Komende activiteit: Kunst aan de IJssel zondag 26 augustus 2017, NB locatie: `s GRAVENHOF ivm herinrichting IJsselkade!

Welkom bij Rotary Club Zutphen

Welkom bij Rotaryclub Zutphen,

‘Service above self’ is het motto van de Rotary wereldwijd. De service die uitstijgt boven onszelf wordt door Zutphen al jaren gedragen. Bijdrages worden verstrekt aan internationale projecten als End Polio Now en Care4tina. Ook lokaal zetten wij ons o.a. in voor fondswerving door sponsormaaltijden (ALS), het organiseren van de jaarlijkse kunstmarkt ‘Kunst aan de IJssel’, de organisatie van de aspergerally samen met onze zusterclub Vorden-Zutphen, het bemensen van een stand op de wintermarkt in Zutphen. Hiermee worden ook projecten dichtbij gefinancierd zoals kinderen voor kinderen Klassiek, een voorstelling van en voor basisschoolleerlingen.

Bij alles vragen we ons af of het oprecht is wat we doen, of het billik is voor alle betrokkenen en gaat het vertrouwen en vriendschap bevordert worden en komt het ten goede aan allen.

Om dit allemaal te verwezenlijken moeten leden zich thuis en welkom voelen. Het programma moet uitdagend zijn en de leden moeten zich op elkaar betrokken voelen.

Het jaarthema is making a difference. Daar voeg ik aan toe: Maak het verschil door onderlinge verbondenheid.

Alleen zo kun je service above all verwezenlijken.

Jan Aandewiel

Voorzitter Rotary Zutphen 2017-2018

 

Belangstelling om lid te worden? 

Contact: info@rotaryzutphen.nl

Pres. Elect S. Owori overleden

Beste Rotarians,

Mogelijk hebben sommigen van jullie al via andere kanalen het droeve nieuws vernomen dat onze RI President Elect dhr. Sam F. Owori afgelopen week als gevolg van postoperatieve complicaties is overleden. Dit trieste bericht ontvingen wij van RI President Ian Riseley.  

Mocht er nog nadere relevante informatie volgen, dan zullen we jullie ook langs deze weg daarvan op de hoogte brengen.

Met  vriendelijke groet,

DG Paulus Jansen

Lees meer