Asperge Tourrally en Asperge Preuverij, zaterdag 20 mei 2017, zie hieronder bij nieuws.

Welkom bij Rotary Club Zutphen

Rotary Club Zutphen maakt deel uit van de wereldwijde organisatie Rotary International.
Een organisatie die actief is in meer dan 200 landen met ruim 1,2 miljoen leden en die ertoe doet!
Rotarians streven naar hoge ethische normen in hun beroepsuitoefening,
zijn maatschappelijk betrokken en zijn bereid iets van zichzelf te investeren.  

Rotary Club Zutphen bestaat sinds 1929. Sinds die tijd draagt de club een steentje bij om mensen te helpen. De club  steunt  internationale  serviceprojecten als “Polio de wereld uit” en voorziet bijvoorbeeld in shelter boxen bij humanitaire rampen.  
Ook lokale serviceprojecten als “Kunst aan de IJssel”, het Vlielandkamp, Kinderen voor Kinderen Klassiek en het integratiediner,  worden met onze netwerken, bestuurlijke en organisatorische  kennis en ervaring en financiële steun gerealiseerd. Hierbij werken de leden enthousiast en actief samen en steken zij ook graag zelf de handen uit de mouwen, dit jaar onder het thema: “Samen delen”.

De kracht van Rotary ligt in de beroepsgerichte diversiteit en in de onderlinge vriendschap.
Rotary Club Zutphen is een gemengde club met actieve leden die wekelijks bijeenkomen voor een interessant programma. Dan  delen wij onze professionele kennis en ervaring, maken samen plannen voor onze serviceprojecten en versterken  onze vriendschapsbanden. Rotary Club Zutphen is een stevige dynamische club om trots op te zijn!

Brenda Perfors,
voorzitter 2016-2017

Belangstelling om lid te worden?  Contact: info@rotaryzutphen.nl
Verkorte RLI Za. 15 april a.s.

Training over Rotary,

Op zaterdag 15 april, tussen 10.00 en 14.00 uur zal in de buurt van Nijmegen een verkorte RLI plaatsvinden voor stafmensen van D1560. De training omvat vooral veel kennis over Rotary en wordt gegeven door trainers die ook les geven aan de inkomend Gouverneurs. Op 15 april zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Deelname is gratis.


Het ‘Rotary Leadership Institute’ [RLI] is een inmiddels wereldwijd multi-district initiatief in bijna 300 districten met als doel het potentieel aan leiderschap in de Rotaryclubs te versterken door het verbreiden van kennis over Rotary en daarbij aandacht te besteden aan het specifieke karakter van Rotary als vrijwilligersorganisatie.


Ben je geinteresseerd, meld je dan aan bij Hans Verbeek, districtssecretaris (hansverbeek53@gmail.com).