© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Gert...
Gert...
Benefiet voor Oekraïne
Lees hier het verslag
RotaryHelpt
Fotowedstrijd 'Vrienden van Bentwoud'
naar de prijswinnende foto's
End Polio Now
End Polio Now
Wandelen
voor Water

Rotaryclub Alphen aan den Rijn; de leukste club van Alphen!

Interesse in Rotary?

Lees meer

Rotaryclub Alphen, daar heb je mogelijk al wel eens van gehoord. Maar wat is Rotary nu precies? En … is het iets voor jou?

Rotary dat is iets betekenen voor een ander. Dat is ook samen dingen doen, verdieping zoeken en vinden bij je medeleden. Rotary is de plek waar je nadenkt over problemen maar vooral over oplossingen. Met Rotary voeg je met een combinatie van vriendschap en handen uit de mouwen iets toe aan jouw leven en aan dat van anderen.

Meer lezen?

Informatieavond...

Woensdag de 23e november maken we weer kennis met kandidaat leden. Vrienden, kennissen en bekenden die te kennen hebben gegeven wellicht interesse te hebben in een Rotary lidmaatschap informeren we op informele wijze over wat Rotaryclub Alphen zoal onderneemt en hoe het z'n enthousiasme en maatschappelijke betrokkenheid inzet voor zowel lokale als (inter)nationale goede doelen en projecten.

Nieuw is...

...dat we ondersteuning bieden in het geval je een eigen maatschappelijk project voor ogen hebt, waar je wel wat ondersteuning van een netwerk bij zou kunnen gebruiken!

Interesse om ook eens je licht op te steken?