Rotaryclub Alphen aan den Rijn; de leukste club van Alphen!

Interesse in Rotary?

Lees meer

Rotaryclub Alphen, daar heb je mogelijk al wel eens van gehoord. Maar wat is Rotary nu precies? En … is het iets voor jou?

Rotary dat is iets betekenen voor een ander. Dat is ook samen dingen doen, verdieping zoeken en vinden bij je medeleden. Rotary is de plek waar je nadenkt over problemen maar vooral over oplossingen. Met Rotary voeg je met een combinatie van vriendschap en handen uit de mouwen iets toe aan jouw leven en aan dat van anderen.

Meer lezen?

Zomerbijeenkomst Aubrey Snell

De zomerbijeenkomst 21 juli van Rotaryclub Alphen was een bijzondere.
Naast het gebruikelijke zomerse hapje en drankje in de tuin van één van de clubleden wordt het toetje gevormd door clublid Aubrey Snell. Met haar alt- en tenorsaxofoons wist ze de clubleden en hun gasten in de monumentale Oudshoornse Kerk in Alphen aan den Rijn danig te roeren! En op z'n Rotary's; de entreegelden kwamen volledig ten goede aan Stichting PodiumNoot. De stichting die initiatieven op het gebied van kunst en cultuur hoog in het vaandel heeft.


Contact

25 Maart "20 Wandelen voor Water

Wandelen voor Water! 20 maart 2019 was weer een groot succes!
Door de kinderen is er maarliefst 6100 euro binnen gehaald.

Woensdag 25 maart 2020 stond weer Wandelen voor Water op de planning! Deze heeft helaas niet kunnen plaatsvinden als gevolg van Corona. 2021 staan we naar verwachting weer paraat!

Foto's