Garden’ in Klarenbeek.

Dat de deelnemers de digitaal aangeboden leerstof goed hadden bestudeerd, bleek wel uit de kennisquiz waarmee de dag begon. Vragen als wat is ‘vocational’ en wat zijn ‘focusgebieden van Rotary’, konden moeiteloos worden beantwoord. Die basiskennis is onontbeerlijk om effectief deel te kunnen nemen aan de interactiedag.

De cursus wordt in maart afgesloten met twee reflectiedagen. Daar worden de ervaringen van de deelnemers met hun uitgewerkte thema’s uitgewisseld.

 

Meer weten over RLI? Ga dan naar: https://www.rotary-rli.nl/

District Communicatie Commissie 1560


Voor het hele verslag en wat foto's klik HIER