© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Pasen 2021: Paasbroden voor de Voedselbank
Lees verder
Februari 2021; Overhandiging Check aan Stichting leergeld
Stichting Leergeld
23-11-2019 Lustrum bij kasteel Ruurlo
23-11-2019 RC Zutphen, RC Margate en RC Hamm
NLdoet 16-03-2019 Volkstuincomplex Zutphen
lees meer
17-12-2018 Vaantje van RC Zutphen overhandigd aan bezoekende gast van RC Wangen Isny Leutkirch District 1930
Nationaal Integratiediner 11-10-2018 bij Stedelijk Vakcollege
meer info
Kunst aan de IJssel 26-08-2018 op Lange Hofstraat en voor Walburgiskerk
meer info
26-05-2018 Aspergerally
voor meer info

Welkom bij de website van Rotary Club Zutphen

Welkom bij Rotary Club Zutphen

Dit jaar gaan we voor

     S C H W U N G ! 

Omdat het weer tijd is om in actie te komen, te bewegen. Opdat we weer kleur krijgen, samenkomen, dingen met elkaar gaan ondernemen en er zó, enthousiast en gedreven, te kunnen zijn voor anderen. Ofwel de Schwung er in krijgen om zaken in beweging te brengen.


Cor Brandsma, Voorzitter 2021-2022

Contact: info@rotaryzutphen.nl

RLI Nederland:
“Meer kennis, meer Rotary”

De driedaagse cursus voor Rotarians door het Rotary Leerinstituut (RLI) is voor district 1560 zaterdag 23 oktober 2021 weer van start gegaan.

 In de bosrijke omgeving van Apeldoorn kwamen bijna 20 Rotarians van clubs uit het district bij elkaar om meer te weten te komen over wat Rotary is en doet.

 Inleiders Tonny Grimberg, Peter Alers, Wim Gerards en Harpert Wouters doken in het eerste deel van de cursus in de geschiedenis van Rotary, lieten zien hoe Rotary haar slagkracht kan vergroten, hoe de organisatiestructuur van Rotary eruit ziet en hoe een club succesvol kan zijn en blijven.

In de ‘pitchronde’ werd de deelnemers gevraagd om de identiteit van hun club in 2 minuten ‘neer te zetten’. Dat leverde mooie voorbeelden op.

De deelnemers gingen ook met elkaar in gesprek en wisselden ideeën en ervaringen uit.

Op 20 november was de laatste bijeenkomsst. Lees hieronder.

RLI cursus succes, cursisten willen reünie

Op 20 november 2021 vond in Van der Valk Apeldoorn de laatste van de drie RLI-cursusdagen plaats waarin Rotarians uit ons district uitgebreid kennis maakten met de vele facetten van Rotary.

Deze keer stonden Ledenbeleid, PR en communicatie en Club Leadership Plan centraal. De cursisten gingen op interactieve wijze met de thema’s aan de slag. Onder leiding van de trainers werd gestickerd, getekend en geschreven. Tijdens de presentaties van de workshops werden ideeën en ervaringen gedeeld. Dat de groep zich tijdens de cursus steeds meer verbonden voelde kwam mooi tot uitdrukking door het idee over enige tijd een reünie te houden.

Aan het eind van de cursus reikte gouverneur Marja van Rheenen aan de deelnemers een certificaat van deelname uit.

Het Rotary Leerinstituut Nederland organiseert ieder jaar workshops voor Rotarians die – hetzij vanuit hun functie binnen de club, en/of vanuit persoonlijke interesse – meer willen weten over alles wat met Rotary (wereldwijd), haar projecten, activiteiten en mogelijkheden te maken heeft. Meer informatie vind je op http://rotary-rli.nl/www.rotary-rli.nl/Index.html


Voor een fotoimpressie van deze bijeenkomsten:  KLIK HIER

 


Bekijk de folder