© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Benefiet voor Oekraïne
Lees hier het verslag
RotaryHelpt
Fotowedstrijd 'Vrienden van Bentwoud'
naar de prijswinnende foto's
End Polio Now
End Polio Now
Wandelen
voor Water

Rotaryclub Alphen aan den Rijn; de leukste club van Alphen!

Interesse in Rotary?

Lees meer

Rotaryclub Alphen, daar heb je mogelijk al wel eens van gehoord. Maar wat is Rotary nu precies? En … is het iets voor jou?

Rotary dat is iets betekenen voor een ander. Dat is ook samen dingen doen, verdieping zoeken en vinden bij je medeleden. Rotary is de plek waar je nadenkt over problemen maar vooral over oplossingen. Met Rotary voeg je met een combinatie van vriendschap en handen uit de mouwen iets toe aan jouw leven en aan dat van anderen.

Meer lezen over wat Rotary is en over de 4-way test?

 In 2023 bestaat Rotary 100 jaar in Nederland. Op 29 januari 1923 werd Rotaryclub Amsterdam als eerste club in Nederland opgericht en op 11maart volgde Rotaryclub Utrecht. Dat wordt door alle districten en clubs uitgebreid gevierd. Een estafette van club naar club  maakt deel uit van deze viering. Zie hier een kort beeldverslag van de etappe “Woubrugge-Alphen-Hazerswoude”

Bekijk hier de foto's van de 40e versie...


De Blanksma Jaarmarktestafette 18 september 2023!

De Blanksma groep is de hoofdsponsor van de 41e Jaarmarktestafette die op maandag 18 september 2023 i.s.m Scala College, Rotary Alphen aan den Rijn en AAV'36 wordt georganiseerd.  Daarbij zal  het parcour weer zoals vanouds over de bruggen worden gelopen!  Voor degene die langer willen lopen, staat er een bruggenrun op de planning op de zondag voor de Jaarmarktestafette. Meer informatie volgt.


Schoon Water wandel safari

De Schoon Water wandel safari 30 april 2023  was meer dan geslaagd. Dank aan allen die hierbij betrokken waren; zowel deelnemers als vrijwilligers! Scan... & Doneer... het kan nog steeds!

Met een opbrengst van ca. € 850,-- kijkt de organisatie tevreden terug